تخفیف ویژه برای کاربران قدیمی تاپ ادورت فعال شد

راه های فروش بیشتر از حد تصور !

  • راه های فروش بیشتر چیست؟
  • فروش نوین از چه طریقی امکان پذیر است؟
  • روش های جذب مشتری برای فروش بیشتر چه مواردی هستند؟
  • همکاری در فروش چیست؟
  • در ادامه این مقاله از تاپ ادورت با ما همراه باشید تا با انواع روش‌های فروش آشنا شوید.

ضرورت آموختن راه‌های فروش بیشتر چیست؟

فروش محصولات مطمئناً نوعی هنر است که برای انجام آن به ابزار‌ها و استعداد‌های مختلفی نیاز است. شناسایی افرادی که علاقه مند به خرید محصولات شما هستند، گام اول است. چراکه متقاعد کردن آن‌ها برای خرید محصولتان نیاز به نوعی بازاریابی فکری پیشرفته دارد.

آشنایی با انواع روش‌ها و راهکارهای فروش و همچنین توانایی به کارگیری آن‌ها متناسب با نوع سلایق مشتری، موفقیت صد در صد فروش را به همراه خواهد داشت. اگر شما نیز صاحب کسب‌وکاری هستید، می‌توانید به روش‌های مختلفی محصول یا خدمات تان را از طریق شناسایی شیوه‌های درست فروش به مشتریان عرضه کنید.

با توجه به نیازهای انسان و راه‌های برآورده کردن آن، راه‌های فروش محصول یا ارائه خدمات هم دست خوش تغییراتی شده است. به همین دلیل شما به عنوان فردی که صاحب کسب و کاری هستید، همیشه باید این تغییرات را در آموزش فروش منعکس کنید. اگر بخواهید به همان شیوه فروشندگان در دوران قدیم، محصول خود را بفروشید، خیلی زود از کار بیکار خواهید شد.

انواع راهکارهای فروش بیشتر

در ادامه به معرفی این راه‌های فروش خواهیم پرداخت.

فروش محصول در وبسایت، تجارت الکترونیکی

فروشگاه آنلاین

با پیشرفت تکنولوژی و گذر سریع زمان، مسلما خیلی از ما وقت گردش در بازار و خرید اجناس مورد نظر خود را نداریم. در چنین شرایطی به لطف فناوری و تجارت الکترونیک می‌توانید با چند کلیک ساده تمام آنچه را که می‌خواهید، اعم از سفارش غذا، گرفتن تاکسی، خرید مایحتاج منزل و … تنها در چند دقیقه انجام دهید. تجارت الکترونیک به معنای انجام معاملات تجاری از طریق ابزار هایی چون اینترنت، تلفن هوشمند، تلویزیون و رایانه است.

فروش اینترنتی امروزه به دلیل شرایط همه گیری ویروس کرونا به یکی از دغدغه‌های اصلی صاحبان مشاغل تبدیل ‌شده است. در این روش صرف نظر از آنچه می‌فروشید، برای ادامه رقابت به حضور در وب نیاز دارید. یک وبسایت با طراحی حرفه ای فروش محصولات به شما این امکان را می‌دهد تا ویترین فروشگاه آنلاین خود را به خوبی مدیریت کنید.

تلفن همراه که امروزه جزو جداناپذیری از زندگی ما شده است، امکان خرید و فروش در بستر تجارت الکترونیکی را فراهم کرده است.

مزایای این روش برای صاحبان کسب و کار افزایش بازدید افراد و در نتیجه فروش بیشتر است. در این حالت دسترسی همه ساعته برای افراد به محصولات و یا خدمات شما مهیا بوده و دیگر نیازی به جور کردن پول نقد یا رفتن به بانک‌ها نیست.

انواع مدل‌های تجارت الکترونیک

  • بازاریابی B2B – تجارت به تجارت یا بنگاه به بنگاه: این مدل کسب و کار که تحت عنوان بازاریابی کسب و کار یا بازاریابی صنعتی نیز شناخته می‌شود، بدان معناست که یک شرکت محصولات خود را به دیگر شرکت‌ها و سازمان‌ها ارائه می‌دهد. در این حالت شرکت‌ها بدون واسطه با یکدیگر در ارتباط هستند. مزیت این روش آن است که چون بسیاری از واسطه‌ها کنار گذاشته می‌شوند، سهم زیادی از بازار سرمایه را صاحبان کسب و کار به دست می‌آورند.
  • تجارت الکترویکی بین بنگاه و مشتری (B2C): در این روش نوعی تجارت بین فروشنده و مشتری برقرار می‌شود که امروزه با گسترش اینترنت بسیار افزایش یافته است. مشتری محصول مورد نظر خود را در بستر‌های اینترنتی چون دیجی کالا، اسنپ و … انتخاب نموده و پس از اتمام سفارش وجه آن را پرداخت می‌کند.
  • تجارت الکترونیکی بین مشتری و مشتری (C2C): این مدل از تجارت رابطه ای بین مشتری با مشتری است و بیشتر برای برگزاری مناقصات، مزایده‌ها و حراج‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اپلیکیشن دیوار، کمدا و … از این نوع تجارت برخوردار هستند و مشتری کالای خود را همراه با مشخصات و قیمت آن در بستر الکترونیک می‌گذارد و سایر مشتریان بنا بر نیاز خود آن را خریداری می‌کنند.
  • تجارت الکترونیکی بین مشتری با بنگاه (C2B): در این روش فروش کالا یا محصول به عهده بنگاه ها، موسسات تجاری یا شرکت‌ها است. به عنوان مثال زمانی که شما به عنوان یک مشتری وارد وبسایتی می‌شوید و بنا به هر دلیلی انتقاد یا پیشنهادی می‌دهید، موجب بهبود وضعیت آن بنگاه خواهید شد.

مزایای این روش فروش محصول برای مشتری عبارتند از :

  • دسترسی راحت به محصول مورد نظر
  • صرفه جویی در زمان
  • تنوع محصولات
  • امکان مقایسه محصول
  • امکان خواندن نظرات دیگر کاربران و در نتیجه انتخاب بهتر
  • استفاده از کوپن‌های تخفیف

فروش مستقیم محصول

فروش حضوری محصولات

فروش مستقیم محصول برخلاف فروش اینترنتی ملموس تر بوده و اکثر مشتریان سخت پسند این روش را ترجیح می‌دهند. جالب اینجاست که خود این روش زیرشاخه هایی را به خود اختصاص می‌دهد که عبارتند از:

  • فروش مستقیم تک ‌سطحی: فروش مستقیم تک‌سطحی به‌شکل فرد به‌ فرد، مثلا خانه ‌به ‌خانه یا معرفی حضوری محصول، صورت می‌گیرد. این نوع فروش به وسیله‌ اینترنت و کاتالوگ نیز امکان‌پذیر است. به‌ طور کلی، درآمد فروشندگان مستقیم تک ‌سطحی فقط از طریق کمیسیون فروش حاصل می‌شود. خرده فروشی به معنای فروش کالا به کاربران نهایی، نه برای فروش مجدد،‌ بلکه برای استفاده و مصرف توسط خریدار است. خرده فروشی شامل فروش مستقیم از یک نقطه‌ی خرید به یک مشتری است که قصد استفاده از محصول را دارد. تولیدکنندگان مقادیر بالایی از محصولات را به خرده فروشان می‌فروشند و خرده فروشان از این طریق تلاش می‌کنند تا آن‌ها را به مشتریان خود عرضه کنند.
  • میزبانی و گردهمایی: این نوع فروش در محیطی که بسیاری از افراد در آنجا حضور دارند صورت می‌گیرد و معمولا فرد فروشنده یا نماینده‌ی فروش در منزل خودش یا محل دیگری محصول یا خدمات موردنظر را به مهمانان معرفی می‌کند. گاهی ‌اوقات، شرکت‌ها محصول یا خدمات‌شان را به افرادی از یک کسب ‌و کار خاص می‌فروشند. به عنوان مثال در فروشگاه‌های زنجیره ای بزرگ بخشی به نام پروموشن وجود دارد که شرکت‌ها و صاحبان کسب و کار محصولات خود را از طریق واسطه هایی به مشتریان آن فروشگاه می‌فروشند.
  • بازاریابی چند سطحی: فروش در بازاریابی چند سطحی به روش‌های مختلفی، ازجمله معرفی یک محصول به شکل فردبه‌فرد یا جمعی، صورت می‌گیرد. این نوع فروش از طریق فروشگاه‌های آنلاین و کاتالوگ نیز انجام‌پذیر است. درآمد بازاریابی چند سطحی از کمیسیون فروش و نیز کمیسیون فروش‌های دیگری که توسط سایر شرکای کاری معرفی‌شده از سوی توزیع‌کننده انجام گرفته‌اند، به‌ دست می‌آید.

فروش محصول با استفاده از تبلیغات کلیکی (پرداخت به ازای هر کلیک)

افزایش فروش با پرداخت کلیکی

استفاده از تبلیغات پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) یا همان تبلیغات کلیکی گوگل به شما کمک می‌کند تا مشتری را به وبسایت خود هدایت کنید. همانطور که از نام آن مشخص است، فقط زمانی که شخصی روی تبلیغ کلیک می‌کند، هزینه را پرداخت می‌کنید که این یک روش مقرون به صرفه و کاملا دقیق است.

با این حال، باید وبسایت یا صفحه خود را به گونه ای تنظیم کنید که باعث متقاعد کردن مشتری برای خرید محصولات شما باشد. به بیانی ساده تر باید دکور وب سایت خود را زیبا کنید تا مشتری به شما اعتماد کرده و از حضور در وب سایت شما لذت ببرد.

فروش محصولات از طریق گوگل

افزایش فروش با سئو

میلیون‌ها وبسایت وجود دارد، بنابراین چگونه افراد هنگام تایپ درخواست‌های جستجو در Google، وب سایت شما را پیدا می‌کنند؟

بهینه سازی موتور جستجو یا SEO ، راه اندازی وبسایت شما به روشی است که الگوریتم Google را برای شناسایی معتبر و مرتبط با کلمات کلیدی و موضوعات خاص ترغیب کند. بنابراین، وبسایت می‌تواند در صفحات نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشد و مخاطبان هدف شما بتوانند محصولات شما را پیدا کنند.

برای طی کردن این مسیر نیاز است که شما دوره آموزش سئو را گذرانده باشید.

البته لازم به ذکر است که با استفاده از تبلیغات گوگل ادز می توانید ورودی مستقیمی از گوگل را به صورت پولی برای وب سایت خود داشته باشید و تا زمانی که به جایگاه خوبی دست پیدا کنید با استفاده از گوگل ادز فروش محصولات خود را داشته باشید.

فروش از طریق تبلیغات در تلویزیون و رادیو

هنوز هم ممکن است تبلیغات تلویزیونی و رادیویی در استراتژی بازاریابی شما جایگاهی داشته باشند. با این حال، باید تشخیص دهید که مخاطب هدف شما بیشتر تلویزیون تماشا می‌کند یا به رادیو گوش می‌دهد، تا این روش به بهترین شکل ممکن، قابل اجرا باشد.

عیب و ایراد این روش این است که علاوه بر هزینه خیلی زیاد، امروزه راندمان خوبی این روش ندارد. زیرا اکثر افراد وقت خود را با گذر در اینترنت و تلفن همراه سپری می‌کنند.

راهکار‌های طلایی برای فروش بیشتر

فروش برای بیشتر مشاغل یک کار اساسی و مهم است. اگر می‌خواهید تجارت خود را گسترش دهید و فروش بیشتری داشته باشید، باید به دقت در مورد رویکرد خود نسبت به مشتریان احتمالی فکر کنید.

افرادی را که به عنوان مشتری احتمالی شناسایی کرده اید، ارزیابی کنید و سعی کنید نیاز‌ها و شرایط آن‌ها را درک کنید. مهارت‌های فروش خود و همکاران تان را توسعه دهید. برای اینکه شانس خود را برای فروش بیشتر کنید، اطمینان حاصل کنید که با هر مشتری به طور موثر ارتباط برقرار می‌کنید.

در ادامه راهکارهایی معرفی شده اند که بتوانید در کمترین زمان، بیشترین فروش را داشته باشید:

دست از آزار و اذیت و چانه زنی با مشتری بردارید

هرگز سعی نکنید برای فروش محصول خود دروغ را به میان آورید و چانه زنی کنید. یک فروشنده خوب همیشه در مورد مزایا و معایب محصولش به طور مستقیم با مشتری صحبت می‌کند. شما نیز باید مشتری خود را متقاعد کنید که هدف اصلی تان، کمک به او و رفع نیاز هایش است.

آنچه را که میفروشید، کنترل کنید

یک گام اساسی برای هر استراتژی موفق کسب و کار این است که بدانید چه چیزی را می‌خواهید بفروشید. اگر از ویژگی‌های محصول خود یا تمام مزایایی که برای مشتریان به همراه دارد آگاهی نداشته باشید، نمی توانید به سوالات احتمالی مشتری پاسخ دهید یا به اعتراضات آن‌ها رسیدگی کنید. برای پاسخگویی به هرگونه سوال در مورد موضوع، از بخش‌های فروش استفاده کنید یا محصول / خدمات خود را تست کنید.

زبان مخاطب خود را درک کنید

چه توصیف محصول تان ساده باشد چه پیچیده، وظیفه شما بیان آن به ساده ترین روش ممکن است. افراد دوست دارند همه چیز را سریعا درک کنند و این باعث می‌شود آن‌ها احساس رضایت بیشتری کنند. به همین دلیل است که وقتی یک فروشنده شیوه صحبت کردن در مورد مشتری را دانسته و آن را اتخاذ می‌کند، اقدام مشتری به خرید آسان تر خواهد بود.

یک تصویر، ارزش هزار کلمه را دارد

صحبت در مورد ویژگی‌ها و مزایای یک محصول اغلب توجه برخی افراد را به خود جلب می‌کند. نمایش محصول / خدمات به صورت زنده می‌تواند موثرتر باشد. وقتی افراد این فرصت را پیدا کنند که خودشان بفهمند چه چیزی را می‌خواهید به آن‌ها بفروشید، با تصور اینکه چگونه این محصول زندگی آ نها را بهبود میبخشد، خیلی سریع تر ترغیب به خرید می‌شوند و همه این‌ها روند فروش را به حداکثر می‌رساند.

برقراری یک مکالمه موثر و جالب

هدف مکالمه شما با مشتری این است که او را بشناسید. با پرسیدن سوالات صحیح، پاسخی دریافت خواهید کرد که به شما کمک می‌کند تا درک کنید که او به دنبال چه چیزی است.

نیاز‌های مشتری را رمزگشایی کنید

هر مشتری منحصر به فرد است. ارضای نیاز‌ها و خواسته‌های او حول یک محصول، خدمات یا تجارت خاصی است. وقتی مشتری‌های خود را بشناسید، درک آنچه که آن‌ها نیاز دارند و آنچه می‌توانید برای آنها انجام دهید، بسیار راحت تر است.

با آگاهی از سن، سطح درآمد، وضعیت تأهل، تحصیلات، محل زندگی، سرگرمی‌ها و علایق آن‌ها می‌توانید بر بازار فروش تسلط پیدا کنید.

قیمت محصولات خود را تنظیم کنید

قیمت، یک عامل تعیین کننده در تصمیم گیری است. تعیین قیمت‌های رقابتی ضروری است. اما مراقب باشید زیرا قیمت‌های شما باید با قیمت‌های رقبا یکسان یا حتی کمتر باشد. اگر پیشنهاد شما ارزش افزوده واقعی داشته باشد، قیمت‌های محصول تان حتی می‌تواند بیشتر هم باشد.

به طور خلاصه باید گفت که یک فروشنده خوب نباید هدفش فقط فروش محصول خود باشد، بلکه یک فروشنده خوب باید راهنمای مشتری در روند خرید باشد. اگر موفق شدید به آن‌ها انگیزه خرید دهید، تمام مزایا و معایب محصولی که انتخاب کرده اند را شرح دهید.

بدین طریق آن‌ها را تشویق می‌کنید تا مجددا برای خرید محصول به سراغ شما بیایند زیرا به محصول/خدماتی که شما ارائه می‌دهید اطمینان داشته و آن را خریداری خواهند کرد.

همکاری در فروش چیست؟

 

همکاری در فروش

فروش مشارکتی (همکاری در فروش) نه تنها شامل همکاری بین اعضای تیم فروش بلکه بین فروشندگان و مشتریان است. در حالی که متخصصان فروش و مشتریان موفقیت بیشتری در فروش شما ایجاد می‌کنند، همچنین می‌توانید با همکاری یکدیگر، راه حل‌های مناسبی را برای تک تک مشتریان نیز پیدا کنید.

سیستم همکاری در فروش نوعی روش بازاریابی دوطرفه است که در آن فردی که صاحب کسب و کاری است به وبسایت‌های مختلف یا افراد دیگر پیشنهاد می‌دهد که تبلیغ محصولاتش را در وبسایت خود قرار دهند و به ازای هر بار فروش، پورسانت دریافت کنند.

توجه داشته باشید که این روش همانند تبلیغات رایج در فضاهایی چون اینستاگرام نیست زیرا در همکاری فروش برخلاف تبلیغات فضای مجازی پولی برای تبلیغ پرداخت نمی شود و خوشبختانه هیچ نوع محدودیتی در عرضه کالا در این روش وجود ندارد.

درسیستم همکاری فروش معمولا 4 دسته فعالیت دارند که عبارتند از :

  • کسانی که تبلیغ می‌کنند (معمولا بلاگر‌ها یا افرادی که تولید محتوا می‌کنند)
  • صاحبان محصول یا کسب و کار ( درواقع همان تبلیغ شوندگان هستند)
  • مدیران شبکه‌های مجازی (سرویس‌های ارائه دهنده تبلیغات آنلاین)
  • مشتریان و مصرف کنندگان

همکاری در فروش نیز همانند کارهای دیگر برنامه هایی را شامل می‌شود که درادامه به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت:

انواع برنامه‌های همکاری در فروش

  • اگر فردی صاحب کار باشد و هدفش افزایش بازدید یا ترافیک از سایت خود باشد، معمولا ” پرداخت به ازای هر کلیک” را انتخاب می‌کند و معمولا به ازای هر کلیک هزینه دریافت می‌کند حال چه به خرید منتهی شده باشد یا خیر.
  • گاهی اوقات نیز فردی که صاحب کسب و کار است به ازای هر مشتری که جذب محصول یا خدمات او شده باشد، به تبلیغ کننده پول می‌دهد. این روش ” پرداخت به ازای جذب لید” نامیده می‌شود.
  • در نهایت معمول ترین روش همکاری در فروش آن است که تبلیغ کننده به ازای هر فروشی که برای صاحب کسب و کار انجام می‌شود، هزینه ای دریافت می‌کند.

مزایای همکاری در فروش چیست؟

  1. مهمترین مزیت این نوع همکاری آن است که محدودیتی در عرضه کالا برای صاحبین کسب و کار وجود ندارد.
  2. برخلاف روش‌های سنتی بازاریابی در این روش اتلاف وقت برای یافتن مشتری وجود ندارد.
  3. این سیستم برای کسانی که در زمینه تولید محتوا فعالیت می‌کنند، منبع کسب درآمدی محسوب می‌شود.
  4. در سیستم همکاری فروش نیازی به سرمایه گذاری برای فروش بیشتر نیست.

علاوه بر مزایای فوق، همکاری در فروش شامل معایبی نیز می‌شود که برخی از آن‌ها عبارتند از:

معایب همکاری در فروش چیست؟

  1. در سیستم همکاری فروش خیلی باید دقت کرد زیرا معمولا صاحبان کسب و کار در ابتدا برای جذب مشتری، پورسانت با درصد بالایی را برای فرد تبلیغ کننده در نظر می‌گیرند و پس از افزایش بازدید، این مقدار را کاهش می‌دهند که خب به ضرر فرد تبلیغ کننده خواهد بود.
  2. گاهی نیز نوعی سرقت اینترنتی رخ می‌دهد و هکر‌ها لینک‌های کسب و کار مجازی شما را دزدیده و کمیسیون مورد نظر را برای خودشان بر می‌دارند.

جمع بندی راه های فروش بیشتر

برای رسیدن به فروش بیشتر شما تنها کافی است که 2 نکته بسیار مهم را در نظر داشته باشید.

  1. باید بر اساس متدها و روش های روز جلو بروید. از ابزارهای جدید و به روز برای معرفی کسب و کار خود استفاده کنید و نیاز مشتریان را با توجه به زمان حال سنجش کنید. در غیر این صورت محکوم به شکست خواهید بود.
  2. باید برای مشتری خود، به هر شیوه ای که اقدام به فروش میکنید فوق العاده برخورد کنید. به آنها احترام بگذارید و آنها را راهنمایی کنید. همراه شدن با مشتری نکته فوق العاده است که از آن نباید غافل شوید.
  3. چنانچه شرایط ایجاد و راه اندازی کسب و کاری را ندارید می توانید از سیستم همکاری در فروش استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید