تخفیف ویژه برای کاربران قدیمی تاپ ادورت فعال شد

سئو کلاه سیاه – 0 تا 100

فهرست عناوین

  • سئو کلاه سیاه چیست ؟
  • سئوی کلاه سیاه و سئوی کلاه سفید چه تفاوتی دارند؟
  • نمونه تکنیک‌های سئو کلاه سیاه کدامند؟
  • تکنیک‌های کلاه سیاه محتوایی کدام موارد هستند؟
  • تکنیک‌های کلاه سیاه لینک دهی کدام موارد هستند؟
  • تکنیک‌های اسپم کردن نتایج گوگل کدام‌ها هستند؟
  • سئو کلاه خاکستری چیست ؟
  • سئو کلاه سیاه یا سفید؟ کدام یک بهتر است؟

در این مقاله قصد داریم در مورد سئو کلاه سیاه مطالب مفصل و مفیدی برای شما ارائه دهیم و پاسخ سوالات فوق را نیز بطور کامل در اختیار شما قرار دهیم. امید است با مطالعه این مقاله با موضوعاتی پیرامون سئو کردن سایت آن هم با روش‌های غیر معمول بیشتر آشنا شوید.

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه اقداماتی برخلاف راهنمایی‌های موتور جستجو می‌باشد که برای افزایش امتیاز سایت در موتور جستجو مورد استفاده قرار می‌گیرد. تکنیک‌های سئو کلاه سیاه نمی‌تواند همه مشکلات فرد جستجو کننده را حل کند و اغلب با پنالتی یا جریمه از موتورهای جستجو روبرو خواهد شد.

قرار گرفتن در نتایج جستجو برای رشد تجاری هر کسب وکاری، بسیار لازم و حیاتی است اما بهینه سازی برای موتور جستجو می‌تواند از طریق راه غلط یا صحیح انجام شود.

سئوی کلاه سیاه یک روش غلط است که در این روش شما بیشتر با الگوریتم‌های موتور جستجو درگیر خواهید شد تا حل مشکل کاربران. به عنوان یک نکته مهم باید گفت برخلاف تصور عموم، تکنیک‌های کلاه سیاه تنها مختص لینک سازی خارجی نیستند بلکه حتی در تولید محتوا، لینک سازی داخلی و سئو تکنیکال نیز روش‌های کلاه سیاه متعددی وجود دارند.

هدف موتورهای جستجو مانند Google ارائه بهترین نتایج در هنگام تکمیل یک جستجو است. گوگل می‌خواهد اطمینان حاصل کند که نتایج ارائه شده شامل مطالب اسپم نباشد و کاربران تجربه جستجوی خوبی داشته باشند. به همین دلیل بطور خودکار از طریق الگوریتم‌ها یا اقدامات دستی، سایت‌هایی که مشکوک به استفاده از تکنیک‌های کلاه سیاه هستند، شناسایی و جریمه میکند.

الگوریتم‌های موتور جستجو مدام در حال پیشرفت می‌باشد، به همین دلیل است که که باید از این روش به هر قیمتی دوری کنید.

سئو کلاه سفید یک روش بسیار بهتر برای بهینه سازی موتور جستجو خواهد بود. سئوی کلاه سفید شامل تولید محتوای با کیفیت و ایجاد تجربه کاربری بهتر برای مخاطبان و بازدیدکنندگان سایت است.

مقایسه و تفاوت سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید

سئو کلاه سیاه مخالف دستورالعمل‌های تعیین شده توسط موتورهای جستجو است و آنها را برای دستیابی به رتبه‌های بالاتر دستکاری می‌کند. استفاده از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه می‌تواند باعث حذف سایت شما از نتایج موتور جستجو یا کاهش رتبه آن شود. سئو کلاه سفید یک روش اخلاقی برای انجام سئو با ایجاد محتوای با کیفیت و تجربه کاربری خوب است.

این مقاله تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه را شرح می‌دهد، بنابراین می‌توانید با مطالعه ادامه مقاله می‌توانید مطمئن شوید که در تدوین استراتژی سئوی سایت خود، تا حد امکان از سئوی کلاه سیاه دوری کرده اید.

قسمت اول: تولید محتوا در سئو کلاه سیاه



1. انباشتن کلمات کلیدی – Keyword Stuffing

انباشتن کلمات کلیدی یک تکنیک سئوی کلاه سیاه است که با پر کردن محتوا از کلمات کلیدی نامربوط تلاش دارد هرطور که شده امتیاز صفحه را در صفحات نتایج جستجو بالا ببرد. اضافه کردن انواع چندگانه کلمات کلیدی در جایی که هیچ ارزشی ندارد، باعث ایجاد یک تجربه بد برای کاربر می‌شود. همچنین باعث می‌شود تا صفحه شما بعنوان صفحه ای با نمایش داده‌های بی ربط شناخته شود.

گوگل، انباشتن کلمات کلیدی را اینگونه شرح می‌دهد:

  • لیستی از شماره تلفن‌هایی که هیچ نامی ندارند که به آن‌ها ارزش بدهند.
  • باکس‌هایی پر از نام شهر‌ها و ایالت‌ها برای کسب رتبه بالاتر در آن ها
  • تکرار کلمات یا اصطلاحات آنقدر زیاد باشد که به نظر غیر طبیعی برسد.

مثال تکنیک انباشتن کلمه کلیدی

در این قسمت نمونه ای از انباشتن کلمات کلیدی را به شما نشان می‌دهیم که مربوط به یک نرم افزار بازاریابی برون مرزی است:

ما در حال فروش نرم افزار بازاریابی برون مرزی هستیم. نرم افزار بازاریابی برون مرزی چیزی است که ما می‌فروشیم. اگر به دریافت نرم افزار بازاریابی برون مرزی فکر می‌کنید با یکی از مشاوران نرم افزار بازاریابی برون مرزی ما در تماس باشید. “

قطعا شما هم با ما موافق هستید، این پاراگراف کاملا از قوانین سوء استفاده کرده است. کاملا مشخص است که نگارنده این متن تنها قصد امتیازگیری از گوگل دارد و گوگل نیز آن را تشخیص می‌دهد. در این روش همچنین یک واژه را با مترادف‌های مختلف، بارها و بارها تکرار می‌کنند، بدون اینکه مفهوم مهمی را برسانند.

