فهرست عناوین
- افزایش ورودی گوگل، رسیدن به قله کسب و کار
- اهمیت واقعی افزایش ورودی و بازدید از گوگل چیست؟
- انواع راههای رایگان و پولی افزایش ورودی و بازدید از گوگل؟
- راه حلهای مطمئن افزایش بازدید و ورودی از گوگل چیست؟
- خطرات وحشتناک افزایش ورودی از گوگل چیست؟
در این مقاله فوق العاده قصد داریم تا راه و روشهای افزایش ورودی گوگل رو بررسی کنیم، درباره اهمیت این موضوع با شما حرف بزنید و از خطرات در کمین شمارو آگاه کنیم. پس حتما با ما همراه باشید.
ورودی گوگل به چه معناست و چگونه سنجیده میشود؟
راههای زیادی وجود دارند تا میزان بازدید از سایت خود را (به بیانی دیگر تعداد کاربران بازدید کننده) افزایش دهیم. یکی از موثرترین و مهم ترین راه ها، افزایش بازدید سایت از طریق گوگل شناخته میشود. به طور مثال فردی مطلبی را در موتورهای جست و جو سرچ میکند. موتور جست و جوی گوگل مقالات، عکسها و ویدئوهای مرتبط با موضوع جست و جو شده را به صورت دسته بندی شده برای این فرد به نمایش میگذارد.
پس از مشاهده کاربر و کلیک بر روی وب سایتتان، شما از طرف کاربران یک ورودی کسب کرده اید. بدیهی است که با افزایش تعداد ورودی وب سایت شما نزد گوگل معتبر شناخته شده و سایت شما برای کاربران نمایش بیشتر در جایگاههای بالاتر خواهد داشت.
چرا ترافیک ورودی از گوگل پراهمیت است؟
از آن جایی که موتور جست و جوی گوگل از گذشته تا به امروز، پر طرفدارترین و مهم ترین مرجع جست و جوی کاربران بوده و هست؛ از این رو تلاش بسیاری از مدیران سایتها بر این است که رتبه خود را در نتایج گوگل کاهش داده و در نتیجه ورودی از گوگل خود را افزایش دهند. افزایش ورودی گوگل به زبان ساده همان افزایش ترافیک سایت و افزایش بازدید سایت است.
از طرفی بالا رفتن میزان بازدید از سایت و افزایش ورودی گوگل سایت ،خود عاملی بر کاهش رتبه الکسا سایت و بهبود سئو سایت میشود. این دو امر میتوانند در کنار هم سبب دیده شدن بیشتر سایت توسط موتورهای جست و جو شوند. افزایش بازدید کاربر از سایت موجب ثبات رتبه و اعتبار سایت در رتبه بندی جهانی گوگل به شمار میآید.
با قرار گرفتن در رتبههای بالای گوگل نام برند شما بیشتر دیده شده و در نتیجه برند شما رشد خواهد کرد. این موضوع باعث افزایش اعتبار شما نیز خواهد شد.
حتما و حتما به یاد داشته باشید که افزایش ورودی از گوگل تنها به این دلیل پر اهمیت است که شما از این طریق میتوانید در جذب مخاطبین خود و در نتیجه افزایش مشتریان موفق عمل کنید. افزایش ورودی از طریق رباتها علاوه بر نامطلوب بودن از نظر گوگل هیچ مشتری واقعی ای را برای شما به ارمغان نخواهد آورد.
خطرات افزایش ورودی فیک
قبل از هر چیزی باید بررسی کنیم که هدف شما از افزایش ورودی چی هستش اگر هدف شما کلاهبرداری و یا افزایش رتبه الکسا باشه باید بگم که چندان موفق نخواهید بود چرا که سیستمهای گوگل بسیار قوی تر از اونی هستند که با یک افزایش بازدید ربات گونه گول بخورند. البته که این کار چندان هم آخر و عاقبت خوشی نخواهد داشت.
اما اگر هدف شما از افزایش ورودی گوگل بهبود جایگاه سئوی سایت شما باشد باید بگوییم که باز هم اشتباه کرده اید و گوگل به سادگی متوجه رفتار اشتباه شما شده و وبسایت شما دچار پنالتی خواهد شد. گوگل با بررسی ۴ پارامتر مهم از فیک بودن ورودیهای شما مطمئن خواهد شد.
- پارامتر اول بررسی ترافیک فعلی نسبت به ترافیک پیشین سایت شما است که در صورت وجود اختلاف خیلی زیاد زنگ خطر گوگل به صدا در خواهد آمد. تصور کنید تا همین یک ماه پیش نهایتاً ۲۰۰ جستجوی ماهانه کلمه کلیدی مورد نظر شما داشته است و تنها ۱۰ الی ۱۵ کلیک وارد وبسایت شما شدهاند و به یک باره در ماه جدید میزان جستجو برابر ۵ هزار جستجو در ماه شده و کلیکهای شما چندین هزار ورودی برای شما به ارمغان آورده است. این افزایش ناگهانی یک زنگ خطر بزرگ برای گوگل است.
- نکته دوم بررسی آی پی و لوکیشن جستجو کنندگان است. گوگل در بررسی متوجه میشود که محدوده جغرافیایی و آی پی ورودی به سایت ریتم مشخصی داشته و تمامی ورودیها فیک قلمداد خواهد شد.
- نکته مهم بعدی بررسی رفتار کاربران است مطمئناً تمامی کاربران شما وارد وب سایت نشده و یا اگر وارد وبسایت شما بشوند بر روی یک دکمه خاص کلیک نخواهند کرد. همچنین مدت زمان یکسانی را در سایت شما نخواهند گذراند. وجود تضاد رفتاری است که به گوگل طبیعی بودن کلیکها را را نشان میدهد.
- در نهایت با بررسی زمان جستجوی کاربران گوگل مشخص میکند که لینکهای ورودی فیک هستند و یا خیر. کاربران به طور حتم در طی ۲۴ ساعت شبانه روز جستجوی خود را انجام میدهند و اینکه جست و جو تنها در دو ساعت خاص انجام شود چندان از طرف گوگل مناسب قلمداد نمیشود.
افزایش ورودی و بازدید از گوگل
برای افزایش ورودی و بازدید از گوگل شما با 3 دسته اقدام رو به رو هستید.
- دسته اول: صفحه اول یعنی ورودی بیشتر، برای رسیدن به صفحه اول و جایگاههای برتر موتور جست و جو (اصطلاحا همان سئو وب سایت) باید چه کرد؟
- دسته دوم: شما در صفحه اول و یا جایگاههای برتر هستید، حال برای افزایش ورودی گوگل باید چه کرد؟
- دسته سوم: استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل ادز برای نمایش در جایگاههای برتر گوگل
دسته اول و دوم در اصل طی کردن فرایند هایی هستند که شما به صورت رایگان میتوانید ورودی از طرف گوگل را افزایش دهید. دسته سوم یا همان تبلیغات در گوگل ادز دارای هزینه بوده و در واقع شما میتوانید با صرف هزینه ورودی خود را از گوگل افزایش دهید.
گام اول: رسیدن به صفحه اول و جایگاه برتر گوگل
در این مرحله شما باید فعالیت هایی را انجام دهید که به واسطه آن به جایگاههای برتر گوگل دست پیدا کنید. این موارد در اصطلاح سئو کردن سایت نیز نامیده میشوند. در ادامه به مراحلی که باید انجام شود تا با سئو کردن سایت بتوانید به جایگاه برتر گوگل رسیده و ورودی و بازدید از گوگل را برای خودتان افزایش دهید بررسی میکنیم.
پیشنهاد مطالعه مقاله: استراتژی سئو برای شروع فرآیند بهینه سازی سایت
تاثیر سئو سایت بر افزایش ورودی گوگل
همان طور که میدانید سئوی سایت و ارائه محتوای سئو شده از اهمیت بسیاری برخوردار است. به طور مثال یکی از این راهها تولید محتوای سئو شده است که خود از مهم ترین عوامل بهبود سئو سایت و افزایش رتبه سایت در گوگل میگردد.
استفاده از عکس و ویدئوی جذاب که برای درک بهتر مطلب مناسب باشد هم یکی از راه کارهای بهبود سئو به شمار میآید. ابزارهای بسیاری جهت بررسی سئو سایت و محتوا برای وردپرس طراحی شده اند. شما با به کار گیری از این ابزارها خیلی راحت میتوانید ایرادات وارده را رفع نمایید.
استفاده از نام دامنه مورد قبول
نام دامنه یا همان برند کاری شما بسیار پر اهمیت است. شما با این نام تجاری فعالیت خود را انجام خواهید داد و این نام بایستی علاوه بر ساده بودن ارتباط کاملی با محتوای شما نیز داشته باشد. نام وب سایت تاثیر فوق العاده ای بر روی سئوی وب سایت شما نخواهد داشت اما بدون شک برای انجام فرآیند برندسازی برای شما مفید و موثر خواهد بود.
سعی کنید وقت و دقت زیادی برای انتخاب نام و عنوان کسب و کار خود صرف کنید. چرا که این نام اگر درست و مناسب انتخاب شود خود یک راه جذب مخاطب و کاربر به شمار میآید. نکات جزیی و ظریفی در این رابطه وجود دارد که با رعایت آنها میتوان یک URL مناسب داشت. سعی کنید در آدرس صفحه از کلماتی که به صورت کلیدی در محتوای شما آورده شدهاند استفاده نمایید. نکته دیگر اینکه میبایست تمامی این کلمات با حروف کوچک باشند و لازم نیست ابتدای شروع کلمه با حرف بزرگ نوشته شوند.
بعضا برای شما پیش آمده است که با URL مواجه شوید که خواندن آن برای شما نا ممکن است. در این آدرسها اعداد و حروفی دیده میشوند که هیچ معنا و مفهومی ندارند و صرفا کنار هم قرار گرفته اند. این اتفاق به این دلیل است که در نوشتن این آدرس دقت کافی نشده است و از عنوان و کلمات کلیدی مقاله در نوشتن URL استفاده نشده است. توصیه میشود که حتما در بین کلمات مورد استفاده در نوشتن آدرس سایت خود، از خط فاصله استفاده نمایید.از به کارگیری نقطه، اسلش و یا هر علامت دیگری خودداری نمایید.
اگر عنوان مقاله شما کوتاه و مختصر بود بهتر است از همان به عنوان آدرس مقاله استفاده نمایید. اما اگر میبینید که عنوان مقاله بسیار طولانی است، توصیه میشود برای نوشتن آدرس به جای عنوان مقاله، از کلمات کلیدی و مهم مورد استفاده در محتوای متنی خود کمک بگیرید. رعایت این نکته کوچک سبب افزایش سئوی سایت و در نهایت موجب افزایش ورودی از گوگل میگردد.
تحقیق کلمات کلیدی و تعیین ساختار وب سایت
بدون شک در ابتدای مسیر شما باید بدانید که از طریق چه کلماتی قصد دارید که جذب مخاطب نمایید. در این مسیر شما باید کلمات کلیدی مختلفی را مشخص کرده و برای آنها به تولید محتوا بپردازید. برای این کار شما از ابزارهای مختلفی همچون کیورد پلنر، الکسا، گوگل ترندز و … میتوانید استفاده کنید. حتی شما در صفحه سرچ گوگل نیز میتوانید پیشنهادات گوگل را بررسی کرده و برای آن عبارات به تولید محتوا و جذب کاربر بپردازید.
فراموش نکنید که کلمات کلیدی رقبا را نیز بررسی کنید و ببینید که رقبای شما برای چه عبارات کلیدی به تولید محتوا پرداخته و از آن طریق جذب مخاطب میکنند. شما نیز برای همان عبارت محتوای با ارزش تولید کرده و وارد رقابت شوید. البته این نکته مهم را نیز در نظر داشته باشید که شما برای عبارات کلیدی پر رقابت باید تلاش بیشتری داشته باشید برای آنکه بتوانید به جایگاههای بالای گوگل برسید. حال اگر میزان رقابت پذیری کلمات کمتر باشد شما مسیر آسان تری برای رسیدن به صفحه اول گوگل خواهید داشت.
عبارات خود را به دقت انتخاب کنید به طور مثال عبارت “فیلم” کلمه عامی است که ارزش چندانی هم برای بسیاری از کسب و کارها نخواهد داشت. اما عبارت “فیلم آموزش سئو” عبارت با ارزش رقابتی بالایی است که مطمئنا کسب رتبه برای این عبارت میتواند از اهمین بسیار بالایی برای شما برخوردار باشد.
یک نکته مهم: حتما اولویت کلمات کلیدی خود را مشخص نمایید و در نظر بگیرید که کدام یکی از کلمات مشخص شده برای شما ارزش بالاتری دارند. مطمئنا کار کردن بر روی کلمات با ارزش تر در اولویت کاری شما خواهد بود.
تیتر بندی یا همان تگ بنده صفحات
حتما برای صفحات خودتان از عنوان بندی (h1-h2-h3 و …) استفاده کنید. در نظر بگیرید که شما کتابی را مطالعه میکنید که عنوان بندی نشده و نواشتارهای آن در هم تنیده است. مطمئنا از خواندن آن کتاب لذت نخواهید برد. این مورد برای وب سایت شما نیز صادق است و با انجام تگ بندی علاوه بر آنکه به گوگل خواهید گند عناوین مهم شما کدامها هستند، مطالعه مطلب را برای کاربران نیز آسان تر و لذت بخش تر خواهید نمود.
قرار دادن کلمه کلیدی، عنوان سئو و توضیحات متا برای صفحات
این کار در سیستم وردپرس به سادگی با استفاده از افزونه یاست سئو امکان پذیر است. در این افزونه شما میتوانید برای هر صفحه کلمه کلیدی مورد نظر خود را مشخص کنید. در ادامه عنوان سئو یا همان عنوانی که در هنگام جست و جوی کاربران در عنوان به کاربران نمایش داده میشود، و همچنین توضیحات متا یا متادیسکریپشن را تعریف نمایید.
عنوان سئو و توضیحات متا در واقع اولین نقطه رویارویی شما با کاربرانی است که به دنبال جست و جوی کلمه ای خاص هستند و در هنگام جست و جو شما را در میان رقبا مشاهده کرده اند. در نتیجه هر چه بیشتر بتوانید آنها را تحت تاثیر قرار داده و ترغیب نمایید که شما را مشاهده کنند، میزان ورودی شما از وب سایت گوگل افزایش پیدا خواهد کرد.
بهینه سازی برای موبایل
گرفتن امتیاز این شاخص برای گوگل حائز اهمیت است. برای دریافت امتیاز این شاخص مربوط به موبایل، وب سایت شما باید در آزمون گوگل mobile-friendly قبول شود و در حالت بهینه سازی شده برای موبایل خوب عمل کند. سایت شما باید به گونه ای باشد که برای کاربرانی که با موبایل از وب سایت شما دیدن میکنند، تماما قابل دسترس بوده و نمایش خوب و مناسبی داشته باشد.
این سوالات را همواره از خود بپرسید:
- آیا بازدیدکنندگان دسترسی به خدمات یا محصولاتی که ارائه میکنید را به راحتی پیدا میکنند؟
- آیا دکمه ها، تصاویر و باکسها همگی در سایز درست در موبایل نمایش پیدا میکنند؟
- آیا میدانید که سرعت لود صفحه در گوشیهای موبایل از ماه جولای سال 2018 به عنوان یکی از فاکتورهای رتبه بندی سایت از طرف گوگل شناخته شده است؟ زمان بارگذاری یک عامل بزرگ در دستگاههای همراه است، به ویژه از آنجا که اغلب ارتباطات روی موبایل نسبت به کامپیوترهای شخصی کندتر است.
پیشنهاد مقاله: آموزش رسپانسیو کردن سایت، بهینه سازی سایت برای موبایل
بهینه سازی سرعت سایت
فرض کنید شما صفحه وب سایتی را باز کرده اید و نزدیک به 1 دقیقه منتظر هستید تا آن صفحه باز شود. آیا همچنان منظر خواهید ماند و یا صفحه را بسته و وارد صفحه دیگری خواهید شد. شما باید به طور مداوم بر روی سرعت و بهبود عملکرد نسخههای موبایل و دسکتاپ سایتتان نظارت داشته باشید. برای این کار از ابزار Google Page Speed و یا Gtmetrix استفاده کنید. در زیر راهکارهای بهینه سازی سرعت صفحات برای شما بازگو شده است.
پیشنهاد مطالعه مقالات: سری مقالات بهینه سازی سرعت وب سایت
اصلاح محتوای تکراری و به روز رسانی محتوا
مسایل محتوای تکراری اغلب به مسایل فنی مربوط میشوند. معمولترین آنها نسخههای متعدد از یک صفحه هستند. برای مثال، از این چهار آدرس:https://www.yousite.com , https://www.yousite.com https://yousite.com , https://yousite.com، گوگل به عنوان چهار صفحه مختلف با محتوای یکسان استفاده میشود. میتوانید با انجام تنظیماتی در سایت، قوانین جدیدی وضع کرده و این مشکل را حل کنید.
اگر چنانچه محتوا متی تکراری داخل وب سایت خودتان دارید سریعا نسبت به تغییر و بهینه سازی آنها اقدام کنید. محتوا تکراری از دید الگوریتمهای گوگل بسیار وحشتناک بوده و جریمههای سنگینی در بر دارد.
به روز رسانی محتوا نیز از اهمیت بسیار بسیار بالایی برخوردار است. اینکه مقاله شما به روز بوده، راجب مسائل روز صحبت کند و آموزشهای به روزی را به مخاطبان ارائه دهد از دید گوگل و کاربران بسیار ارزشمند است. در نظر داشته باشید که در هر به روز رسانی حداقل 300 کلمه به محتوا خود اضافه کنید و همچنین با تحقیق بر روی کلمات کلیدی، عبارات جدیدی را برای مطلب خود در نظر گرفته و بر روی آن کار کنید.
هدف گیری عبارات کلیدی طولانی – long tail keywords
رسیدن به عبارات پر رقابت بسیار سخت و زمان بر خواهد بود و از طرفی رقبای شما نیز دست بر روی دست نذاشته اند. در نتیجه یکی از بهترین کارهایی که میتوانید انجام دهید این است که بر روی عبارات طولانی تمرکز کرده و آنها را به صفحات اول گوگل برسانید. سپس با استفاده از لینک دهی داخلی میتوانید برای سایر صفحات خود اعتبار جمع کرده و آنها را نیز به رشد برسانید.
توجه داشته باشید که جست و جوی کاربران دقیق تر و حرفه ای تر شده و این یعنی عبارات طولانی ارزشمند تر شده اند. همچنین ذکر این نکته نیز مهم است که هر عبارت طولانی ای ارزشمند نبوده و حتما عبارات خود را با استفاده از ابزارهایی همچون گوگل ترندز، کیورد پلنر، الکسا و امثالهم مشخص نمایید.
پیشنهاد مقاله: آموزش استفاده از گوگل ترندز
پیشنهاد مقاله: آموزش استفاده از گوگل کیورد پلنر
بهینه سازی عکسها و تصاویر سایت
یکی از پر حجم ترین قسمتهای وب سایت شما عکسها هستند که به دلیل حجم شان باعث کندی لود شدن صفحه سایت خواهد شد. شما باید که عکسها را در ابعاد مناسب نسبت به جایگاه خود به کار ببرید و همچنین با استفاده از بهینه سازی، حجم عکسها را تا حد امکان کاهش دهید. از این طریق میتوانید سرعت لود صفحات وب سایت خود را افزایش داده و تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان سایت تان را رقم بزنید.
فراموش نکنید که قرار دادن خصوصیت آلت تصاویر (Alt Text) نباید فراموش شود چرا که گوگل با توضیحات این قسمت متوجه خواهد شد که عکس شما در چه رابطه ایست. پیشنهاد میکنیم حتما از عکسهای اختصاصی برای صفحات وب سایت خودتا استفاده کنید. چراکه همانطور که گوگل نسبت به متنهای کپی شده حساس است، عکسهای کپی شده را نیز نمیپسندد.
فعال سازی حافظه کش یا همان ذخیره سازی مرورگر
زمانی که یک مرورگر صفحه ای در وب باز میکند، تعدادی از کدها و فایلها بارگیری میشود. حافظه مرورگر این فایلها منابع را به صورت محلی بر روی کامپیوتر کاربران ذخیره میکند. به این ترتیب زمانی که کاربر به صفحه جدیدی برخورد میکند و قصد ورود به آن را دارد، نیاز به بارگذاری مجدد این منابع نیست. برای اغلب سایتها بهترین راه برای فعال کردن حافظه کش مرورگر با اضافه کردن کد به فایلhtaccess است.
برای وردپرس، پلاگین موجود برای انجام این کار وجود دارد. افزونه هایی همچون WP-Total-cache
بهینه سازی کدهای CSS و جاوا اسکریپت سایت
قبل از بارگیری هر نوع JS و CSS به منظور افزایش سرعت سایت خود، اول دقت کنید که آیا به طور واقعی به آنها نیاز دارید یا خیر. همچنین میتوانید چندین کد را در یک اسکریپ ادغام کنید. به این ترتیب، در زمان لود شدن صفحه مرورگر کاربر فقط همان یک بار برای خواندن کد به سرور مراجعه میکند. در سیستمهای وردپرس میتوانید از افزونه هایی همچون Autoptimize و راکت استفاده کنید.
بهینه سازی صفحه برای کاربران
گوگل قصد دارد در اینجا به شما کمک کند. آنها یک راهنمای شروع بهینهسازی موتور جستجو (SEO) را برای هر کسی که علاقهمند به تبلیغ محتوای آنلاین از طریق جستجوی گوگل است، تولید کردهاند. همانند معماری وب سایت، همان طور که در راهنما توضیح داده شده عمل کنید، این کار شما را بالاتر از بسیاری از رقبایتان قرار میدهد. درواقع میتوان گفت رضایت گوگل از شما در رضایت کاربران خلاصه شده است.
پیشنهاد میکنیم حتما وب سایت خود را به دوستان و آشنایان معرفی نموده و از آنها بخواهید تا با وب سایت شما کار کنند. در آن ثبت نام کرده، مقالات را مرور کرده و از وب سایت شما فرآیند خرید را انجام دهند. با انجام این کار شما میتوانید مشکلات موجود را مشخص کرده و با رفع آنها تجربه کاربری فوق العاده ای را رقم بزنید.
ایجاد ساختار لینک دهی داخلی سایت
یکی از مهمترین عوامل در بهینه سازی سئو سایت ایجاد ساختار لینک دهی داخلی برای وب سایت است. شما در لینک دهی داخلی به رباتهای خزش گر گوگل میگویید که کدام صفحات با چه عباراتی به یک دیگر مرتبط هستند و از طرفی نیز کاربران را میتوانید بین مقالات و برگههای وب سایت خودتان جا به جا کنید. به طور مثال شما در حال حاضر مشغول خواندن مقاله افزایش ورودی گوگل هستید و در این بین در رابطه با لینک دهی داخلی صحبت شد. به شما پیشنهاد میکنیم که اطلاعات تکمیلی بیشتر را در مقاله زیر دنبال کنید.
پیشنهاد مقاله: نکاتی که حتما باید درباره لینکدهی داخلی وب سایت و ایجاد ساختار ارتباطی صفحات سایت بدانید؟
اصلاح لینکهای خراب شده – Broken link
بسیاری از مالکان وب سایت عادت به نادیده گرفتن پیوندهای خراب دارند. این میتواند تجربه ناخوشایندی برای کاربر ایجاد کند که ایدهآل شما هم نیست. با استفاده از ابزارهایی مانند W3C Link Checker، میتوانید به راحتی خطاهای ۴۰۴ را تشخیص داده و آنها را تصحیح کنید.
بک لینک چیست و چرا باید به ورودی از بک لینک اهمیت داد؟
برای دریافت بک لینک از سایتهای دیگر، روش رسمی و مورد پسند گوگل این است که آنها به دلخواه خودشان و با توجه به با کیفیت بودن محتوای وب سایت شما به شما لینک دهند و یا با آنها رایزنی کنید تا از سایتشان به شما بک لینک دهند (نه خرید بک لینک). در واقع پستهای مهمان نوعی از بک لینک هستند که از ارزش بسیار بالایی برخوردار هستند.
در نهایت امر نتیجه کار این خواهد بود که یک محتوا در سایت مهمان که حاوی لینکهای ارجاعی به سایت شماست، ایجاد میشود. اما اگر کاربران آن سایت بر روی بک لینک ایجاد شده کلیک نکنند این کار چه فایده خواهد داشت؟ الگوریتمهای گوگل به خوبی متوجه لینکهای منفعل میشوند و آنها را ناکارآمد در نظر خواهند گرفت.
پیشنهاد میکنیم به جای اینکه سایتهای دیگر را متقاعد کنید که به شما بک لینک دهند (یک فرآیند خسته کننده و دارای پیچیدگی زمانی)، محتوایی بسازید که لینک واقعی دریافت کند. ممکن است قرار دادن یک کامنت در یک فروم تخصصی بتواند برای شما ترافیک ارزشمندی ایجاد کند. این ترافیک علاوه بر ارزشمند بودن به عنوان یک بک لینک، میتواند خود به عنوان نوعی بازاریابی فعالیت کند.
پیشنهاد مقاله: بک لینک چیست و چه تاثیری در سئوی خارجی وب سایت شما دارد؟
ثبت سایت و کسب و کارتان در گوگل مپ
ثبت سایت و کسب و کار شما در گوگل مپ باعث میشود که در هنگام جست و جو از سئوی محل نیز بتوانید استفاه کنید. چنین امکانی برای کسب و کارهایی که افراد محدوده برای آنها پر اهمیت هستند همچون رستوران ها، کافهها و … بسیار اثرگذار خواهد بود. لازم به ذکر است که در هنگام جست و جو نقشه شما نیز به کاربران نمایش پیدا میکند که خود میتواند باعث افزایش جذب کاربران ورودی به وب سایت شما شود.
پیاده سازی اسکیماها schema یا همان structured data
اسکیماها یا همان میکرودیتا تگی است که با استفاده از آن میتوانید یک سری اطلاعات را به موتورهای جست و جو بفهمانید. در واقع شما در اسکیماها با گوگل صحبت میکنید و اطلاعات مفید و هدفمند را در این رابطه به گوگل میفهمانید.
پیاده سازی schema (یا انواع دیگر تگهای میکرودیتا) به تنهایی برای افزایش بازدید وبسایت لازم نیست. بلکه تگهای میکرودیتا کار را برای رباتهای موتورهای جست و جو آسان میکنند؛ که باعث میشود صفحات شما برجسته و تکمیل تر شود. استفاده از schema برای سئوی سایت همانند استفاده از یک شتاب دهنده برای بهبود وضعیت سئوی سایت شماست.
کد Schema ستاره امتیازات کاربران، کد قیمت برای محصولات فروشگاه و کد FAQ برای صفحاتی که دارای سوال و جواب هستند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
دریافت سوشال سیگنال ها
دریافت ورودی از شبکههای اجتماعی برای گوگل بسیار پر اهمیت است. به طور کلی میتوان گفت که گوگل طرفدار ایجاد یک شبکه ارتباطی از شماست و دوست ندارد که با شما به سمت یک بن بست حرکت کند. ورودیهای شبکههای اجتماعی هم بر روی خرید و هم بر روی بهبود جایگاه سئویی وب سایت شما اثرگذاری مستقیم دارند. پیشنهاد میکنیم حتما در شبکه هایی همچون اینستاگرام، فیس بوک، لینکدین و آپارات و سایر شبکههای اجتماعی حضور فعال داشته و از آنها جذب مخاطب کنید.
تحلیل اطلاعات گوگل آنالیتیکس و وب مستر
بدون شک شما باید بدانید که تا کجای مسیر را آمده اید، مسیر چگونه طی شده، چه مقدار باقی مانده، در کجا ضعیف و در در کجا قوی ظاهر شدید. علاقه کاربران به کدام یک از صفحات و مطالب وب سایت شما بیشتر بوده است و …، پاسخ تمام این سوالات را در گوگل وب مستر تولز و گوگل آنالیتیکس میتوانید پیدا کنید.
پیشنهاد مطالعه: آموزش گوگل وب مستر تولز
پیشنهاد مطالعه: آموزش گوگل انالیتیکس
گام دوم: شما در صفحه اول هستید، حالا مخاطب را جذب کنید
دهها راه و روش متنوع برای افزایش جذب کاربر از طریق گوگل وجود دارد. در ادامه مطلب به تشریح مهم ترین و موثر ترین راهها خواهیم پرداخت. این موارد عبارتاند از:
عناوین قوی بنویسید و کاربران را تحت تاثیر قرار دهید
عناوین مقالات، سرفصلها یا هدینگها یکی از مهم ترین قسمتهای محتوای شما به حساب میآیند. بدون داشتن تیترها و سرفصل گیرا، پستها و محتواها، کامل ترین وبلاگها نیز نخوانده باقی خواهند ماند. پس بهتر است در هنر سرفصل نویسی ماهر شوید. استفاده از کاراکترها و اعداد نیز در جلت توجه مخاطب اثرگذار است و پیشنهاد میکنیم که حتما از انها استفاده کنید.
نگارش یک عنوان قوی و هدفمند برای مطلب شما میتواند اولین گام را برای جذب مخاطب به درستی و به قدرت بردارد.
فعال سازی درج نظرات کاربران
یک نکته بسیار مهم ایجاد ارتباط و تعامل با کاربران است. میتوانید با ایجاد تعامل بین خود و کاربران به گوگل نشان دهید که صفحه وب سایت شما ارزشمند بوده و مورد توجه کاربران قرار میگیرد. این مورد شاید چندان مهم به نظر نرسد اما به دلیل ایجاد تعامل با کاربران از دید گوگل بسیار پارامتر پر اهمیتی است. حتما در قسمت کامنتهای وب سایت خودتان به تبادل اطلاعات با کاربران بپردازید.
توجه داشته باشید که با ایجاد تنظیمات شما میتوانید قبل از درج کامنتها در صفحات وب سایت آنها را بررسی کرده و دیدگاههای مورد تایید را در صفحات سایت خودتان منتشر کنید.
استفاده از محتوا ویدئویی
بر اساس نظر بسیاری از متخصصان محتوا ویدئویی از ارزش بسیار بالایی برخوردار است و بسیاری از محاطبان را میتواند که به خود جذب نماید. از طرفی شما در فایلهای ویدئویی میتوانید میزان مطلب بسیار زیادی را در زمان کوتاه تری و با مقبولیت بیشتری به مخاطبان خود ارائه کنید. لازم به ذکر است که استفاده از محیط هایی همچون یوتیوب و آپارات نیز میتواند شما را در انتشار محتوا ویدئویی کمک کند و از این طریق افزایش بسیار خوبی در اعتبار برند خود و در نتیجه آن، افزایش در میزان ورودی خود از گوگل را تجربه کنید.
گام سوم: راهکار افزایش ورودی از گوگل به صورت پولی (گوگل ادز)
به طور کلی تبلیغات در گوگل، از بهترین و دقیق ترین روشها برای افزایش ورودی گوگل است. برای این کار لازم است یک اکانت گوگل ادوردز تهینه کنید و بعد از شارژ اکانت سایت خود را در صفحه اول گوگل قرار دهید. راهبردها و استراتژیهای پرداخت کسب و کارتان را زمان بندی کنید تا به اهداف خود دست پیدا کنید.
هر کانال پولی جوانب مثبت و منفی مخصوص به خود را دارد. پس قبل از اینکه به کارت اعتباری خود دست بزنید لازم است درباره اهدافتان با دقت فکر کنید. اگر شما فکر میکنید ورودی بیشتر از گوگل در فروش بیشتر تأثیرگذار است، احتیاج به هدف گذاری روی کلمات کلیدی دارید تا فروش بیشتری داشته باشید.
بله، رقابت بر سر کلمات کلیدی بسیار شدید و حتی (گران) است؛ اما نتیجه نهایی که در آخر کار حاصل میشود به ارزش آن میافزاید.
به منظور استفاده از گوگل ادز لازم است که شما یک استراتژی قوی و درستی را مورد توجه قرار بدهید. تبلیغات گوگل ادز یک تبلیغات پولی بوده و نتیجه به ازای تمامی کلمات ورودی وب سایت شما نمیتواند مورد استفاده قرار گیرد بلکه باید به جای کلمات هدفمند و در اصطلاح کلمات کلیدی پولساز شما از این ابزار مهم استفاده کرد.
پیشنهاد تاپ ادورت به شما این است که در ابتدای مسیر برای کلمات پولساز خود و کلماتی که میتوانید به اعضای آنها جذب مشتری داشته باشید از خدمات گوگل استفاده کنید و بعد از رسیدن به جایگاههای بالای گوگل تبلیغات گوگل ارز را متوقف کنید. همچنین هرگاه شما کلمهی کلیدی جدیدی را وارد وب سایت میکنید تا زمانی که به جایگاههای بالای گوگل برسد میتوانید از تبلیغات گوگل ادز استفاده کنید.
برای افزایش ورودی و بازدید گوگل چقدر زمان نیاز است؟
اگر شما از تبلیغات پولی یا همان سیستم گوگل ادز استفاده کنید در زمانی برابر با 1 ساعت میتوانید در جایگاههای برتر گوگل حضور پیدا کنید. اما در صورتی که قصد سئو کردن سایت را دارید باید بدانید که برای زمینههای کاری مختلف بسته به میزان رقابت پذیری آنها این زمان متفاوت تر خواهد بود. برای عبارات کم رقابت شما میتوانید در عرض دو ماه به صفحه اول گوگل برسید اما برای عبارات پر رقابت شاید به زمانی در حدود 8 ماه الی 1 سال نیاز باشد.
مطالعهای در خصوص “مدت زمان لازم برای رتبه بندی در گوگل” توسط Ahrefs انجام شد و اطلاعات جالبی در این زمینه بدست آمد. از نتایج آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- به طور متوسط صفحه ای که جزء 10 رتبه برتر گوگل قرار داشت، بیش از دو سال سن داشت. همچنین میانگین سن صفحاتی که در رتبه اول قرار داشتند نزدیک به سه سال بود.
- از میان صفحاتی که در جمع 10 رتبه اول گوگل قرار گرفتند، تنها 22 درصد از آنها کمتر از یک سال سن داشتند.
- از بین تمام صفحات مورد بررسی که در 10 رتبه اول گوگل قرار داشتند، تنها شش درصد در طول یک سال حداقل با یک کلمه کلیدی در نتایج جست و جو ظاهر شدند.
- تنها شش درصد از صفحات میتوانند در مدت زمان شش تا 10 ماه خود را به صفحه اول گوگل برسند.
- بنابر یافتههای تحقیق، در حدود 94 درصد صفحات مورد بررسی در این مطالعه نتوانستهاند در فاصله یکسال از شروع فعالیت خود، به جمع 10 صفحه برتر موتورهای جست و جو بپیوندند.
دلایل رایج کاهش ورودی گوگل چیست؟
- تغییر رتبه سایت، بدیهی است که جایگاههای بالای رتبه گوگل، ورودی بالاتری دارند در نتیجه با افت رتبه ورودی شما از گوگل نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
- ایراد در اجرا کد سایت، ممکن است تمام و یا قسمتی از صفحات وب سایت شما برای کاربران نمایش داده نشود.
- تغییر رفتار جستجوی کاربران، برخی محتواها در بازه زمانی خاصی مورد توجه قرار میگیرند و پس از آن دیگر جست و جویی نمیشوند. مثل اخبار
- رسپانسیو نبودن طراحی سایت
- پایین بودن سرعت لود صفحات
- عدم استفاده از عناوین جذاب و مرتبط
- توضیحات نامناسب متا
- عدم آمادگی سرور، ممکن است سرورهای وب سایت شما آمادگی پذیرش تعداد کاربر همزمان بالا را نداشته باشند.
- تغییر الگوریتمهای رتبه بندی گوگل
- جریمه شدن توسط گوگل، اگر کارهایی خلاف آنچه گوگل بیان کرده از طرف وب سایت شما انجام شود شما با جریمه از طرف گوگل مواجه خواهید شد. حتما الگوریتمهای گوگل را به صورت دوره ای مشاهده کنید.
- افت در امنیت وب سایت، اگر سایت شما هک شده باشد ممکن است که ترافیک وارد شده را به دیگر سایتها هدایت کند.
ترفندهای طلایی افزایش بازدید از سایت
این قسمت چندین طرفند طلایی برای شما ذکر شده که با ایجاد آنها میتوانید به صورت مستقیم و غیر مستقیم ورودیهای سایت خود را افزایش دهید.
- برگزاری آزمون و تست در سایت: با ایجاد یک تست و آزمایش شما میتوانید میزان ماندگاری کاربران در وب سایت خودتان را افزایش دهید. با افزایش زمان ماندگاری گوگل متوجه خواهد شد که صفحه وب سایت شما برای کاربران جذاب بوده و در نتیجه رتبه بهتری را به شما اختصاص خواهد داد.
- برگزاری وبینار: برگزاری وبینار مشابه برگزاری استوری اینستاگرام است. شما با استفاده از وبینار میتوانید که اطلاعات خود را با کاربران به اشتراک بگذارید و در نتیجه در جذب مخاطب موفق عمل کنید. این عمل همچنین در افزایش میزان اعتبار شما نیز مثبت خواهد بود.
- ساخت دورههای رایگان به صورت آنلاین: با ساخت دورههای آموزشی رایگان شما میتوانید برندسازی قدرتمند را انجام دهید و همچنین در جمع آوری ایمیلها و شماره تماسها موفق عمل کنید. فراموش نکنید که این دورهها نیازی نیست که کامل و دقیق باشند اما باید نکات مثبت و ارزشمندی را دارا باشد که مخاطب از مشاهده آنها احساس رضایت کند. با این کار میزان اعتماد کاربران به وب سایت شما و خود شما افزایش پیدا کرده و در نتیجه تعامل بیشتری با شما برقرار کرده و مطمئنا شما را به تعداد نفرات بیشتری معرفی خواهند کرد.
- برگزاری مسابقه و اهدا جایزه: یکی از مهم ترین عواملی که میتواند کاربران را مشتاق به حضور در سایت شما و مشارکت با شما کن برگزاری مسابقه و اهدای جوایز است. با این کار هم شما به کاربران بیشتری شناسانده خواهید شد و هم کاربران شما با شما تعامل بیشتری برقرار خواهد کرد. البته فراموش نکنید که قسمت عمده ای از این تعامل مقطعی است.
- افزودن دکمههای به اشتراک گذاری: مطمئنا جزو اهداف شماست که مطلب منتشر شده از طرف شما بین افراد مختلف به اشتراک گذاشته شود. پس این کار را با قرار دادن دکمههای اشتراک گذاری برای مخاطبین خود آسان کنید. ترجیحا از شبکه هایی استفاده کنید که بین عموم جامعه رایج هستند. البته ذکر یک نکته نیز بسیار مهم و حائز اهمیت است و آن این است که محتوای شما باید ارزش به اشتراک گذاری را داشته باشد.
جمع بندی
افزایش ورودی گوگل چه اهمیتی دارد؟
همانطور که میدانید امروزه گوگل پر طرفدارترین و مهم ترین مرجع جستجوی کاربران است، از این رو این که بتوانید در این موتور جستجوی محبوب به رتبههای برتر برسید بسیار مهم است چرا که از این طریق میتوانید علاوه بر افزایش درآمد وبسایت خود، شهرت و اعتبار برند خود را بهبود ببخشید.
بهترین راهکارهای افزایش ورودی گوگل کدامند؟
- ساخت بک لینک: اگر میخواهید ترافیک بیشتری از Google کسب کنید، باید ساخت بک لینک را جدی بگیرید.
- تولید محتوا: ایجاد محتوای مفید در رتبه بندی سئو سایت شما تأثیر بسیار زیادی دارد.
- افزایش سرعت وبسایت: سرعت سایت را بهبود ببخشید چرا که تجربه کاربرنقش مهمی در افزایش ورودی گوگل ایفا میکند.
- استفاده از محتوای ویدئویی
- بهینه سازی وبسایت برای موبایل
آیا میتوان در ازای پرداخت پول به گوگل به رتبه بالاتری در صفحات نتایج گوگل رسید؟
جایگاههای صفحات نتایج جستجو رایگان هستند و هیچ کس نمیتواند در ازای پرداخت هزینه گوگل به رتبه بندی بهتر برسد، چرا که Google متعهد است که محتوای جستجوی ما را مفید و قابل اعتماد نگه دارد. اجرای یک کمپین Google Ads سایت شما را بعنوان یک تبلیغ در نتایج ابتدایی گوگل نمایش دهد و حضور شما در دنیای آنلاین پررنگ تر سازد اما با وجود برخی ادعاها ،بر رتبه بندی سئوی شما تاثیر مستقیمی ندارد.
آیا گوگل بازدید و ورودی خریداری شده را تشخیص میدهد؟
بله، موتورجستجوی گوگل متوجه این گونه فعالیتها میشود و در صورت استفاده از این ترفندها وبسایت شما را با پنالتی یا جریمه مواجه خواهد ساخت.
افزایش ورودی گوگل چه مدت پس از شروع فعالیت وبسایت اتفاق میافتد؟
مدت زمان لازم برای افزایش بازدید گوگل و رسیدن به رتبههای برتر گوگل بسته به زمینههای کاری مختلف و میزان رقابت پذیری آنها متفاوت است. اما بطور کلی بر اساس تحقیقات انجام گرفته در حدود 94 درصد وبسایتها نمیتوانند در فاصله یکسال از شروع فعالیت خود، به جمع 10 صفحه برتر موتورهای جست و جو بپیوندند.
ممنون بابت مقاله خوبتون.
ممکنه بفرمایید چه مقدار هزینه برای خرید ورودی گوگل لازمه؟؟؟؟
سلام … دوست عزیز کارهایی از قبیل خرید بازدید گوگل جزو تکنیک های سئو کلاه سیاه هستند و به سایت شما لطمه میزنن …پیشنهاد میکنیم بجای صرف هزینه برای این کار، سرمایه خودتون رو در راه های مجازی که خود گوگل در اختیارتون گذاشته مثل گوگل ادوردز، استفاده کنید.
حالا سئو بهتره یا ادوردز؟؟؟
مطمئنا هر دوتاش ، باید با یک استراتژی هماهنگ جلو برید ، سئو و ادوردز در ترکیب با هم دیگه هستن