فهرست عناوین
افزایش سرعت سایت، صفر تا 100
- افزایش سرعت سایت به چه دلیل پر اهمیت است؟
- افزایش سرعت سایت چه تاثیری بر سئوی سایت دارد؟
- ابزارهای رایگان بررسی سرعت سایت کدام ها هستند؟
- پارامترهای موثر بر سرعت سایت چه مواردی هستند؟
فرض کنید که هم اکنون برای کسب و کار خود یک وبسایت جدید ساخته اید. روزها و هفته های زیادی را برای طراحی و تولید و ساعات بی شماری را برای ویرایش سپری کرده اید اما یک مشکل وجود دارد: متوجه می شوید وبسایت جدید و زیبایتان، سرعت لازم را ندارد.
زمانی که صحبت از نرخ تبدیل وبسایت و بهینه سازی برای موتور جستجوگر می رسد، سرعت سایت یک عامل حیاتی محسوب می شود. اگر وبسایت شما، سرعت خوبی نداشته باشد، کاربران قبل از آن که به مشتری تبدیل شوند (یا اصطلاحا conversion اتفاق بیفتد)، از سایت خارج خواهند شد.
اما افزایش سرعت سایت کار راحتی نیست. معمولا شناسایی عواملی که باعث کاهش سرعت سایت شده اند، مشکل است. چراکه این عوامل هر چیزی میتوانند باشند، از اشکال کدی گرفته تا تصاویر یا عنصر بزرگ. در واقع لازم است تا شما طیف گسترده ای از پارامترهای مهم را بررسی کنید.
مرجع بررسی سرعت سایت
به منظور آنالیز و بررسی سرعت وب سایت از 2 مرجع بسیار مهم می توانید استفاده کنید.
مورد اول: سایت جی تی متریکس – Gtmetrix.com
در مقاله حاضر به پارامترهای google pagespeed insight و بررسی این سنجشگر پرداخته شده است. در رابطه با تحلیل سرعت با جی تی متریکس نسخه جدید دو مقاله مفصل در تاپ ادورت منتشر شده که می توانید به این دو مقاله مراجعه کنید.
معرفی جی تی متریکس نسخه جدید و بررسی تمام پارامترها
بررسی تمام خطاهای Gtmetrix و معرفی راه حل برطرف کردن آنها
مورد دوم: وب سایت سنجش سرعت سایت گوگل – google pagespeed insight
خوشبختانه گوگل این ابزار را بصورت رایگان در اختیارتان قرار می دهد تا بتوانید مشکل سایت خود شناسایی کنید اما متاسفانه راه حل های دقیقی برای رسیدن به امتیاز 100% ارائه نمی دهد.
در این مقاله بررسی میکنیم که چگونه بالاترین نمره ممکن را در Google pagespeed insight برای افزایش سرعت سایت بگیرید.
دلایل اهمیت افزایش سرعت سایت
سرعت صفحه یک فاکتور مهم برای امتیازگیری صفحه در نتایج موتور جستجو است. اگر وبسایت شما با 10 صفحه ارگانیک برتر برابر نباشد، در صفحه اول گوگل قرار نخواهید گرفت. کاربران موتور جستجو نیز به سادگی روی صفحه دوم کلیک نخواهند کرد. اینکه نتایج حاضر در صفحه اول گوگل اکثریت کلیک ها را از آن خود می کنند، امری واضح و بدیهی است. بنابراین تمرکز کردن روی سرعت صفحه تقریبا برابر با داشتن یک کمپانی موفق و وبسایتی با نرخ تبدیل بالاست.
Backlinko اخیرا مطالعه ای را روی یک میلیون از صفحات نتایج موتور جستجو انجام داده است. هدف از این تحقیقات، یافتن ویژگی مشترک بین نتایج موجود در 10 صفحه برتر گوگل بوده است. آنها به سرعت دریافتند که میانگین سرعت بارگذاری صفحات، عاملی بزرگ برای رسیدن رتبه بالاتر است:
سایت های حاضر در جایگاه های برتر گوگل، همگی دارای یک ویژگی مهم بودند: سرعت بالای صفحات سایت
آنها به خوبی بهینه سازی شده و با توجه به فاکتور سرعت طراحی شده بودند. علاوه بر این مشخص شد سایت های حاضر در صفحه اول گوگل، نسبت به صفحات دوم و سوم از نرخ پرش کمتری برخوردارند و ارتباط تنگانگی بین وبسایت های پرسرعت و نرخ پرش پایین وجود دارد.
آنها فهمیدند هرچقدر زمان بارگیری صفحه بالاتر برود، احتمال خروج کاربر و افزایش نرخ پرش سایت، نیز بالاتر خواهد رفت.
بعبارت دیگر اگر صفحه شما برای لود شدن، 10 ثانیه زمان ببرد، احتمال اینکه کاربر سایت شما را قبل از لود شدن ترک کند، بیش از 120 درصد افزایش پیدا می کند.
بر اساس نمودارهای نمایش داده شده وبسایت هایی با امتیاز بالا در صفحه اول گوگل، همگی سرعت لود شدن زیر 3 ثانیه دارند اما طبق آخرین گزارش گوگل، بیشتر وبسایت ها در صنایع مختلف، کند هستند.
زمان میانگین لود شدن اکثر سایت ها، هشت ثانیه بوده و در صنعت تکنولوژی، حتی به 11 ثانیه هم می رسد. اما هنوز هم بهترین و بالاترین سرعت زیر سه ثانیه است و این یعنی اگر می خواهید در صفحه اول گوگل باشید، سایت شما باید در کمتر از 3 ثانیه بارگیری شود.
مطالعه دیگری نشان می دهد که نرخ تبدیل یک وبسایت تجاری به طور میانگین بین 1 الی 2 درصد است. بنابراین زمانی که سرعت وبسایت از دو ثانیه به یک ثانیه برسد، میزان درآمد برای هر بازدید از صفحه با افزایش 100 درصدی روبرو خواهد بود. رسیدن سرعت سایت شما به کمتر از دو ثانیه می تواند ترافیک سایت و در نتیجه آن درآمد شما را دو برابر کند.
چهار راهکار برای کسب نمره عالی سرعت از گوگل
دریافت نمره 100 درصد از گوگل برای سرعت، اصلاً کار راحتی نیست و نمی توان این کار را یک شبه انجام داد. به همین دلیل باید زمان زیادی را برای دست یافتن به چنین امر مهمی سپری کنید و میزان ترافیک و نرخ تبدیل سایت خود را افزایش دهید. در این قسمت 4 راهکار اصلی را به شما معرفی می کنیم که می تواند نمره سرعت سایت شماره به 100 درصد برساند.
راهکار اول: فشرده سازی تصاویر سایت
بزرگترین علت کاهش سرعت صفحه و نمره پایین، تصاویر بزرگ است. اطلاعات گوگل بنچمارک نشان می دهد که بهترین حالت برای سایز صفحه و حجم آن برابر با کمتر از 500 کیلوبایت است. گوگل به این نتیجه رسیده است که حجم صفحه ای که فقط برابر با 1.49 مگابایت است (در مقایسه با سایز میانگین یک تصویر با کیفیت HD)، هفت ثانیه برای باز شدن صفحه زمان می گیرد.
زمانی که قصد داشتیم این مشکل را در سایت خودمان حل کنیم، تاثیر زیادی روی سرعت سایت احساس کردیم. یکی از تکنیک های مهم بهینه سازی تصاویر سایت ، فشرده سازی حجم آن هاست که با آن می توانید به طور میانگین 50 درصد یا بیشتر، سایز تصاویر را کاهش دهید.
اما اگر از وردپرس استفاده می کنید، یکی از بهترین راهکارها برای انجام آن، بدون صرف زمان، استفاده از پلاگین بوده و یکی از محبوب ترین افزونه ها برای، فشرده سازی و بهینه سازی تصویر، WP Smush است.
این پلاگین ویژگی های جذاب رایگانی دارد و می تواند به طور اتوماتیک ، تصاویر را فشرده کند. این افزونه قادر است که گالری شما را روی وردپرس اسکن کند و تصاویری که قابل فشرده سازی هستند را شناسایی کند.
همچنین در ادامه اگر می خواهید تصاویر جدیدی را برای سایت خود فشرده سازی کنید، می توانید آن ها را مستقیماً به پلاگین آپلود کنید. می توانید بالای 50 تصویر را به طور همزمان به پلاگین بفرستید. این ابزار یکی از سریع ترین ابزارها در مارکت می باشد.
اگر به قسمت تنظیمات این افزونه بروید، می توانید تنظیمات فشرده سازی خودکار را فعال کنید تا تصاویر هنگام بارگذاری نیز فشرده سازی شوند.
اگر این تنظیمات را فعال کنید، دیگر نباید نگران فشرده سازی دوباره عکس ها باشید. و اگر همه تصاویر موجود را در سایت خود فشرده می کنید، دیگر لازم نیست هر بار هنگام آپلود کردن درباره آنها نگران باشید.
اما اگر اگر از وردپرس استفاده نمی کنید چه کاری باید انجام دهید؟
اگر با پلاگین ها آشنا نیستید یا دوست ندارید از آنها برای سایت خود استفاده کنید ، می توانید از ابزارهای رایگان مانند Compress JPEG ، Optimizilla ، Tinypng و موارد دیگر استفاده کنید. هر دو ابزار سریع و رایگان هستند که به شما امکان می دهد تا حداکثر 20 تصویر را در یک بارگذاری فشرده سازی کنید.
به تصویری که برای نمونه فشرده سازی کردیم دقت کنید تا متوجه شوید این ابزارها چقدر موثر است. همانطور که مشاهده می کنید با استفاده از Optimizilla فقط در دو ثانیه حجم فایل 68٪ کاهش یافت و اندازه آن از 380KB به 120KB رسید در حالیکه تفاوت کیفیتی چندانی ندارد! شما می توانید از همه این ابزارها به صورت رایگان استفاده کنید و اگر نمی توانید از افزونه استفاده کنید ، حتماً آنها را پیاده سازی کنید.
راهکار دوم: استفاده از کش مرورگر (browser caching)
کشینگ مرورگر یکی از ابزارهایی است که بدون نیاز به فعالیت تخصصی تاثیر زیادی بر روی سرعت صفحه و سرعت سایت دارد. هنگام بارگیری صفحات سایت شما، ممکن است FETCH کردن منابع مدتی زمان ببرد. در این قسمت باید همه تصاویر، عناصر صفحه و کدهای HTML بارگیری شوند. هربار کاربری وارد سایت شما بشود این روند و پروسه دوباره اجرا خواهد شد، درنتیجه ممکن است بارگیری صفحه زمان زیادی لازم داشته باشد.
دقیقا همین جاست که کشینگ مرورگر به کمک شما می آید. درواقع کشینگ می تواند منابع لود شده پیشین را به حافظه مرورگر بسپارد. در نتیجه لود شدن دوباره آنها زمان کمتری لازم دارد چراکه اطلاعات سایت قبلا بر روی مرورگر کاربر ثبت شده است.
به عنوان یک نکته اثرگذار نیز می توان گفت پس از کش اولیه، زمانی که یک بازدید کننده به صفحه جدیدی از وب سایت شما سر می زند، اطلاعات مورد نیاز مانند لوگو و فوتر نیاز به لود شدن دوباره نخواهند داشت.
اما چگونه باید کش مرورگر را فعال کنید؟
برای سایت های وردپرسی می توانید از W3 Total Cache استفاده کنید. این افزونه بیش از یک میلیون نصب فعال دارد و محبوب ترین افزونه حافظه پنهان است. این افزونه می تواند عملکرد سایت شما را تا 10 درصد بهبود ببخشد. مهم تر از همه اینکه این پلاگین به شما کمک می کند تا به نتایج بهتری در PageSped Insight دست پیدا کنید. این ابزار همچنین میتواند Html ، CSS و جاوا اسکریپت را فشرده سازی کند که منجر به صرفه جویی 80 درصدی در پهنای باند شما خواهد شد.
راهکار سوم: فشرده سازی HTML ، CSS و JS
فشرده سازی html ، به معنای حذف یا اصلاح کدهای غیرضروری یا تکراری وب سایت است، البته فشرده سازی html تاثیری بر نحوه پردازش سایت شما توسط مرورگر نخواهد داشت. خوشبختانه امکانات پلاگین های وردپرسی تا حدی زیاد است که دیگر نیازی به کدنویسی دوباره برای ترمیم آن ها ندارید. یکی از بهترین ابزارها برای این کار،افزونه HTML Minify است.
با نصب و فعالسازی این افزونه می توانید با یک تیر چند نشان بزنید. همانطور که قبل تر اشاره کردیم PageSpeed Insights google توصیه می کند HTML ، JavaScript و CSS را در سایت خود فشرده سازی کنید بنابراین بهتر است تنظیمات “Minify HTML” + “Inline JavaScript” را فعال کنید. نکته جالب در مورد این افزونه این است که نحوه عملکرد هر کدام از تنظیمات موجود را به شما می گوید.
راهکار چهارم: فعالسازی AMP (بهینه سازی برای موبایل)
عبارت AMP مخفف صفحات سریع شده موبایل است. این پروسه توسط گوگل با هدف افزایش سرعت سایت در موبایل، اجرا می شود. Amp با ایجاد یک فرمت open source محتوای اضافه را حذف میکند و باعث می شود صفحات سایت شما سریع تر در تلفن همراه بارگیری شود. این ویژگی به کاربران اجازه می دهد که تجربه بهتری از وب سایت در موبایل داشته باشند و از بارگذاری ویژگی های غیر ضروری دوری کنند.
اگر از مرورگر گوشی همراه خود استفاده می کنید، احتمالا تاکنون روی مقاله ای بر پایه AMP کلیک کرده اید. این مقاله ها به شکل زیرنمایش دارند:
آنها غالباً به بخش “Top Stories” نتایج جستجوی Google منتقل می شوند و به دلیل عدم وجود قالب بندی پیچیده و سنگین بلافاصله بارگیری می شوند. زمانیکه یک کاربر Google روی یکی از این مقالات AMP کلیک می کند، محتوا را بصورت زیر مشاهده می کند:
این یک نسخه ساده شده از وب سایت واقعی است که به کاربر امکان می دهد بدون ترک صفحه وب و کلیک روی صفحه بعدی، بین story های مختلف حرکت کند. به عنوان مثال ، می توانید به سادگی به سمت چپ یا راست بکشید تا مقالات بعدی را به ترتیب بخوانید:
این ویژگی، تجربه کاربری استفاده از سایت در موبایل را بهبود می بخشد. خوشبختانه روزهایی که باید 10 ثانیه برای بارگذاری یک سایت منتظر بمانید، سپس دوباره به صفحه نتایج جستجو بروید و 10 ثانیه دیگر برای بارگذاری سایت بعدی صبر کنید، گذشته است. با این قابلیت می توانید بدون کلیک روی دکمه برگشت، یک باره به محتوای چندین مقاله دسترسی پیدا کنید.
بنابراین، به جرات می توان گفت AMP می تواند تبدیل ها و سرعت موبایل را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. همچنین به شما فرصتی می دهد تا در PageSpeed Insights Google امتیاز بیشتری کسب کنید. اگر می خواهید استفاده از AMP را در سایت خود شروع کنید، میتوانید از راه کدنویسی و افزونه های وردپرسی استفاده کنید.
یکی از محبوب ترین افزونه ها، AMP for WP است. این افزونه بیش از 80،000 نصب فعال دارد و از پشتیبانی و به روزرسانی برخوردار است.
AMP for WP دارای یک صفحه ساز AMP است که از قابلیت drag and drop پشتیبانی می کند.
این روش از ساده ترین راه ها برای ایجاد محتوای AMP محور است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که افزونه را در داشبورد وردپرس خود دانلود، نصب و فعال کنید.
سپس میتوانید از این صفحه ساز برای افزودن و انتشار پست های جدیدتان استفاده کنید.
AMP روشی اثبات شده برای افزایش سرعت سایت شما در تلفن همراه است و می تواند به شما کمک کند سرعت خود را به کمتر از یک ثانیه کاهش دهید.
افزایش سرعت لود سایت وردپرسی
حذف قالب و افزونه های استفاده نشده
جدا از این که همیشه باید پلاگینها و تم خود را به روز نگه دارید، حذف موارد استفاده نشده، مرحله اول رسیدن به یک سایت با سرعت مناسب است. افزونه ها و تم های استفاده نشده، نه تنها آسیب پذیریهای امنیتی را افزایش میدهند، بلکه می توانند عملکرد سایت وردپرسی شما را نیز کاهش دهند.
برای حذف پلاگینهای استفاده نشده، ابتدا باید آنها را غیرفعال کنید. سپس میتوانید آنها را حذف کنید.
برای حذف تم های غیرضروری، به سادگی به قسمت Appearance> Themes بروید تا مواردی را که دیگر استفاده نمی شوند حذف کنید.
پاکسازی کتابخانه رسانهها (Media Library)
با گذشت زمان ممکن است کتابخانه رسانههای وبسایت شما پر از تصاویری شود که دیگر استفاده نمی شوند. برای آزاد کردن فضا، باید رسانههای بدون استفاده را حذف کنید.
برای حذف رسانههای استفاده نشده، میتوانید از یک افزونه مانند Media Cleaner استفاده کنید یا می توانید این کار را به صورت دستی انجام دهید. برای حذف دستی رسانه های بدون استفاده، به سادگی به مسیر Add Media -> Media Library -> Unattached رفته و آن فایل هایی را که دیگر استفاده نمی شوند حذف کنید.
پاکسازی پایگاه داده ها
پایگاه داده وردپرس شما با گذشت زمان دچار بینظمی میشود که می تواند باعث کندی وبسایت شما شود. شما میتوانید با پاکسازی مداوم دیتابیس، سرعت لود سایت وردپرسی خود را افزایش دهید.
به عنوان مثال، رونوشت ها میتوانند قسمت بزرگی از فضای پایگاه داده را اشغال کند. اگر پستی دارید که حاوی 100 کیلوبایت داده است و در آن پنج رونوشت/مرور وجود دارد، کل فضای هدر رفته توسط این پست، حدود 500 کیلوبایت است.
پاکسازی پایگاه داده شما می تواند از طریق phpMyAdmin به صورت دستی انجام شود ، اگر در انجام این کار حرفه ای نیستید ممکن است با مشکل مواجه شوید.بنابراین بهتر است با نصب یک پلاگین مطمئن ترین راه را برای انجام این کار این کار انتخاب کنید .
مثلا WP-Sweep و Advanced Database Cleaner هر دو افزونهای مطمئن برای پاکسازی پایگاه داده شما و خلاص شدن از شر مواردی مانند رونوشتهای قدیمی ، کامنتهای اسپم، کوئریهای MySQL و … هستند.
حذف Javascript و CSSهای Render-Blocking
اگر از ابزارهای تست سرعت وبسایت استفاده کرده باشید، ممکن است با این اخطار روبرو شده باشید. اگر با استفاده از ابزاری مانند webpagetest.org یا Pingdom به گزارش waterfall صفحه وب خود نگاه کنید، احتمالاً خواهید دید که قبل از خط “start render” شما تعدادی فایل JavaScript (پرونده های .js) بارگیری می شوند. این فایلها به عنوان “جاوا اسکریپت مسدود کننده رندر” یا Render-Blocking شناخته می شود.
عملکرد اصلی JavaScript انجام عملی متحرک در یک صفحه وب ، مانند یک پنجره بازشو یا تصاویر چرخان است. در حقیقت ، تا زمانی که سایت شما محتوا و استایلها را به طور کامل بارگیری نکند، لازم نیست فایلهای جاوا اسکریپت بارگیری شوند. بنابراین ، با استفاده از “به تعویق انداختن تجزیه جاوا اسکریپت (Defer JavaScript Parsing)”، میتوانید این مشکل را حل کنید.
چند افزونه وجود دارد که می تواند به شما در تعویق این فایلهای JavaScript کمک کند ، از جمله WP Critical CSS .
فشرده سازی CSS ، HTML و JavaScript
با گذشت زمان ، CSS ، HTML و سایر سورس کدهای ایجاد شده میتوانند باعث شوند سایت شما به کندی لود شود. برای افزایش سرعت سایت خود ، باید کدها را تا حد ممکن فشردهسازی کنید.
با فشرده سازی یا minification، اندازه پرونده فایل های HTML ، JavaScript و CSS کاهش می یابد و این کاهش از طریق حذف کاراکترهای اضافه یا غیرضروری مانند فاصلهها، آغاز خط جدید (line break) و نظرات انجام میشود.
نتیجه این تکنیک، کاهش میزان داده انتقالی است تا پرونده ها سریعتر اجرا شوند و صفحات وب شما سریعتر بارگیری شوند. تعدادی افزونه برای کوچک سازی کدهای وبسایت ساخته شده است. Autoptimize یکی از افزونه های رایگان دارای رتبه برتر برای این کار است. همچنین ممکن است افزونه پولی WP Rocket را امتحان کنید که به بهینه سازی وبسایت شما کمک میکند. CSS Compressor گزینه خوب دیگری است که کد CSS را ساده سازی میکند.
بهینه سازی تصاویر
همانطور که میدانید تصاویر در درگیر کردن و جذب بازدید کننده وبسایت نقشی ضروری دارد. اگرچه سایت شما ممکن است حاوی تعداد زیادی تصویر زیبا باشد اما بهتر ایت تصاویر را بهینه کنید تا سرعت لود صفحات را افزایش دهید. روش های مختلفی وجود دارد که می توانید تصاویر خود را بهینه سازی کنید، از جمله فشرده سازی تصاویر ، اضافه کردن متن و عنوان alt و ایجاد نقشه سایت تصویر. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی بهینه سازی تصاویر ، به این مقاله ، نحوه بهینه سازی تصاویر برای وردپرس مراجعه کنید.
بارگذاری تنبل صفحات طولانی Lazy-Load
برای سایتهای تک صفحه ای و سایتهایی که صفحه اصلی طولانی دارند، Lazy Loading می تواند به یک عامل مهم برای صرفه جویی در زمان لود باشد. Lazy Loading یا بارگذاری تنبل اساساً مانع از بارگیری عناصر پایین صفحه شما می شود تا زمانی که بازدید کننده برای دیدن آنها به پایین اسکرول کند. بارگیری نکردن تمام مطالب صفحه طولانی شما به یک باره ، باعث می شود که سایت شما سریعتر رندر شود. یک پلاگین رایج که برای این مورد استفاده می شود BJ Lazy Load است.
محدود کردن نظرات در هر صفحه
گرچه این که بازخوردهای زیادی در پست های وبلاگ خود دریافت کنید، بسیار لذتبخش و مطلوب است اما وجود تعداد زیاد کامنت میتواند سرعت بارگذاری صفحه را کاهش دهد. تقسیم کامنتهای صفحه در چند صفحه میتواند ایده خوبی برای کاهش زمان لود صفحه باشد.
برای محدود کردن تعداد نظراتی که در هر صفحه نشان داده می شوند ، کافیست به تنظیمات -> بحث بروید و کادر “شکستن نظرات به صفحات” را علامت بزنید.(Settings -> Discussion ->Break comments into pages). سپس می توانید تعداد نظرات را در هر صفحه انتخاب کنید (پیش فرض روی 50 تنظیم شده است).
این کار به بهبود مصرف حافظه و افزایش سرعت بارگذاری صفحه یا پست هایی که تعداد کامنتهای زیادی دارند، کمک میکند.
کاهش تعداد redirect ها
تغییر مسیرها در برخی موارد استفاده میشوند، اما تغییر مسیرهای غیرضروری مانند ریدایرکتهای 301 و زنجیرههای تغییر مسیر، میتوانند در کاهش سرعت وبسایت شما تاثیر زیادی داشته باشند. بهتر است مقدار درخواستهای اضافی اطلاعات را که سرور شما را درگیر میکند، کاهش دهید.
کاهش تعداد رونوشت ها
رونوشت ها یا revisions، هر ویرایش محتوایی را مه شما انجام میدهید، ذخیره می کند و باعث می شود سایت شما کندتر شود. برای سرعت بخشیدن به سایت خود ، می توانید تعداد اصلاحات در هر پست را محدود کنید.
برای این کار ، فایل wp-config.php را باز کنید و این خط کد را به آن اضافه کنید تا تعداد تجدید نظرهای پست را محدود کنید:
define( ‘WP_POST_REVISIONS’, 4 );
تعداد رونوشتها در این کد، 4 تعیین شده بنابراین چهار مرور/رونوشت در هر پست ایجاد خواهد شد. با تنظیم مقدار 0 یا false می توانید این عدد را تغییر دهید یا حتی آن را خاموش کنید.
غیرفعال کردن Pingbacks و Trackbacks
ممکن است قبلاً در مورد pingbacks یا trackback چیزی نشنیده باشید، چرا که برخی از آنها به عنوان یک ویژگی قدیمی به شمار می روند. اگرچه هنوز هم ایده خوبی است که از خاموش بودن آنها اطمینان حاصل کنید زیرا میتواند باعث کند شدن سرعت وبسایت شود.
برای غیرفعال کردن pingbacks و trackbacks ، به سادگی به تنظیمات -> بحث بروید و مطمئن شوید که “اجازه دادن به اعلان های پیوند از وبلاگ های دیگر …” را علامت نزدهاید . (Settings -> Discussion -> Allow link notifications from other blogs)
استفاده از آخرین نسخه PHP
اجرای آخرین نسخه PHP می تواند تأثیر بسزایی در سرعت سایت شما داشته باشد. برای اطمینان از اینکه سایت شما آماده تغییر به جدیدترین ورژن PHP است یا خیر، از پلاگین WP Engine’s PHP Compatibility Checker استفاده کنید.
تغییر نسخه PHP ، رایگان و بسیار آسان است و با مراجعه سیپنل ، دایرکت ادمین یا پنل میزبانی وبسایت خود میتوانید آن را انجام دهید.
انتخاب یک قالب سریع و سبک
همه قالبهای وردپرس از نظر عملکرد برابر نیستند – بعضی از آنها بهتر از بقیه کدنویسی شدهاند. اگر سایت شما سریع بارگذاری نشود ، یک طراحی UI زیبا بی معنی است.
به جای انتخاب یک تم غنی از ویژگی (که شامل کدهای زیادی است)، قالبی را انتخاب کنید که تنها قابلیت های موردنیاز شما را ذداشته باشد نه چیزی بیشتر.
استفاده از CDN
مکان کاربر مهم نیست ، محتوای شما باید همیشه سریع به کاربر تحویل داده شود اما این امکان همیشه فراهم نیست چرا که سایت شما از زیرساختی برخوردار نیست که شامل مراکز داده در سایر نقاط جهان باشد. فاصله می تواند به معنای تأخیر در تحویل محتوا باشد و درست همینجاست که CDN مورد استفاده قرار میگیرد.
CDN به بارگذاری سریعتر صفحه منجر می شود چرا که با فعالسازی آن، وب سایت شما از نزدیکترین سرور بهینه شده به بازدید کننده استفاده خواهد کرد. مرکز داده محتوای ثابت و فایل ها را ذخیره می کند و آنها را با توجه به مکان کاربر به او تحویل می دهد. فعالسازی CDN میتواند به کاهش درخواست های HTTP خارجی کمک کند زیرا محتوای ایستا از قبل آماده است و دیگر نیازی در خوستهای بیشمار http نیست.
انتخاب CDN به محبوبیت و نیاز سایت شما بستگی دارد. برخی از راه حل های CDN وردپرس شامل MaxCDN ، Cloudflare یا CacheFly است. (راه حل MaxCDN WP Engine را می توان از طریق پورتال کاربر پیکربندی کرد.)
اهرم کش مرورگر
وقتی سرور وب شما هدرهای HTTP را برای تعیین زمان انقضا حافظه پنهان تنظیم کرده باشد، این دستورالعمل ها همچنین شامل مدت زمان ذخیره شدن صفحه وب در مرورگر بازدید کننده شما است. این به مرورگر بازدید کننده شما می گوید که عناصر وب سایت شما (مانند CSS ، JavaScript و تصاویر) را به جای شبک، از دیسک محلی دستگاه خود بارگیری کند. از آنجا که این به این معنی است که مرورگر به اتصالات شبکه کمتری برای برقراری ارتباط نیاز دارد، بباعث میشود که صفحه وبسایت شما سریعتر بارگیری شود.
همچنین مهم است اطمینان حاصل کنید که هدرهای HTTP شما تاریخ انقضا دارند تا مرورگر بداند چه زمانی منابع جدید را از شبکه دریافت کند.
به طور پیش فرض ، کش صفحات هر ده دقیقه منقضی می شوند که شود ، و منابع ثابت مانند تصاویر ، CSS و JavaScript هر 30 روز منقضی می شوند.
انتقال وبسایت به یک سرور اختصاصی
اگر سایت شما بازدید زیادی دارد ، بهتر از است از یک سرور اختصاصی استفاده کنید چرا که در این صورت، منابع سرور به اشتراک گذاشته نمی شود.
گرچه هاست اشتراکی مقرون به صرفه است، اما این اشتراک گذاری منابع سرور، ممکن است منجر به درگیر شدن پردازنده و RAM شود. اگر سایت دیگری تمام پهنای باند سرور را مسدود کند ، شما با سایت یا سروری کند یا خاموشی مواجه خواهید شد.
انتخاب میزبانی مناسب
محیط میزبانی که انتخاب می کنید میتواند به طرز چشمگیری سرعت سایت را تحت تأثیر قرار دهد. بسته به سرور و فناوری ، میزبانی مدیریت شده برای یک سایت سریع وردپرسی ضروری است. بنابراین پیشنهاد میکنیم که درباره ارائه دهنده های سرویسهای میزبانی به خوبی تحقیق کرده و بهترین آنها را انتخاب کنید.
افزونههای افزایش سرعت لود سایت وردپرس
وردپرس دارای یک اکوسیستم پلاگین عظیم است که می تواند استفاده از این سیستم مدیریت محتوا را بسیار آسان کند. در اینجا چند مورد معرفی میکنیم که بر سرعت بخشیدن به سایت وردپرسی تمرکز میکنند.
• Perfmatters: این افزونه به شما امکان می دهد گزینه های پیش فرض وردپرس را که استفاده نمی کنید غیرفعال کنید.
• WP Super Minify: این ابزار به شما امکان می دهد تا پرونده ها را برای بارگذاری سریعتر ترکیب و فشرده سازی کنید.
• WP Smush.it: این افزونه تصاویر شما را بهینه می کند تا سرعت صفحه شما را کاهش ندهند.
• BJ Lazy Load: این ابزار بارگیری یک باره کل صفحه شما را متوقف می کند تا سرعت افزایش یابد.
نتیجه گیری و جمع بندی
زمانیکه صحبت از نرخ تبدیل سایت می شود ، سرعت همیشه نقش بزرگی را ایفا می کند. کاربران 10 ثانیه صبر نمی کنند تا سایت شما بارگیری شود. آنها از سایت شما خارج شده و دوباره به نتایج گوگل برمی گردند تا نتیجه بعدی را انتخاب کنند.
گوگل نیز اهمیت ویژه ای به تجربه کاربران می دهد. بنابراین اگر سایت شما کند باشد و گوگل مشاهده کند که کاربران، مدام در حال خروج از سایت شما هستند، رتبه پایینی در صفحه نتایج به سایت شما اختصاص خواهد داد.
رسیدن به امتیاز 100% در Google’s PageSpeed Insights باید از اولویت های اصلی شما هنگام بهینه سازی سایت باشد. برای شروع، ابتدا باید تشخیص دهید که چه چیزی در سرعت سایت شما اختلال ایجاد می کند.
دلیل آن، تصاویر، عناصر صفحه، متن بیش از حد، کد نویسی بد یا همه موارد است؟
- معمولاً تصاویر بخش عمده کار شما خواهند بود. با فشرده سازی و بهینه سازی تصاویر با یک افزونه یا فشرده ساز آنلاین، شروع کنید.
- در مرحله بعدی ، از یک افزونه برای اعمال حافظه پنهان مرورگر استفاده کنید. می توانید افزونه هایی پیدا کنید که به سایت شما کمک کند خیلی سریعتر بارگیری شود و از درخواست های مبتنی بر سرور کمتری استفاده کنید.
- فشرده سازی یا minify کردن کدهای سایت را در نظر بگیرید. این مرحله به شما کمک می کند تا کدهای غیر ضروری را که باعث کند شدن سایت شما می شود، حذف کنید.
- در آخر ، AMP را اجرا کنید تا صفحات شما در موبایل فوراً بارگیری شود.
این موارد، ابزارهای اثبات شده ای در بهبود وضعیت سرعت سایت هستند.
بهترین راه های افزایش سرعت سایت خود پیدا کرده اید؟ تجربیات خود را با با ما به اشتراک بگذارید.
منبع : neilpatel