می توانید با انجام تحقیقات کلمه کلیدی دریابید افراد چه چیزی را بیشتر جستجو می‌کنند، اما استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در محتوا اصلا ایده خوبی نیست. به جای اینکه محتوای خود را با کلمات کلیدی نامربوط پر کنید، روی تولید یک محتوای کاربردی تمرکز کنید که کلمات کلیدی آن واقعا مربوط به تیتر محتوا است.

2. محتوای تکراری (کپی شده) یا Duplicate Content

در گذشته موتورهای جستجوگر مانند Google در تشخیص مطالب کپی شده خوب عمل نمی‌کردند. اما بروزرسانی الگوریتم گوگل پاندا در سال 2011 این مشکل را برطرف کرد و رتبه بسیاری از سایت‌های دارای محتوای کپی شده درنتایج جستجو فوراً افت شدیدی کردند. از آن زمان، گوگل در شناخت محتوای تکراری و با کیفیت پایین بسیار پیشرفت کرده است.

شاید شما اینطور فکر کنید که کپی کردن محتوا از چند سایت یا منبع موجب جریمه وب سایت شما نشود. اما سخت در اشتباهید!!! الگوریتم پاندای گوگل سرسختانه منتظر وب سایت‌هایی است که از مطالب کپی شده در محتوی خود استفاده کنند تا به آنها با جریمه‌های سنگین درس فراموش نشدنی را بدهد.

نکته مهم: حتی اگر محتوی با تغییرات کمی همراه باشد نیز گوگل متوجه کپی بودن آن خواهد شد. اینکه شما تنها چند کلمه را تغییر دهید مطمئنا گوگل را فریب نخواهد داد.

تصویر زیر سرنوشت سایت ebay پس از آپدیت الگوریتم پاندا را نشان میدهد. بین سال‌های 2012 تا 2014 سایت ebay مملو از صفحات تکراری با محتوای مشابه بود. این روند در آن یک نکته منفی محسوب نمیشد و آمار بازدید این سایت به طرز چشم گیری رو به افزایش بود. تا اینکه در سال 2014 و با آپدیت جدید الگوریتم پاندا بازدید سایت ناگهان با کاهش 48 درصدی مواجه شد.

نکته مهم: از دید الگوریتم پاندا، حتی محتوای تکراری از وب سایت خودتان نیز می‌تواند خطرناک باشد.

تاثیر محتوای تکراری در سئو

3. پنهان سازی عبارات و کلمات کلیدی

پنهان سازی به این معناست که یک قسمت از محتوا به کاربر نشان داده شود که با محتوای نشان داده شده در موتور جستجو کاملا متفاوت است. وبسایت‌هایی که از سئوی کلاه سیاه استفاده می‌کنند، این کار را انجام می‌دهند تا محتوای آن‌ها برای مفاهیم مختلف و نامربوطشان امتیاز بگیرند.

اضافه کردن کلمات کلیدی نامرئی به محتوای سایت نیز یک اقدام ممنوعه است. برخی وب سایتهایی که ازSEO کلاه مشکی استفاده می‌کنند، این کار را با ساختن متن به همان رنگ پس زمینه صفحه انجام می‌دهند. این بدان معنی است که صفحه ممکن است در نتایج جستجو برای آن دسته از کلید واژه‌های نامرئی ظاهر شود، حتی اگر هیچ محتوای قابل مشاهده در مورد آنها در صفحه وجود نداشته باشد.

وقتی یک کاربر روی نتیجه کلیک کرده و فکر می‌کند موضوع مورد نظر خود را یافته است، هیچ یک از مطالب مورد نظر خود را پیدا نمی‌کند زیرا کلمات کلیدی نامرئی هستند. اگر محتوایی برای کمک به کاربر، تولید و منتشر کنید نیازی نیست چیزی را در آن پنهان کنید.

اگر کنجکاو هستید بدانید که چگونه گوگل وب سایت شما را می‌بیند، می‌توانید از ابزار fetch as google استفاده کرده و آن را با آنچه کاربران می‌بینید مقایسه کنید.

4. محتوای بی کیفیت، آزاردهنده و اسپم

تولید محتوای بی کیفیت که برای جستجوگر هیچ فایده ای ندارد، یک رویه رایج در سئو کلاه سیاه است. با این روش محتوایی از وب سایت دیگری توسط یک ربات یا یک شخص ربوده می‌شود. بی کیفیت بودن محتوی شما مطمئنا مخاطبان را ناراضی خواهد کرد و با افزایش نرخ پرش وب سایت شما، گوگل رتبه وب سایت شما را از بین خواهد برد.

5. استفاده از محتوای اتوماتیک یا Content Automation

محتوای اتوماتیک متن‌هایی هستند که به صورت خودکار و برنامه ریزی شده با نرم افزارهای خاصی تولید می‌شوند. در این روش مجموعه ای از عبارات و کلمات مرتبط با موضوع هدف به یک ربات داده شده و در ادامه ربات متن را با کلمات و عبارات دیگری ترکیب می‌کند تا از دید گوگل محتوی جدیدی را تولید کرده باشد.

این محتوا‌ها معمولا فاقد عکس بوده و نظم و فاصله مشخصی بین عبارات وجود ندارد. در واقع می‌توان بیان کرد هدف از ایجاد چنین محتوا‌هایی به هیچ عنوان کاربر نیست و کاربران اغلب چیز خاصی از این محتواها نصیبشان نخواهد شد. ما تضمین میکنیم که گوگل متوجه این موضوع خواهد شد و از شما انتقام سختی خواهد گرفت !!!

پیشنهاد میکنیم در این رابطه حتما خودتان محتوی ارزشمند و خوبی را تهیه کنید، حتی اگر این محتوی کوتاه باشد مطمئنا ارزش بالاتری نسبت به محتوی‌های اتوماتیک خواهد داشت.

6. Bait and Switch: ترفندی برای جذب کاربر و تغییر محتوا

در این روش شما ابتدا محتوی خوب و ارزشمندی تولید میکنید تا به جایگاه‌های برتر گوگل برسید. پس از رسیدن به رتبه‌های بالا محتوی صفحه را تغییر داده و محصول خود را اضافه میکنید. البته توجه داشته باشید در این روش محتوی اولیه و ثانویه کاملا نسبت به هم بی ربط هستند. از حق نگذریم روش خوبی برای افزایش فروش است اما گوگل زرنگ تر از این صحبت هاست !!!

کاربران زیادی با این روش وارد صفحات شما خواهند شد که قسمت اعظمی از آنها پس از ورود به صفحه نامرتبط از آن خارج خواهند شد. با افزایش نرخ پرش (Bounce Rate) شما گوگل به استقبال شما خواهد آمد. گوگل صفحات شمارا در بازه‌های زمانی مختلف بررسی میکند و اگر تغییرات خیلی زیادی رخ داده باشد جایگاه شما از بین خواهد رفت.

به طور مثال در سال 2011 یک سایت فروش بیت کوین از این تکنیک استفاده کرده و صفحه ای را برای “Download Games” ایجاد کرد. با رسیدن به جایگاه‌های بالای گوگل صفحه وب سایت خود را تغییر داد درحالیکه کاملا از محتوی اصلی و اولیه وب سایت خود دور شد.

ترفند Bait and Switch

7. ترفند Cloaking در تولید محتوا

در این روش شما دو نوع محتوی خواهید داشت. محتوی اولی مخصوص موتورهای جست و جو گری همچون گوگل است که برای آن نمایش خواهد داشت و محتوی دوم برای کاربران وارد شده به وب سایت شما نمایش داده خواهد شد. شما می‌توانید با اعمال شرایط خاص این موضوع را عملی کنید. البته که پیشنهاد ما چنین موضوعی نخواهد بود.

به عنوان مثال زمانیکه گوگل وارد صفحه شما می‌شود متن و عکس‌های مرتبط و خوبی را مشاهده خواهد کرد ولی زمانیکه کاربر وارد وب سایت شما می‌شود متن دیگری را مشاهده خواهد کرد.

8. استفاده از عنوان‌های جذاب ولی نامرتبط یا Click bait

حتما شما هم برای عنوان سئو و توضیحات متا صحبت‌های جذابی را در نظر میگیرید. باید بدانید که اگر این صحبت‌ها درست باشد در افزایش رتبه وب سایت شما تاثیرگذار خواهد بود. به طور مثال شما در عنوان نوشته اید 90 درصد تخفیف ویژه اما زمانیکه کاربر وارد وب سایت می‌شود مشاهده میکند که خبری از تخفیف نیست!!! این موضوع باعث خروج کاربر شده و در ادامه مطمئنا باعث افت رتبه وب سایت شما خواهد شد. حتما با کاربران صادق باشید.

قسمت دوم: بهینه سازی بیش از حد سایت یا Over Optimization

به طور کلی هر چیزی به اندازه استاندارد خود جالب توجه است و زمانی که بیش از اندازه تکرار شود مطمئنا ضرر خواهند رساند. بهینه سازی‌های سئویی نیز از این قائده مستثنی نیستند.

1.بهینه سازی بیش از اندازه در متن جایگزین تصاویر (Alt Text)

خاصیت alt تصاویر در واقع بیان کننده توضیحات و توصیفاتی از تصویر است تا گوگل بهتر متوجه شود که تصویر مودر نظر در چه رابطه ای است و چه خصوصیاتی دارد. اینکه شما در تمامی تصاویر کلمه کلیدی خودتان را به صورت مستقیم جاگذاری کنید به هیچ عنوان نمی‌تواند از دید گوگل نکته مثبتی قلمداد شود. حتما در توضیحات alt تصاویر شرح توصیفی خود عکس را ذکر کنید.

2.لینک سازی داخلی بر روی کلمات کلیدی کوتاه

برای لینک سازی داخلی وب سایت خودتان حتما برای یک صفحه خاص از عبارات مختلف و حدالامکان طولانی استفاده کنید. اینکه تنها از یک کلمه خاص به طور مثال “تعمیرات موبایل” تنها برای لینک دهی داخلی استفاده کنید از دیگاه گوگل جالب نبوده و شاید در کوتاه مدت تاثیرگذار باشد اما در طولانی مدت مطمئنا به ضرر وب سایت شما خواهد بود.

3.لینک سازی بیش از حد برای صفحات درجه اول سایت

این نکته را در نظر داشته باشید که از هر صفحه وب سایت خودتان به صفحه مقصد تنها یک بار باید لینک بدهید. این موضوع اصلا جالب نیست که در یک صفحه چندین بار به یک صفحه مقصد لینک دهید. همچنین به عنوان نکته مهم دیگر باید اشاره کرد که نیازی نیست از تمامی صفحات سایتتان به یک صفحه دلخواه لینک بدهید. ازدیاد اینچنین لینک‌هایی نیز در دسته موارد سئو کلاه سیاه دسته بندی شده و به ضرر سایت شما خواهد بود.

4.قرار دادن متن یا لینک مخفی در صفحه

اجازه بدید با یک کلام، جان مطلب را بگوییم. گوگل به هیچ عنوان خوشش نمی‌آید که شما آن را بپیچانید !!! کلا سعی کنید برای گوگل زرنگ بازی درنیاورید، به ریسکش نمی‌ارزد!!! اینکه شما در یک صفحه وب سایت خودتان لینک داشته باشید که پنهان باشد یا رنگی مشابه رنگ زمینه داشته باشد اصلا مورد توجه گوگل نبوده و به شدت با این موضوع سرسختانه برخورد خواهد کرد. از جمله موارد مخفی کردن لینک در یک صفحه می‌توان به این موارد اشاره نمود.

  • مخفی کردن لینک در یک کاراکتر کوچک مانند نقطه، کاما یا یک حرف
  • استفاده از کد CSS برای قرار دادن محتوا خارج از صفحۀ نمایش داده شده به کاربر
  • مخفی کردن متن مورد نظر با استفاده از یک تصویر بر روی آن
  • به کار بردن رنگ فونت مشابه با پیش‌زمینه برای پنهان کردن متن
  • استفاده از فونت با اندازه صفر

5.بهینه سازی افراطی با استفاده از تگ‌های هدینگ

این موضوع کاملا درست و حیاطی است که شما در تگ‌های هدینگ از کلمات کلیدی صفحه خودتان و همچنین عبارات نزدیک به کلمه کلیدی استفاده کنید. اما به عنوان یک نکته مهم باید توجه داشته باشید که از این مورد زیاد استفاده نکنید. در تمام هدینگ‌های خودتان از کلمه کلیدی استفاده نکنید. جایی هم برای نفس کشیدن بگذارید :)) .

قسمت سوم: روش‌های Black hat در لینک سازی

به طور کل ارتباط لینک سازی ایجاد شده داخل وب سایت شما و سایر وب سایت‌ها از دیدگاه گوگل اهمیت بسیار بالایی دارد. اما موارد ممنوعه زیادی در این موضوع وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

1.تبادل لینک یا Link exchange

فرض میکنیم که شما به وب سایت x از وب سایت خودتان لینک داده اید و آن وب سایت نیز در مقابل به شما لینک داده است. شاید در ابتدای امر کمی در وضعیت سئویی وب سایت شما تغییر ایجاد شود اما به مرور و با بررسی توسط الگوریتم‌های سرسخت گوگل، هر دو سایت دچار ریزش خواهند شد. پس هیچ گاه با یک وب سایت به صورت مستقیم تبادل لینک انجام ندهید.

برای دریافت لینک‌های تبادلاتی بهتر است که از تبادل حلقوی یا مثلثی استفاده کنید. به این صورت که هر سایت به سایت دیگری لینک داده و از سایت دیگری لینک دریافت کند. لینک سازی به این صورت انجام خواهد پذیرفت:

  • سایت x به سایت y لینک خواهد داد.
  • سایت y به سایت z لینک خواهد داد.
  • سایت z به سایت x لینک خواهد داد.

2.مزرعه لینک

مزرعه لینک یک وب سایت یا مجموعه وب سایتهایی است که فقط به منظور ایجاد لینک ساخته شده اند. هر وب سایت به سایت یا سایت‌هایی که می‌خواهند در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشند، لینک می‌دهد. موتورهای جستجو علاوه بر فاکتورهای دیگر، وب سایت‌ها را با مشاهده تعداد پیوندهایی که به آن‌ها ایجاد شده است، رتبه بندی می‌کنند. سئوی کلاه سیاه با استفاده از مزارع لینکی و ایجاد تعداد زیادی بک لینک در آن ها، از این فاکتور سوء استفاده می‌کند.

مزارع لینک اغلب دارای محتوای کم کیفیت و تعداد زیادی لینک هستند. پیوندها معمولاً حاوی کلمه کلیدی (بعنوان انکر تکست)هستند. موتورهای جستجوگر مانند گوگل می‌توانند مزارع لینک را به راحتی تشخیص دهند بنابراین باید از استفاده از آنها دوری کرد. در عوض، باید از تکنیک‌های سئوی کلاه سفید مانند ایجاد محتوای مفید، نمودارها، داده‌ها، مصاحبه‌ها یا هر محتوای دیگری استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد با گذشت زمان بک لینک‌های طبیعی را بدست آورید.

4.شبکه‌های وبلاگ خصوصی

شبکه‌‌های وبلاگ خصوصی، گروهی از وبسایت‌های معتبر می‌باشند که برای ساختن لینک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این وبسایت‌ها شبیه به لینک‌های اجاره ای عمل می‌کنند. هر کدام از این سایت‌های شبکه ای به سایت‌هایی که می‌خواهند رتبه آن‌ها در نتایج جستجوی گوگل ارتقا یابد، لینک می‌دهند. اما خودشان به یکدیگر لینک نمی‌دهند.

سئو کارهایی که مایل به ایجاد یک شبکه خصوصی هستند، به طور معمول دامنه‌های منقضی شده ای را که قبلاً به رتبه خوبی در موتور جستجو رسیده اند، خریداری می‌کنند. آنها محتوایی شبیه به آنچه قبل از انقضا، روی این دامنه‌ها منتشرشده بودند، می‌نویسند و لینک‌هایی به سایت خودشان ایجاد می‌کنند. آنها امیدوارند موتورهای جستجو متوجه نشوند که آنها شبکه ای از وب سایت‌ها را کنترل می‌کنند تا وبسایت خود را به رتبه بالاتری در نتایج جستجو برسانند.

موتورهای جستجو در شناسایی PBN‌ها هوشمند شده اند و اگر از PBN استفاده می‌کنید، سایت شما با جریمه شدیدی مواجه خواهد شد. به جای تلاش برای چرخاندن وب سایت‌های جعلی، بر ایجاد محتوای باکیفیت در دامنه خودتان متمرکز شوید. محتوای شما باید مخصوص سایت خودتان باشد. در نتیجه اعتبار سایت شما افزایش پیدا می‌‌کند و لینک‌های معتبر دریافت خواهید کرد.

5.اسپم کامنت بلاگ (spam guest blogging)

همانطور که از نام آن پیداست، این روش کلاه سیاه شامل لینکی به وب سایت شما در نظرات وبلاگ است. این تکنیک این روزها کمتر استفاده می‌شود و علت آن هم این است که گوگل، الگوریتم هایش را آپدیت کرده است. اکثر وبلاگ‌های معتبر اکنون بطور پیش فرض پیوندهایی را که در نظرات وبلاگ‌ها ایجاد می‌شوند، nofollow در نظر می‌گیرند. این بدان معناست که موتورهای جستجوگر پیوند را دنبال نمی‌کنند و ارزشی برای آن‌ها قائل نمی‌شوند.

اگر چه که تعداد افرادی که از این تکنیک استفاده می‌کنند، کاهش پیدا کرده است، اما هنوز هم دسته ای افراد هستند که این خدمات را پیشنهاد می‌دهند. کامنت گذاشتن در وبلاگ، با لینک‌هایی در وبسایت شما، یک راه اسپمی برای گرفتن لینک‌ها در وبسایت است و ما به شدت از این تکنیک دوری می‌کنیم.

اگر شما دارای یک نشریه یا انجمن هستید که اجازه نظر دهی را به کاربران می‌دهد، باید اطمینان حاصل کنید که بخش نظرات شما توسط رباتها یا افراد غیرمجازقابل استفاده نیست. موتورهای جستجو مانند Google صفحات لینک‌ها و کامنت‌های حاوی هرزنامه (جفنگ) را از نتایج جستجو حذف می‌کنند. استفاده از ابزارهای ضد اسپم مانند ابزار reCAPTCHA رایگان Google یکی از راههای کاهش خطر تولید محتوای اسپم است.

6.خرید لینک‌های پولی (buy backlinks)

موتورهای جستجو مثل گوگل، به شدت خرید و فروش لینک را ممنوع می‌کنند. انها در وبسایت خود اظهار کرده اند هر لینکی که برای افزایش امتیاز صفحه به کار می‌رود، باید طبق قوانین وب مستر گوگل عمل کند. این قوانین شامل فرستادن یک وبسایت با محصولات رایگان و تبادل با لینک می‌باشد. اگر در مورد اینکه تبادل شما برای گوگل قابل قبول است یا خیر، مطمئن نیستید، سرپرست تیم وب مستر گوگل پیشنهاد می‌دهد که از راهنماه‌های FTC استفاده کنید.

باید از پرداخت پول برای لینک یا محتوا از هر سایتی خودداری کنید. گوگل از کاربرانش می‌خواهد که نمونه‌هایی از افراد را که لینک خرید و فروش می‌کنند به آن‌ها معرفی کند. آن‌ها اعلام کرده اند که در صورت پی بردن به این موضوع، هم فروشنده و هم خریدار را جریمه می‌کنند.

نکته مهم: معمولا لینک‌های نامرتبط و اسپم که در فوتر یا سایدبار وب سایت‌ها قرار بگیرند در دراز مدت کاملا به ضرر وب سایت شما خواهند بود.

*اگر قبل از اینکه بدانید خرید لینک جزء تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه است، لینکی را خریده اید، باید هرچه سریع تر آن‌ها را حذف کنید. همچنین اگر خودتان قادر نیستید از طریق وب مستر این کار را انجام دهید، می‌توانید از ابزار disavow link استفاده کنید. این ابزار به گوگل اطلاع می‌دهد که هنگام محاسبه امتیاز صفحه، این خطای شما را نادیده بگیرد.

7.پست مهمان اسپم spam guest blogging

بدون شک انتشار یک پست در وب سایت دیگر و دریافت بک لینک از آنها تاثیر چشمگیری بر نتایج سئویی وب سایت شما خواهد داشت. اما به یک نکته مهم دقت کنید. اگر موضوع وب سایت میزبان با موضوع پست شما یکی نباشد از طرف گوگل جریمه خواهید شد. به طور مثال اگر یک وب سایت معتبر در حوزه آشپزی به وب سایت دیگری در حوزه تعمیرات اتوموبیل لینک دهد این لینک نه تنها مثبت نبوده، بلکه آثار به شدت بدی بر سئوی وب سایت دوم خواهد داشت. حتما از وب سایت‌های مرتبط برای انتشار پست مهمان استفاده کنید.

8.ریدایرکت ها

ریدایرکت به معنای هدایت کاربر به url یا آدرس وبی متفاوت از آنچه ابتدا روی آن کلیک کرده، است. سئوی کلاه سیاه از تکنیک ریدایرکت برای هدفی استفاده می‌کند که برای آن ساخته نشده اند. این مورد هم مانند پنهان سازی، ممکن است شامل ریدایرکت در موتور جستجو برای یک صفحه و ریدایرکت کاربران به صفحات دیگر باشد.

مثلا، ریدایرکت یک صفحه بسیار معتبر با تعداد زیادی لینک دهنده به صفحه نامربوط دیگر، میتواند برای تقویت یا حفظ جایگاه آن در نتایج جستجو انجام شود. تغییر مسیر 301 بیشتر اعتبار یک صفحه را به صفحه دیگر منتقل می‌کند. این بدان معناست که شخصی که از سئوی کلاه مشکی استفاده می‌کند، می‌تواند فقط برای دستکاری نتایج جستجو از ریدایرکت استفاده کند.

تغییر مسیر یا ریدایرکت فقط باید برای هدفی که طراحی شده است، استفاده شود. مثلا برای ادغام دو تکه محتوا یا هنگامی که دامنه سایت تغییر کرده است. استفاده از JavaScript برای هدایت کاربران در بعضی مواقع نیز قابل قبول است. به عنوان مثال، LinkedIn هنگام ورود به سیستم، شما را به پروفایل کامل شخصی هدایت می‌کند، نه اینکه نسخه عمومی یک نمایه کاربران را هنگام ورود به سیستم به شما نشان دهد. از طرف دیگر باید از تغییر مسیرهای بیهوده جلوگیری کرد. آنها دستورالعمل‌های موتورهای جستجو مانند Google و Yandex را نقض می‌کنند.

قسمت چهارم: اسپم کردن صفحه نتایج گوگل

سایت‌های زیادی سعی میکنند تا با استفاده از روش‌های غیر قانونی قوانین گوگل را دور بزنند تا در رتبه‌های بالای نمایش جست و جوی گوگل حضور داشته باشند. به این تکنیک‌های کلاه سیاه که تنها به منظور حضور در صفحه اول گوگل انجام می‌شود اسپم کردن صفحه نتایج یا SERP Spam می‌گویند.

1.بمب گوگل یا GOOGLE BOMBING

چند سال پیش سایتی با نام خلیج فارس ایجاد شد و بسیاری از سایت‌های ایرانی در حرکتی هماهنگ با کلمه خلیج عر**بی به آن سایت لیک دادند. این صفحه به سرعت در صفحه جستجو با عبارت خلیج عر**بی لینک یک جستجو رسید. با استفاده از این تکنیک سایت به سرعت به جایگاه اول گوگل خواهد رسید ولی احتمال از دست رفتن جایگاه و جریمه وب سایت بسیار زیاد است. چنین تکنیکهایی معمولاً برای مقاصد سیاسی و یا آماری مورد استفاده قرار می‌گیرند، که گوگل از سال ۲۰۰۷ تمهیدات ویژه ای برای مقابله با این تکنیک در نظر گرفت.

2.بخش پیشنهادات گوگل (Automated Google Queries)

برخی افراد برای اینکه نام برند یا سایت خود را در پیشنهادات تکمیلی گوگل به کاربران نشان دهند، با استفاده از ربات‌های نرم افزاری عبارت خاصی را به دفعات زیادی جستجو می‌کنند. این موضوع باعث شده تا گوگل این موارد را در پیشنهادات autocomplete خود برای سایر کاربران نمایش دهد. با توجه به پیچیدگی الگوریتم‌های گوگل استفاده از این روش تقریباً از بین رفته و گوگل متوجه رفتار ربات‌ها خواهد شد. در حال حاضر عبارت‌های پیشنهادی گوگل عبارت‌هایی هستند که توسط کاربران واقعی به دفعات زیاد مورد جستجو قرار گرفته‌اند.

3.استفاده از منابع سایت‌های دیگر برای لینک سازی کلاه سیاه

در این روش معمولاً شما با یک هکر طرف هستید. اگر هکرها یک صفحه مملو از کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود می‌سازند و در محتوای این صفحه به وب سایت خود لینک میدهند. در ادامه به صورت غیرقانونی وارد هاست وب‌سایت‌های میزبان شده و صفحه ساخته شده را بدون اطلاع در هاست سایت با اعتبار و دامنه بالا قرار می‌دهند.

در این روش صفحات به صورت انگل برای سایت مورد هدف خود ایجاد لینک می‌کنند. البته این روش توسط گوگل قابل شناسایی است، ولی بیشتر از آنکه برای سایت هدف خطرناک باشد، برای سایت میزبان زیان بار خواهد بود. حتماً گوگل سرچ کنسول خود را چک کنید و وب سایت‌هایی به لینک دهی مشکوکی دارند را از داخل وب سایت خود پاک کنید.

4.استفاده از تکنیک Doorway Pages

در این روش کدهای نمایش داده شده به گوگل و کاربر با هم متفاوت است. در این سیستم کاربران بعد از ورود به سایت به صفحات دیگری انتقال داده می‌شوند و یا محتوایی را مشاهده خواهند کرد که با محتوای جستجو شده توسط آنها متفاوت خواهد بود. در حالی که رباتهای گوگل محتوای مرتبط را تشخیص دادند این مورد نیز سریعاً توسط گوگل شناسایی خواهد شد و شانس چندانی برای استفاده از این روش وجود ندارد.

5.تکنیک‌های نشانه گذاری غیراستاندارد (rich snippet – Schema)

نشانه گذاری استاندارد (Schema) در واقع همان زبانی است که شما به موتورهای جستجوگر بفهمانید، دقیقا در صفحه وب سایت شما چه مطلبی ذکر شده و کاربران با چه چیزی مواجه خواهند شد. نکته جالب توجه این است که نشانه گذاری استاندارد تنها با هدف درک روبات‌ها انجام نشده بلکه موجب بهبود نمایش صفحات شما در نتایج جستجو نیز خواهد شد. این در حالی است که با انجام نشانه گذاری نادرست و غیر واقعی و در صورت تشخیص گوگل، برخورد سختی با وب سایت‌های انجام دهنده این تکنیک انجام خواهد شد.

اطلاعات ساختاری به عنوان اسکیما و rich snippet نیز شناخته می‌شوند. دیتای ساختاری به شما اجازه می‌دهد که چگونگی نمایش دادن محتوای خود را روی صفحات نتایج موتور جستجو تغییر دهید. همچنین باعث می‌شود تا محتوای شما متمایز از رقیبانتان باشد و وضعیت دقیق تری را از صفحات نتایج جستجو در اختیارتان قرار دهد. می‌توان دیتای ساختاری را به صفحه ای اضافه کرد که یک پادکست، دستورالعمل، کتاب یا محصولات و خدماتی را نمایش می‌دهد. الگوهای مروری(Review)، احتمالا یکی از رایج ترین انواع دیتای ساختاری می‌باشند.

