فهرست عناوین
- آموزش دریافت ای نماد
- شرایط دریافت ای نماد چیست؟
- مراحل دریافت ای نماد چیست؟
- هزینه دریافت ای نماد چه مقدار است؟
- چه مدت زمان می برد تا بتوان ای نماد را دریافت کرد؟
به تمام این سوالات در این مقاله پاسخ خواهیم داد
ای نماد چیست؟
برای همه ما پیش آمده است که قصد خرید از وب سایتی را داریم و با تردیدهایی روبرو می شویم؛ زیرا بدون شناخت قبلی نمی توانید مبلغی را برای خرید محصولی واریز کنید. البته بعضی از سایت های معروف چون دیجی کالا، این اعتماد را به کاربر داده است تا بدون ترس خرید خود را انجام دهد. اما چگونه باید مطمئن شد که سایتهای دیگر قصد کلاه برداری ندارند و برای پرداخت آنلاین ایمن هستند؟
اینماد (E-namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی، اعتباری است که از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیک به وبسایتها داده می شود که به نوبه خود می تواند تا حدی اعتماد کاربران را در این زمینه افزایش دهد. در واقع، وبسایتی که دارای این نماد باشد رضایت کاربر را هنگام خرید اینترنتی فراهم میکند و خود باعث می شود تا قانونی بودن وبسایت برای او تضمین شود.
اگر شما نیز صاحب وب سایتی هستید و قصد دریافت ای نماد را دارید، لازم نیست بابت آن هزینه های هنگفتی را پرداخت کنید زیرا ما در این مقاله از تاپ ادورت، صفر تا صد مراحل دریافت ای نماد را به طور رایگان، گام به گام و تصویری در اختیار شما قرار خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.
چرا باید برای وبسایت خود نماد اعتماد الکترونیکی بگیریم؟
همانطور که در مقدمه به طور مختصر گفتیم، ای نماد به مجوز کسب و کار شما اعتبار می بخشد و آن را مورد تائید قرار می دهد. این باعث می شود کاربر به وبسایت شما اعتماد بیشتری کند و خود به خود تعداد مشتریان شما افزایش یابد. بنابراین اگر در سایت خود قصد خرید آنلاین دارید گرفتن این نماد برای دریافت درگاه های پرداخت آنلاین ضروری است و باعث رونق کسب و کارتان خواهد شد.
انواع لوگوی ای نماد
اعتبار یک سایت در ای نماد با ستاره نمایش داده می شود ؛ به طوری که هرچه تعداد ستاره بالاتر باشد میزان اعتماد به سایت نیز بیشتر خواهد بود. انواع این لوگوها عبارتند از :
- نماد موقت: این نماد به منظور سرعت بخشی فرآیند اخذ ای نماد سایت های فروشگاهی داده می شود.
- نماد دائم یک ستاره: پس از اعطای نماد موقت، سایت فروشگاهی برای نماد دائم یک ستاره بررسی می شود و اگر دارای معیارهای موردنظر بود این نماد به او اعطا خواهد شد .
- نماد دائم دو ستاره: پس از دریافت نماد یک ستاره می توانید با راه اندازی گواهی امنیت اس اس ال نماد دو ستاره را از آن سایت خود کنید.
گواهی امنیت اس اس ال یک استاندارد وب سایتی است که اطلاعات بین کاربر و سایت از استراق سمع و دزیده شدن محفوظ می شود تا مشتریان با خیال راحت اطلاعات محرمانه ای مانند شماره کارت اعتباری را ارسال نمایند.
شرایط دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
به منظور اعطای ای نماد لازم است شرایط زیر را دارا باشید:
- عدم آزمایشی بودن سایت مورد نظر و امکان سفارشگیری آنلاین
- قانون مند بودن کسب و کار، به طوری که درج مشخصات محصول یا خدمات از جمله تغییر قیمت، تعرفه کالا ،هزینه تماس، هزینه حمل و بسته بندی در سایت به طور کاملا شفاف مشهود باشد.
- امتیاز سایت به نام فرد درخواست دهنده ، نام شرکت یا یکی از اعضای هیئت مدیره آن باشد.
- صلاحیت فردی شما از سوی پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا مورد تائید قرار بگیرد ، بدین صورت که اطلاعات تان در سامانه ثبت و تائیدیه از طریق ایمیل برایتان ارسال گردد. (چنان چه رد صلاحیت شوید امکان درخواست مجدد نخواهید داشت اما می توانید با ورود به پنل کاربری خود درخواست بررسی مجدد صلاحیت فردی را ثبت نمایید.)
- متقاضی باید به سن قانونی (18 سال تمام) رسیده باشد و آقایان لازم است کارت پایان خدمت را دارا باشند.
شرایط وب سایت شما برای دریافت ای نماد
- آدرس پستی و تلفن تماس در بخش تماس با ما
- لینک برای ثبت شکایت
- قوانین و مقررات سایت
- عدم استفاده از pop-up
- تولید پیش فاکتور یا نمایش سبد خرید
مدارک موردنیاز برای دریافت اینماد
متقاضیان حقیقی
- تصویر مجوز فعالیت
- تعهد نامه شخصیت حقیقی
- مدارک فردی شامل تصویر کارت ملی، صفحه اول شناسنامه، کارت پایان خدمت، عکس 4*3 و شماره تلفن همراه
- آدرس و تلفن ثابت منزل به همراه کدپستی
- آدرس و تلفن ثابت محل کار به همراه کدپستی
متقاضیان حقوقی
- تصویر اصل اساس نامه
- تصویر آگهی روزنامه رسمی
- آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)
- آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شرکت (در صورت وجود)
- تعهد نامه ضخصیت حقوقی
- تصویر پروانه فعالیت
مراحل ثبت نام و دریافت اینماد
1. ابتدا باید وارد سامانه enamad.ir شوید و با باز کردن منوی «کسب وکار» گزینه «ثبت نام و ورود به پنل کاربری » را انتخاب کنید.
2. صفحه جدیدی برایتان باز میشود که باید « ایجاد حساب کاربری » را انتخاب کنید. در این قسمت «شخصیت حقیقی» را انتخاب کرده و در ادامه یک ایمیل و شناسه کاربری دلخواه را به همراه رمز ورود وارد کنید. سپس دو گزینه انتهای صفحه را با گزینه تیک تائید بزنید.
3. پس از پر کردن فرم باید درخواست شما توسط سامانه مورد بررسی قرار گیرد و پس از تائید یک کد اختصاصی به ایمیل شما ارسال و قسمت سایت ای نماد برایتان باز می شود.
4. در این مرحله ، باید فرم تکمیل اطلاعات را در پنل کاربری کلیلک کنید. و اطلاعاتی چون نام، نام خانوادگی، محل سکونت، اطلاعات تماس شخص متقاضی ای نماد را وارد نمایید.
5. مدارک فیزیکی را از طریق دفاتر اسناد رسمی کپی برابر اصل کنید ، سپس در قسمت بارگذاری اطلاعات ، مدارک تان را آپلود کنید.
6. سپس مجدد به قسمت منوی سمت راست رفته و گزینه «احراز اطلاعات» را انتخاب کنید و با وارد کردن شماره تلفن همراه و تلفن ثابت آن را تائید نمایید.
7. حال به قسمت منوی سمت راست رفته و گزینه «کسب و کار» ، زیر منوی «افزودن دامنه» را انتخاب نمایید. اطلاعات مورد نظر را وارد و گزینه «غیر صنفی» را در بخش «نوع فعالیت» انتخاب کنید.
8. در نهایت «دریافت کد رهگیری آدرس پستی» را کلیک کرده تا وارد سایت شده و هزینه ارسال محموله را پرداخت نمایید.
9. از همین صفحه، یک صفحه به عقب برگردید و یک اکانت عادی با همین نام و رمز عبور پنل کاربری بسازید.
10. مرحله بعدی دریافت تائیدیه فنی است که باید در زیر قسمت منوی « کسب و کار » آن را انتخاب کنید. پس از پر کردن جای خالی های این قسمت ،یک گزینه به نام «تکمیل فرم نظرسنجی» برای شما نمایش داده میشود ، آن را پر کرده و برای اطلاع از تائیدیه مرحله زیر را پیگیری کنید.
11. چنان چه تمامی مراحل را به درستی پر کرده اید به منوی «کسب و کار» و زیر منوی «وضعیت چک لیست» بروید.
12. در این صفحه لیستی از فعالیت ها و نکاتی که باید رعایت کنید نمایش داده شده است، چنان چه به طور کامل اجرا شده اند گزینه «ارسال جهت بررسی توسط کارشناس» را کلیک کنید.
13. در صورت تائید پس از 3-4 روز کاری جواب کارشناس در نوار بالایی صفحه ی مورد نظر برای شما نمایش داده می شود.
14. روی گزینه تعهد نامه کلیک نمائید و پس از مطالعه آن را تائید کنید . حال باید هزینه دریافت ای نماد را پرداخت کنید و پس از پرداخت؛ ای نماد شما آماده است.
نکاتی که باید به خاطر بسپارید:
- اعتبار مجوز ای نماد دو ساله است و 3 هفته قبل از اتمام مهلت باید آن را به روز رسانی کنید.
- به منظور لغو امتیاز ای نماد باید درخواست ابطال را به همراه علت، نام صاحب امتیاز، آدرس دامنه و شناسه کاربری و کپی صفحه اول شناسنامه به شماره فکس 88968072 ارسال نمائید.
- در صورتی که متقاضی کسب و کار متعددی هستید لازم نیست ثبت نام جداگانه ای داشته باشید درعوض می توانید دامنه ارسالی را متعدد و متفاوت کنید.
- اتباع غیر ایرانی نیز برای دریافت اینماد باید دارای پروانه معتبر کاری و کد فراگیری اتباع و شرکت های خارجی از سازمان امور مالیاتی باشند تا بتوانند به راحتی در ایران فعالیت کنند.