فهرست عناوین
رتبه الکسا
پیش از آموزش تصویری اکانت الکسا بهتر است تا کمی با اکانت الکسا آشنا شوید هر چند کمتر کسی است که در دنیای اینترنت با اکانت الکسا و رتبه الکسا آشنایی نداشته باشه. رتبه الکسا یا همان رتبه تعیین شده الکسا را می توان مهم ترین معیاری دانست که از ان برای ارزیابی یک سایت و یا یک وبلاگ استفاده می شود. رتبه الکسا براساس بازدید های و ترافیک های ورودی سایت در سه ماه گدشده تعیین می شود. پس می توان گفت سایتی که رتبه الکسا بهتری داشتته باشد، بازدید های بیشتری داشته و سایت او دارای ارزش بیشتری است. حال سوال اینجاست که چگونه این رتبه را بهبود ببخشیم؟
برای بهبود رتبه الکسا که برابر با افزایش رتبه سایت و ترافیک ورودی سایت است در مرحله اول باید از اکانت الکسا استفاده نمود تا اطلاعات کلی برای انجام فرآیند بهینه سازی سایت در اختیار باشد. در این مقاله نحوه کار و آشنایی با اکانت الکسا را برای شما شرح داده ایم.
آموزش کار با اکانت الکسا
1.project Dashboard
اولین قسمتی که در نوار سمت چپ اکانت الکسا ملاحظه می کنید project Dashboard می باشد که نمای کلی از اطلاعات اکانت الکسا سایت را می توانید در آن مواردی مانند نمودار رتبه الکسا، کلمات کلیدی پربازدید، کلمات کلیدی مهم و… را مشاهده کنید.
2.Workspace
میز کار اکانت الکسا در واقع محلی است که در آن می توانید کلمات کلیدی مختلف و سایت های دیگر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. این ابزار در تحلیل رقبا بسیار کارآمد و مفید واقع خواهد بود.
3.Site Audits
یک لیست از نمره دهی به سایت خود را در این قسمت خواهید دید. نمره دهی در این قسمت مربوط به موارد زیر می باشد:
- نمره کلی سایت
- نمره سئو سایت
- نمره عملکرد سایت
- نمره امنیت سایت
- نمره کدهای HTML
- نمره شهرت سایت
4.SEO Tools
شاید می توان گفت که مهم ترین بخش اکانت الکسا SEO Tools می باشد. زیرا با استفاده از این ابزار می توانید رقبای خود را به طور کامل مورد ارزیابی قرار دهید، کلمات کلیدی آنها را پیدا کنید و سئو سایت آنها را مورد ارزیابی قرار دهید. SEO Tools دارای 5 بخش می باشد که انها را به تفکیک در ادامه تعریف خواهیم کرد.
-
Competitor Keyword Matrix
از این ابزار می توانید برای به دست آوردن کلمات کلیدی رقبا به ترتیب اهمیت آنها را به دست آورید. برای این کار کافیست آدرس سایت مورد نظر را در کادر زیر وارد کنید تا اطلاعات دلخواهتان را بدست آورید.
-
Competitor Backlink Checker
با استفاده از این ابزار می توانید سایت هایی که به سایت رقیب شما (سایتی که وارد نموده اید) بک لینک داده اند را شناسایی کنید و همچنین لینکی که به سایت رقیب متصل شده است را می توانید ملاحظه کنید. برای اینکار مانند ابزار قبلی می توانید آدرس سایت مورد نظر را در کادر مربوطه وارد کنید و لیست بک لینک ها را به دست آورید. با استفاده از این اطلاعات میتوانید به ساخت بک لینک رایگان و موثر ، برای سایت خود بپردازید.
-
Find Organic Keywords by Difficulty
در این قسمت از اکانت الکسا می توانید قدرت رقابت کلمات کلیدی سایت خود را با سایت دیگر مورد ارزیابی قرار دهید. برای اینکار کافیست آدرس سایت مورد نظر را در داخل کادر وارد کنید و نتیجه را مشاهده کنید.
-
Keyword Share of Voice
شاید بارها از خود پرسیده اید که چگونه می توان سهم سایت شما در دریافت کلیک از یک کلمه کلیدی به چه میزان است و این سهم برای رقبای شما به چه میزان است. برای دانستن این اطلاعات کافیست تا از این ابزار استفاده کنید. برای اینکار لازم است تا کلمه کلیدی مورد نظر خود را در کادر مربوطه وارد کنید تا سهم خود را از بازار اینترنتی در این کلمه پیدا کنید.
-
Check On-Page SEO
یکی دیگر از ابزارهای محبوب اکانت الکسا بررسی سئو داخلی به صفحه خاص با توجه به کلمه کلیدی مدنظر شما، می باشد. برای اینکه بدانید عملکرد سایت با توجه به کلمه کلیدی مورد نظرتان به چه صورت است باید آدرس صفحه و کلمه کلیدی را در کادرهای زیر پر کنید و وضعیت سئو را ملاحظه کنید. جالب است بدانید که الکسا برای بهبود سئو راهکارهایی را نیز ارائه می دهد. این امکان را اکانت موز پرو هم دارد.
5. Competitive Analysis
حال به قسمت محبوب اکانت الکسا می رسیم و اجزای مختلف آن را برای شما معرفی خواهیم کرد.
-
Site Overview
در این قسمت از اکانت الکسا می توانید اطلاعات کلی از سایت مورد نظر را کسب کنید.
این اطلاعات شامل:
- نمودار رتبه الکسا
- موقعیت جغرافیایی کسانی که وارد سایت شده اند.
- نرخ پرش
- دوره بازدید افرادی که وارد سایت شده اند
- درصد افرادی که با جستجو وارد سایت شده اند.
- کلمات کلیدی که بازدید کنندگان با آنها وارد شده اند.
- سایتی که بازدید کنندگان قبل از سایت شما بازدید کرده اند.
- سایتی که بازدید کنندگان بعد از سایت شما بازدید کرده اند.
- بک لینک های سایت
- سایت های مرتبط با کسب و کار شما
- چه صفحه ای از سایت بیشترین بازدیدکننده را داشته است
- مشخصات عمومی بازدیدکنندگان (درآمد، سن جنسیت، تعداد فرزند، متاهل بودن یا نبودن و …)
-
Site Comparisons
در این قسمت از اکانت الکسا می توانید سایت های مختلف را باهم مقایسه کنید. پارامترهای مقایسه شامل: ترافیک ورودی، سهم از بازار، رتبه الکسا، جذب از راه های مختلف و…) در هنگام مقایسه به راحتی می توانید آمار را تحلیل کنید زیرا به ساده ترین شکل ممکن به نمایش گذاشته شده اند.
-
Audience Overlap Tool
یکی دیگر از ابزارهای پرقدرت اکانت الکسا یافتن همپوشانی مشتری های سایت های مختلف است. یعنی می توانید ببینید سایت شما و یا هر سایت دیگر با چه سایت هایی همپوشانی مشتری دارند.
-
Sites Linking In
اگر میخواهید آدرس تمامی بک لینک های سایت خود و یا رقبا را در یک فایل اکسل داشته باشید کافیست از این ابزار استفاده کنید تا آدرس دامنه ها و صفحاتی که به سایت لینک داده اند را در یک فایل اکسل داشته باشید.
-
Site Keywords
برای داشتن تمامی کلمات کلیدی یک سایت و یا سایت های مختلف کافیست آدرس سایت را در این قسمت وارد کنید تا تمامی کلمات کلیدی را در یک فایل داشته باشید و از آن برای رشد سئو سایت استفاده کنید.
-
Site Screener
برای یافتن سایت هایی که در محدوده معیارهای سایت شما می باشند می توانید از این ابزار اکانت الکسا استفاده کنید.
-
top sites
در این قسمت می توانید 500 سایت معتبر از نظر الکسا را مشاهده کنید.
-
Alexa Extension
اکانت الکسا دارای یک افزونه می باشد با نصب تولبار الکسا ، بر روی مرورگر خود می توانید هنگام بازدید از سایت های مختلف رتبه الکسای آنها را ببینید.
حال به طور کامل با اکانت الکسا آشنا شده اید و قادر هستید تا سایت خود و سایت های رقبا را به طور کامل تحلیل و بررسی کنید و سئو سایت خود را به راحتی بهبود بخشید. با توجه به اینکه برای خرید اکانت الکسا نیاز به آدرس و کارت بین المللی دارید، این کار را تاپ ادورت برای شما انجام خواهد داد.
اکانت moz pro بهتره یا الکسا؟؟؟
سلام. بستگی به این داره که شما نیاز به چه ویژگی ها یا گزارش هایی داشته باشین… میتونید با مطالعه مقاله آموزش اکانت موز تشخیص بدید که کدوم برای شما بهتر هست
سلام ، ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما می گذارید .
میخواستم ببینم بنده حدود دو هفته است که سایت خودم را خریداری کردم ، ار همین ابتدا براش اکانت الکسا بخرم خوبه ؟ یا بعد از چند وقت که سایت راه افتاد براش اینکار و انجام بدم ؟
سلام خواهش میکنم، ممنون از شما.
بهتره که یه مدت روی سایتتون کار کنید که وقتی اکانت رو خریداری کردید بتونید اطلاعات مفیدی کسب کنید