اگر اطلاعات کامل و دقیقی را در صفحه قرار داده باشید و به کاربران کمک کنید، پس اصلا جای نگرانی برای شما وجود ندارد. گوگل قوانینی را برای اضافه کردن دیتای ساختاری در وبسایت شما قرار داده است و همچنین یک ابزار کمک کننده برای آزمایش دیتای ساختاری در اختیارتان می‌گذارد. اگر در حوزه کسب و کار شما این نشانه‌گذاری‌هایی وجود دارد می‌توانید از طریق فرم Report spam in rich results آن را به گوگل اطلاع دهید.

چرا باید از تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه دوری کنید؟

اگرچه سئو کلاه سیاه غیرقانونی نیست، اما دستورالعملهای مربوط به وبمستر تعیین شده توسط موتورهای جستجو را نقض می‌کند. به عبارت دیگر، مخالف قوانین موتور جستجو است. این بدان معناست که اگر به سئوی کلاه سیاه مشغول هستید، باید انتظار جریمه‌های سنگین گوگل را داشته باشید. دریافت مجازات از موتورهای جستجو باعث می‌شود رتبه وب سایت شما در نتایج جستجو پایین بیاید یا بدتر، کاملاً حذف شود. بنابراین وب سایت شما ترافیک کمتری به دست می‌آورد و درنهایت مشتری کمتری نیز خواهد داشت.

موتورهای جستجو در شناسایی و کشف تکنیک‌های کلاه سیاه پیشرفت بسیاری کرده اند. این روزها گوکل می‌تواند تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه را هرچه سریع تر حدس بزند و آن‌ها را شناسایی کند. در نتیجه حتماً باید از آنها دوری کنید. سئوی کلاه سیاه نه تنها مشکل جستجو کننده را حل نمی‌کند، بلکه برای موتور جستجو نیز فایده ‌ای نخواهد داشت. استفاده از تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه ممکن است که باعث افزایش و پیشرفت‌های کوتاه مدت شود اما در بلند مدت، آسیب جبران نشدنی به وبسایت شما وارد می‌کند.

سئو کلاه خاکستری چیست ؟

سئوی کلاه خاکستری شامل تکنیک‌های مشکوک به کلاه سیاه است. اگرچه آنها شیوه‌های ممنوع موتورهای جستجو نیستند، اما گاهی اوقات غیر اخلاقی بوده و ممکن است که در آینده کاملاً ممنوع اعلام شوند. سئوی کلاه خاکستری شامل تکنیک‌هایی می‌شوند طبق قوانین وب مستر ممنوع نیستند اما کمی مشکوک اند. بسیاری از تکنیک‌های کلاه خاکستری با گذشت زمان بعنوان سئوی کلاه سیاه اعلام شدند.

خطوط تار سئوی کلاه خاکستری

احتمالاً بتوانید سئوی کلاه خاکستری را به راحتی پیدا کنید، زیرا بین بعضی از انواع کلاه سفید و کلاه سیاه وجود دارد. اگر درمورد کلاه سایه یا سفید بودن یک تکنیک سئویی شک دارید، احتمالا یک تکنیک سئوی کلاه خاکستری است.

چگونه از سئوی کلاه ‌سیاه دوری کنیم؟

بدون شک سئوی کلاه سیاه جزو اقدامات پرریسکی است که ارزش امتحان کردن ندارد. در این قسمت از مقاله روشهای دوری از سئوی کلاه سیاه را معرفی کردیم.

  1. با کاربران و موتورهای جستجو به یک روش رفتار کنید. با هدایت مجدد آنها به صفحه دیگر، از “پنهان سازی” یا فریب خزنده‌های موتور جستجو، خودداری کنید. همیشه روی حل مشکلات کاربر تمرکز کنید و یک تجربه کاربری مطلوب خلق کنید.
  2. همیشه و همیشه محتواهای اورجینال مربوط به سایت خود و با کیفیت تولید کنید. محتوای شما نباید به گونه‌ ای باشد که تکرار بیهوده کلمات کلیدی اتفاق افتاده باشد. هرگز کپی برداری نکنید، زیرا با این کار محتوای شما کاملا بی ارزش می‌شود و قوانین تولید محتوای گوگل می‌‌تواند در این زمینه کمک بسیار زیادی به شما بکند.
  3. هنگام افزودن داده‌های ساختاری به سایت خود، قوانین را رعایت کنید. مطمئن شوید هنگام افزودن اسکیما، داده‌ها را بصورت دقیق وارد کنید تا کاربران گمراه نشوند.
  4. هرگز به خرید و فروش لینک نپردازید. به یاد داشته باشید تنها پرداخت پول جز سئوی کلاه سیاه محسوب نمی‌شود بلکه ارائه محصولات بصورت رایگان و در ازای دریافت لینک نیز ممنوع است. اگر مطمئن نیستید که تبادل شما اخلاقی و یا غیر اخلاقی است، می‌‌توانید از قوانین موجود در این زمینه کمک بگیرید. همچنین می‌توانید از یک مشاوره در زمینه لینک‌های پولی گوگل کمک گرفته و با او مشورت کنید.
  5. از تنظیم شبکه وبلاگ شخصی برای لینک گرفتن بیشتر خودداری کنید. وبسایت و محتوای شما باید کاملا خاص و منحصر بفرد باشد. در چنین حالتی می‌تواند به طور طبیعی و قانونی، لینک‌های معتبری دریافت کند. در نتیجه نباید از لینک‌های تقلبی استفاده کنید که هرگز عاقبت خوبی نخواهند داشت.
  6. همیشه در مورد مطالعه قوانین وب مستر به روز باشید تا از جدیدترین تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه با خبر بوده و آن‌ها را انجام ندهید. در این قسمت قوانین مربوط به گوگل، یاهو و یاندکس در اختیار شما قرار داده شده است.

پس جستجو و یا تحقیق بعدی شما هرگز نباید سوالی این چنینی باشد: “چگونه باید از شر پنالتی یا جریمه گوگل خلاص شوم؟” اگر لازم است سوال کنید تکنیکی سئوی کلاه سیاه است یا خیر، آن را کلاه سیاه حساب کنید.

استراتژی سئوی کلاه سفید راهبرد بسیار بهتری برای بهینه سازی موتور جستجو می‌باشد و در طولانی مدت می‌تواند موجب پیشرفت وبسایت شما شوند؛ بدون اینکه هیچ جریمه و یا پنالتی دریافت کنید. پس برای ارتقا و کسب امتیاز در موتورهای جستجو هم که شده، هرگز از سئوی کلاه سیاه استفاده نکنید.
یک نکته مهم: تکنیک‌های کلاه سیاه تا زمانی تاثیرگذار هستند که توسط عموم مورد استفاده قرار نگرفته باشد. به عبارت دیگر تا زمانی که گوگل تعداد زیادی از یک رفتار مشابه را شناسایی نکرده باشد. اغلب مواردی که در تمامی وب سایت‌ها بیان شده، مواردی هستند که گوگل چندین سال است با آنها به مبارزه پرداخته و دیگر نمی‌توان از طریق آنها الگوریتم‌های گوگل را دور زد. بدون شک راه روش‌های دیگری که در سئو کلاه سیاه یا وجود دارند توسط استفاده کنندگان عمومی نمی‌شود. در نتیجه پیشنهاد ما این است که هرگز از آموزش‌های سئو کلاه سیاه استفاده نکنید.



سوالات متداول
تکنیک‌های SEO کلاه سیاه کدامند؟

روشهای زیر در مورد SEO کلاه سیاه به حساب می‌آیند و اگر می‌خواهید در گوگل و سایر موتورهای جستجو رتبه خوبی داشته باشید، به هیچ وجه نباید از آنها استفاده کنید:

  • استفاده از محتوای اتوماتیک یا Content Automation
  • استفاده از تکنیک Doorway Pages
  • قرار دادن متن یا لینک مخفی در صفحه
  • انباشتن کلمات کلیدی – Keyword Stuffing
  • گزارش یک رقیب (یا Negative SEO)
  • ترفند Cloaking در تولید محتوا
  • تبادل لینک یا Link exchange

آیا استفاده از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه غیرقانونی است؟

گرچه SEO کلاه سیاه غیرقانونی نیست، اما دستورالعمل‌های مربوط به مدیریت وبسایت را که توسط موتورهای جستجو تعیین شده نقض می‌کند. به عبارت دیگر، استفاده از سئوی کلاه سیاه خلاف قوانین موتورهای جستجو است و بهتر است بدانید که اگراز ترفندهای SEO کلاه سیاه استفاده میکنید، باید انتظار مجازات‌های سخت موتورهای جستجو را داشته باشید.

چرا سئو کلاه سفید از سئو کلاه سیاه بهتر است؟

کلاه سیاه یا سئو کلاه سفید : تفاوت چیست؟ بزرگترین تفاوت بین این دو روش این است که SEO کلاه سفید از دستورالعمل‌های Google پیروی می‌کند و تجربه کاربر را بهبود می‌بخشد، در حالی که SEO کلاه سیاه این دستورالعمل‌ها را نقض می‌کند و تلاش می‌کند تا با دور زدن موتور جستجو به رتبه‌های برتر برسد که در نهایت با جریمه یا پنالتی گوگل مواجه خواهد شد.

چگونه از شر بک لینک‌های بی کیفیت خلاص شویم؟

روند حذف بک لینک‌ها گرچه زمانبر، اما نسبتاً ساده است:

از یک ابزار برای شناسایی تمام پیوندهای نامناسب که به وب سایت شما اشاره می‌کنند استفاده کنید. مانند moz، srmrush و…

فایلی از این لینک‌های بی کیفیت ایجاد کرده و آن را در قسمت disavow links در وبمستر تولز ثبت کنید.

آیا بک لینک می‌تواند به سایت شما آسیب برساند؟

همانطور که حتی یک بک لینک nofollow از یک سایت قدرتمند می‌تواند به بهبود رتبه شما در موتورهای جستجو کمک کند، بک لینک از سایتهایی با اعتبار کم یا ‘اسپمی’ نه تنها به رتبه شما کمک نمی‌کند، بلکه می‌تواند منجر به مجازات موتورهای جستجو یا پنالتی گوگل شود.

4 دیدگاه دربارهٔ «سئو کلاه سیاه – 0 تا 100»

  1. سلام
    برای سئو کلاه سیاه براساس سایت هایی که خیلی محتوا ندارند کدوم یکی از این مسیرها رو پیشنهاد میدین؟
    من برای اینکه بتونم یک کلمه رو سئو کنم باید راه های کلاه سیاه رو برم چون همه توی این کیورد کلاه سیاه هستن و جالبه که گوگل هم همشونو نشون میده

    پاسخ
    • همون طوری که در متن مقاله هم خوندید تمام این موارد با جریمه گوگل مواجه خواهند شد و هیچ کدوم از اونها توسط ما پیشنهاد نمیشن. البته استفاده از شبکه های وبلاگ میتونه تا حدودی موثر باشه براتون

      پاسخ
  2. ما قبلا تعداد زیادی بک لینک با یک انکرتکست ایجاد کردیم… راهی هست که این لینک هارو یکجا حذف کنیم؟؟؟؟ حذف کردن همشون با هم به سئوی سایتمون لطمه میزنه؟؟؟

    پاسخ
    • بله شما میتونید با استفاده از قابلیت disavow در وبمستر تولز از گوگل بخواید که این لینک هارو درنظر نگیره و اینکار لطمه ای به سایتتون وارد نمیکنه…

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید