فهرست عناوین
شاید این اتفاق ناگوار برای شما هم رخ داده باشد که گوگل تبلیغ را به دلیل مشکل Malicious or Unwanted Software رد نموده باشد. وقتی این اتفاق رخ می دهد تا زمانی که ویروس های سایت برطرف نشود، گوگل تبلیغ را تایید نخواهد کرد. بنابراین رفع مشکل Malicious or Unwanted Software یکی از مهمترین کارهایی هست که باید در کوتاهترین زمان انجام شود. توجه داشته باشید که در صورت برطرف نکردن این موضوع ممکن است با مشکل ساسپند شدن اکانت گوگل ادز مواجه شوید که حل این موضوع نیز مراحل و سختی های خاص خود را دارد.
رفع مشکل Malicious or Unwanted Software
اگر شما در حال مطالعه این مقاله هستید باید بگویم که با مشکلی خطرناک و جدی مواجه شده اید.!!! یکی از دلایلی که ممکن است گوگل ادز شما را مجاز به انجام تبلیغات نداند مشکلات موجود در ساختار سایت شماست که در اصطلاح با ارور Malicious or Unwanted Software شناخته می شود. این مورد معمولا در هنگام تایید تبلیغ شما (Ads) نمایان شده و در قسمت دلیل رد تبلیغ ظاهر می گردد. در اصطلاح تبلیغات شما Disapprove شده است!
شما با مطالعه این مقاله می توانید در صورت دیس اپروو شدن تبلیغتان، اقدام به رفع مشکل کنید. در غیر اینصورت می توانید با کارشناسان ما به عنوان پارتنر رسمی گوگل در ارتباط باشید.
محتوی مخرب یا بد افزار چیست؟
“بد افزار مخرب هر نرم افزاری کامپیوتری یا موبایل است که بطور خاص برای آسیب رساندن به رایانه، دستگاه تلفن همراه، نرم افزاری که در حال اجرا است و یا کاربران آن مورد استفاده قرار می گیرد. بدافزارها رفتار مخربی را نشان می دهند که می تواند شامل نصب نرم افزار بدون رضایت کاربر و نصب نرم افزارهای مضر مانند ویروس ها باشد.”
در حقیقت، بسیار بعید است که صفحه فرود شما واقعاً حاوی بدافزار یا نرم افزاری باشد که در بالا توضیح داده شد. گفته می شود، روند پیچیده گوگل برای کشف محتوای مخرب یا بدافزار کاملاً خودکار است! این اطلاعات از سازمانهای معتبری که محتوای مخرب و بدافزار را ردیابی می کنند، جمع آوری شده، سپس سایت شما را بر اساس این ضوابط اسکن می کند.
به بیانی ساده تر وب سایت شما دارای کدی است که شما یا پلاگین های مورد استفاده شما و یا فرد دیگری در یک صفحه یا صفحات متعددی از وب سایت شما قرار داده است.
علل احتمالی عدم تأیید تبلیغات Google Ads
- در صورت ایمن بودن صفحه فرود (https)، URL های خروجی صفحه فرود نباید از http استفاده کنند.
- تصاویر بر روی هاستی که Google Ads تأیید نمی کند، ذخیره شده اند.
- ریدایرکت بودن صفحه فرود.
- یکی از افزونه های وردپرس (Plugin) توسط گوگل مخرب تلقی می شود. (حتما پلاگین ها یا افزونه های خود را از منابع معتبر تهیه کنید)
- اسکریپت های سفارشی (Custom script) اضافه شده به صفحه فرود، به محتوای خارجی ارجاع شده توسط گوگل ارجاع می دهند.
- شما بارگیری های خودکار (دانلود خودکار) را در صفحه فرود گنجانده اید: بارگیری نرم افزار فقط زمانی شروع می شود که کاربر با کلیک بر روی دکمه بارگیری با برچسب واضح و با رضایت اجازه بارگیری را بدهد. (دانلود خودکار برای کاربر)
- شما زمینه هایی را وارد کرده اید که بازدید کننده را به سمت ارائه اطلاعات حساس سوق می دهد. (نرم افزار یا هیچ کدی نباید اطلاعات حساس مانند جزئیات بانکی را بدون رمزگذاری مناسب جمع کند.)
- ارائه غلط مطالب مورد انتظار، به عنوان مثال: تبلیغی که فقط حاوی کلمات “دانلود” یا “پخش” بدون شناسایی نرم افزاری است که برای آن تبلیغ شده است.
- دکمه “پخش” که منجر به دانلود می شود.
- تبلیغی که از ظاهر و احساس وب سایت ناشر تقلید می کند و وانمود می کند محتوا را ارائه می دهد (برای مثال فیلم) اما در عوض منجر به یک نرم افزار غیر مرتبط می شود.
- لینک دهی از طرف سایت شما به سایت های دارای لینک های مخرب
- استفاده از افزونه های ناشناس و غیر معتبر
بررسی ایرادات موجود در گوگل وب مستر
وضعیت سایت خود را در کنسول جستجوی Google بررسی کنید. اگر قبلاً از کنسول جستجو استفاده نکرده اید، URL وب سایت خود را وارد کرده و برای دیدن وضعیت آن، روی “افزودن یک ویژگی” کلیک کنید. لازم است تا تأیید کنید که مالک سایت هستید. بدین منظور شما می توانید مقاله آموزش وب مستر تولز را مطالعه کنید. اگر کنسول جستجو هیچ مشکلی را گزارش نکرد، سایت شما همچنان می تواند دارای مشکلات امنیتی باشد که توسط Google Ads تشخیص داده شده است. با مدیر وب سایت یا ارائه دهنده میزبانی وب خود مشورت کنید و از ابزارهایی مانند Stop Badware برای تحقیق بیشتر استفاده کنید.
بررسی فایل های وب سایت
به جهت کسب اطمینان از عدم تزریق کدهای مخرب به داخل وب سایت شما پیشنهاد می کنیم تمامی فایل های وب سایت خودتان را بررسی کنید و کد داخل آنها را یک به یک داخل چک کننده های کدهای ویروسی بررسی کنید تا از سالم بودن آنها اطمینان کسب کنید. همچنین می توانید از وب سایت هایی نظیر pcrisk.com ، sucuri.net ، virustotal.com استفاده کنید.
کمک از تاپ ادورت !!!
با توجه به اینکه در موارد زیادی مشکل Malicious or Unwanted Software را برای مشتریان مجموعه تاپ ادورت برطرف کرده ایم، می توانیم با تکیه بر تجربیات تیم خود در حل مشکل تبلیغتان، در کنار شما باشیم.
سلام ، من تمام این راه هارو انجام دادم ، اما نشد که نشد ، میتونید کمکم کنید؟
سلام ، وقت به خیر ، بله ، با کارشناسان تاپ ادورت تماس بگیرید و یا فرم درخواست تماس رو تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند