فهرست عناوین
در این مقاله آموزش ساخت اکانت moz و آنالیز 0 تا 100 % آن شرح داده خواهد شد. قبل از هر چیزی توضیح مختصری در رابطه با اکانت موز باید داده شود. پیشنهاد می کنیم حتما افزونه MozBar را بر روی مرورگر خود نصب کنید تا به بسیاری از امکانات به راحتی دسترسی داشته باشید.
Moz pro چیست؟
با توجه داشت که برای استفاده از Moz pro باید به صورت ماهانه مبلغی را در سایت Moz پرداخت نمود.
Moz pro یک ابزار بسیار قدرتمند سئو می باشد که با استفاده از آن می توانید عملکرد سئو سایت خود را به خوبی بررسی کنید و مشکلات سئو سایت خود را در کمترین زمان ممکن رفع کنید تا بدون نیاز به تبلیغات در گوگل (گوگل ادوردز)، در صفحه اول گوگل حضور داشته باشید. موز به شما این امکان می دهد که راهکارهای بهبود سئو داخلی را بیابید، فرصت های ایجاد بک لینک رایگان و موثر را پیدا کنید، رقبای خود را مورد ارزیابی قرار داده و از بیشمار مزیت دیگر بهره مند شوید.
توجه داشته باشید که تقریبا در تمامی بخش های مورد بررسی شما می توانید که اطلاعات نمایش داده شده را به صورت PDF یا CSV ذخیره نمایید.
امکانات اکانت Moz pro چیست؟
- Site Crawl (خطاها و ارور های سایت)
- On page optimization (بهینه سازی داخلی سایت)
- Keyword research (بررسی کلمات کلیدی)
- Rank tracking (بررسی رتبه سایت)
- Link profile analysis (بررسی پروفایل لینک)
برای بهبود سئو چرا باید از Moz pro استفاده کنیم؟
برای اینکه بتوانید ترافیک بیشتری را از موتورهای جستجو جذب کنید باید موقعیت خود را در موتورهای جستجو بهبود بخشید که دو راه پیش روی شما خواهد بود: 1. سئو 2. گوگل ادوردز (آموزش گوگل ادوردز). در این مقاله صرفا سئو مد نظر ما می باشد زیرا این ابزار فقط برای سئو کارایی دارد. با استفاده از این ابزار می توانید ترافیک ارگانیک سایت را بررسی کنید. این بررسی برای تک تک کلمات کلیدی ممکن است که کمک فراوانی در بهبود وضعیت کلمات کلیدی سایت به شما خواهد کرد.
با Moz می توانید مشکلات عمده سایت خود را شناسایی کنید و نسبت به رفع آنها در کمترین زمان ممکن اقدام نمایید. زیرا در سئو اولین گام برای بهبود یافتن مشکل سایت است و کار بر روی بحرانی ترین کلمه کلیدی نتیجه بهتری برای سایت خواهد داشت.
ویژگی مهم در ابزار Moz این است که به شما کمک می کند تا نکات مهم در مطلب گذاری سایت را رعایت کنید و همچنین بک لینک هایی که کمک فراوانی به سایت می کند را پیشنهاد می دهد که خود گامی بزرگ در بهبود وضعیت سایت می باشد.
برای مشاوره بیشتر و تحلیل رایگان سایت می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید. توجه داشته باشید که اگر در اول کار هستید استفاده از سئو در دراز مدت نتیجه خواهد داد، لذا برای سودآوری در اول کار می توانید از سیستم تبلیغ گوگل استفاده کنید. با این سیستم از تبلیغات اینترنتی سایت، شما در کمتر از نیم ساعت در صفحه اول گوگل قرار خواهد گرفت و بیش از 95 درصد مشتریان در حیطه ی کاری خود را جذب کنید.
ثبت نام در سایت moz برای ساخت اکانت موز پرو
برای ساخت اکانت موز پرو نیاز به یک ایمیل، آدرس معتبر در خارج از کشور و یک کارت اعتباری از یک بانک معتبر در خارج از کشور (به دلیل وجود تحریم علیه ایران). حال که این مشخصات را دارید به سایت Moz مراجعه کنید. قیمت ماهانه ساخت اکانت موز پرو 149 دلار است. ولی موز دارای نسخه رایگان بوده که یک ماه به طور رایگان به شما سرویس خواهد داد. بعد از ورود، برای ساخت اکانت موز پرو همانند تصویر زیر بر روی این دکمه کلیک کنید.
حال مشخصات ایمیل، آدرس و کارت اعتباری خود را وارد کنید.
اگر اطلاعات لازم و کارت اعتباری ندارید تا نسبت به ساخت اکانت موز پرو اقدام کنید، تاپ ادورت این کار را برای شما انجام می دهد تا بتوانید به راحتی از خدمات موز استفاده کنید و به بهبود سئو سایت خود را بپردازید. همچنین اگر به پشتیبانی سئو نیاز دارید می توانید از خدمات پشتیبانی ماهانه سئو استفاده کنید.
ایجاد کمپین در ساخت اکانت موز پرو
در هر اکانت موز شما می توانید 10 کمپین ایجاد کنید، یعنی از این اکانت برای ده سایت مختلف استفاده نمایید. در اینجا ما ساخت یک کمپین را برای شما عزیزان به صورت تصویری آموزش خواهیم داد.
توجه داشته باشید که پس از اتمام مراحل تنظیمات اولیه در حدود 15 الی 30 دقیقه زمان خواهد برد تا خزش یا کراول Moz بر روی وب سایت شما انجام شود. گزارش ها یکی پس از دیگری آماده می شوند و ایمیل آماده شدن گزارشات نیز برای شما ارسال خواهد شد.
نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که کراول هر لحظه در سایت شما انجام نمی گردد. بلکه به صورت هفتگی تجدید می شود. البته این امکان وجود دارد که کاربر تا 10 بار در ماه بتواند کراول سایت را به صورت دستی انجام دهد.
معرفی سایت در موز پرو
در اولین مرحله از ساخت کمپین، باید سایت خود را به موز پرو تعریف کنید. یک نام برای خود انتخاب کنید و آدرس سایت را همانند تصویر زیر در کادر مربوطه وارد کنید.
اتصال گوگل آنالیتیکس به موز پرو
یکی از گام های مهم در ساخت اکانت موز پرو اتصال گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) به اکانت موز پرو است. با انجام این کار عملیات تحلیل داده ها و بررسی سایت با سرعت و دقت بیشتری انجام گیرد.
انتخاب شبکه جستجو در موز پرو
نیاز است تا موتور جستجوی مورد نظر خود را انتخاب کنید. پیشنهاد تاپ ادورت این است که همه ی موتورها را انتخاب کنید.
معرفی کلمات کلیدی در موز پرو
این مرحله خیلی مهم است زیرا مشتریان شما با جستجو کلمات کلیدی به سایت شما می رسند. پس مهم است تا بدانید روی چه کلماتی باید کار کنید تا مشتریان شما روز به روز افزایش یابد. محدودیت برای کلمات کلیدی در ساخت اکانت موز پرو 900 عدد است.
معرفی رقیب در اکانت موز پرو
در این مرحله باید سه مورد از بهترین رقیب هایتان را اضافه کنید تا Moz شما را با آنها مقایسه کند. براساس این مقایسه آماری به شما داده خواهد شد که می توانید با استفاده از
آن، سئو سایت خود را بهبود بخشید.
آموزش پنل اکانت موز پرو
بعد از ساخت اکانت موز پرو ، (توجه داشته باشید که در هر اکانت می توانید ده کمپین بسازید و سایت های مختلف را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهید) هنگامی که وارد اکانت موز پرو شوید در سمت چپ نمایشگر یک منو وجود دارد.
منوی Dashboard
اولین گزینه در این منو Dashboard است. در این گزینه شما شاخص های SEO را مشاهده خواهید نمود. حال به معرفی تک تک این موارد می پردازیم:
SEARCH VISIBILITY: این آمار نشان دهنده کلیک هایی است که شما و رقیبانتان پس از رتبه بندی سئو در موتورهای جست و جو گر دریافت کرده اید، این آمار به طور پیش فرض براساس آمار یک هفته ی گذشته است.
VISITS: در این قسمت امکان نمایش ترافیک سایت برای شما فراهم شده است. اطلاعات این بخش نیز از طریق گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) به صورت مفصل و جامع تر در دسترس است. بطور پیشفرض این اطلاعات، در یک هفته گذشته نمایش داده می شوند.
DOMAIN AUTHORITY: دامین اتوریتی (Domain authority) اعتبار دامنه سایت شما و رقیبانتان را نمایش می دهد. این عدد به سایت های معتبری که به سایت شما لینک داده اند مربوط بوده و هرچه سایت های با اعتبار بیشتری به سایت شما لینک بدهند، این عدد بالاتر خواهد بود. با ایجاد بک لینک های مناسب میتوان این عدد را به خوبی افزایش داد. توجه داشته باشید که یکی از مهم ترین اعداد ابزار سئو این عدد به همراه پیج اتوریتی (Page authority) است.
EXTERNAL LINKS: می توان گفت یکی از مهم ترین آمارهایی که اکانت موز پرو به نشان می دهد این است که لینک های خارجی که به سایت شما لینک داده اند را مشخص می کند. این مورد بدان جهت با اهمیت است که شما می توانید لینک های بی ارزش که به سایت شما داده شده است را مشخص کرده و با حذف آنها اعتبار سایت را افزایش دهید.
TOP NATIONAL KEYWORDS: کلمات کلیدی که بهترین عملکرد را برای سایت شما داشته اند را می توانید در این قسمت ملاحظه کنید.
Desktop vs. Mobile Search Visibility این بخش که تقریبا به تازگی به اکانت موز اضافه شده است نشان می دهد که چه مقدار از بازدیدهای وب سایت شما توسط دستگاه تلفن همراه انجام شده و به چه میزان توسط کامپیوترهای خانگی صورت گرفته است.
INSIGHTS: در این قسمت می توانید پیشرفت های سایت را ملاحظه فرمایید. پیشنهاد می کنیم چنانچه شما مایل هستید تا اطلاعات بیشتری در این باره کسب کنید حتما مقالات آکادمی موز را مطالعه کنید.
منوی Ranking
- در سربرگ Rankings شما می توانید رنکینگ و محل قرار گیری هر کدام از کلمات کلیدی خود را با ذکر لینک آن کلمه کلیدی مشاهده کنید. با گذشت زمان شما در این قسمت می توانید تغییرات ایجاد شده را نیز مشاهده نمایید. حال اگر شما تعداد تمامی کلمات کلیدی خود را داشته باشید می توانید در این قسمت وضعیت روشنی از کلمات کلیدی وب سایت خود پیدا کنید.
- در سربرگ Engines شما وضعیت کلمات کلیدی خود را در موتورهای جست و جو گر مختلف می توانید مشاهده کنید. به طور مثال می توانید مشاهده کنید که به ازای کلمه کلیدی مورد نظر شما سایت در چه جایگاهی در موتور جست و جوگر موبایل گوگل (Google Mobile)، موتور جست و جوگر گوگل (Google)، موتور جست و جوگر یاهو (Yahoo) و موتور جست و جوگر بینگ (bing) دارد.
- همچنین در قسمت Competition شما می توانید وضعیت قرار گیری کلمات وب سایت خود را نسبت به رقبا مشخص کنید. به طور مثلا برای فلان کلمه کلیدی شما در چه جایگاهی هستید و رقیبان شما در چه جایگاهی هستند.
در این بخش 3 زیر بخش وجود دارد که هر یک به تفکیک بیان می شود.
Analyze a Keyword: در این قسمت شما می توانید کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کرده و اطلاعات پیرامون این کلمه را مطالعه نمایید.
- Keyword: کلمه کلیدی مورد نظر را نشان می دهد.
- Current Highest Ranking Position: جایگاه فعلی کلمه کلیدی را نمایش می دهد.
- Difficulty: میزان رقابت پذیر بودن این کلمه و اینکه آیا سرمایه گذاری بر روی این کلمه کلیدی ارزشمند است؟
- Volume: حجم جست و جوی مربوط به این کلمه کلیدی
- Your Performance: عملکرد کلمه کلیدی مورد نظر را برای وب سایت شما و رقبایتان را بر روی نمودار و طی زمان نشان می دهد.
- SERP Analysis: وضعیت فعلی و واقعی موتور جست و جو را نشان می دهد که شما به ازای کلمه کلیدی حاضر در چه جایگاهی قرار دارید؟
SERP Features:
Landing Pages: برای دسترسی به اطلاعات این قسمت لازم است که حتما اکانت شما به گوگل آنالیتیکس متصل باشد.
منوی Page Optimization
در قسمت Track & Monitor شما می توانید کلمه کلیدی مورد نظر خود را در صفحه فرود آن کلمه مورد آنالیز قرار داده و با توجه به امتیاز کسب شده و راه حل های پیشنهادی در مسیر بهبود امتیاز و اصلاح اشکالات قدم بردارید.
همچنین در قسمت Discover شما میتوانید تمامی کلمات را به همراه صفحه فرود و امتیاز کسب شده و همچنین جایگاه آن کلمه مشاهده کنید. با کلیک بر روی ذره بین می توانید جزئیات بررسی شده هر صفحه را مشاهده کنید.
در جزئیات ذکر شده فاکتورهای مثبت و منفی برای شما ذکر می گردد تا بتوانید صفحه خود را اصلاح کنید.
نکته مهم اینکه در این صفحه نیز مانند تمامی صفحات میتوانید گزارش به دست آمده را در فرمت های CSV و PDF ذخیره کنید.
منوی Site Crawl
یکی از مهم ترین امکاناتی که موز در اختیار شما قرار می دهد این قسمت است. در این قسمت شما میتوانید اطلاعات مختلفی که در نتیجه خزش سنجشگر موز در وب سایت شما به دست آمده است را مشاهده کنید.
خزیدن سایت شما در هربار خزیدن حدود 15 دقیقه زمان لازم دارد. این خزیدن بسیار کامل می باشد و تمامی مشکلات سایت شما را در اختیارتان قرار می دهد. اکانت موز پرو در هر هفته یکبار سایت شما را مورد خزیدن قرار می دهد. در هر ماه می توانید ده بار دستور خزیدن سریع را صادر کنید. برای این کار لازم است تا بر روی Recrawl my site کلیک کنید.
- Missing Description : صفحاتی که توضیحات متای آنها موجود نیست.
- Missing or Invalid H1 : صفحاتی که H1 آنها وجود ندارد و یا به درستی تعریف نشده است.
- URL Too Long : آدرس URL این صفحات بلند است. البته دقت داشته باشید که تغییر آدرس یک صفحه بدون ریدایرکت 301 نباید که انجام شود.
- Title Too Long : صفحاتی که عناوین طولانی دارند.
- Duplicate Content : صفحاتی که محتوی تکراری دارند.
- Duplicate Titles : صفحاتی که عناوین تکراری دارند.
- 4xx Error : صفحاتی که ارورهای دسته 400 را دارند. همانند ارور 404.
- Redirect Chain : صفحاتی که مشکل در ریدایرکت شدن دارند.
- Multiple Titles : صفحاتی که عنوان یکسان با هم دارند.
- Title Too Short : صفحاتی که عنوان کوتاه دارند.
- Thin Content : صفحاتی که محتوی کوتاهی دارند.
- Slow Load Time : صفحاتی که سرعت لود پایینی دارند.
- Redirect to 4xx : صفحاتی که با ریدارکت ارور های 400 مواجه هستند
- Missing Title : صفحاتی که دارای عنوان نیستند.
- 5xx Error : لینک های با ارور از خانواده 500.
- Description Too Long : متای توضیحات زیادی برای این صفحات نوشته شده است.
مواردی که در بالا ذکر شد هر کدام در دسته بندی های مشخص قرار می گیرند که در ستون کناری به نام های زیر آمده است. به طور مثال:
Redirect Issues :ریدایرکت یعنی اینکه به یک url صفحه ی دیگری تعریف شود و در صورت کلیک بر این آدرس، وارد صفحه مورد نظر شوید. در این قسمت از اکانت، می توانید ریدایرکت ها و خطاهای آن را مشاهده کنید.
Content Issues : با کلیک بر روی این گزینه شما می توانید مشکلات مربوط به دسته های {All Content Issues} – {Duplicate Content} – {Duplicate Titles} – {Thin Content} – {Slow Load Time} – {Missing or Invalid H1} را مشاهده کنید.
Critical Crawler Issues: در این قسمت خطاهای بحرانی سایت را ملاحظه می کنید که سریعا باید آن ها را رفع کنید. برخی از این خطاها را گوگل وبمستر نیز نمایش می دهد.
Crawler Warnings: خطاهایی که در ایندکس کردن (noindex) و جلوگیری از بررسی سئو nofollow ، می باشد را اینجا می توانید مشاهده کنید.
Metadata Issues: خطاهای مربوط به تگ های عنوان و توضیح را می توانید در این قسمت مشاهده کنید.
منوی Links
این قسمت یکی از مهم ترین و اساسی ترین اطلاعات مورد نیاز را در اخیار شما قرار می دهد. در این قسمت شما می توانید یک نمای کلی از اطلاعاتی همانند Domain Authority ، Spam Score ، Total links و … را مشاهده کنید.
این قسمت شامل زیر بخش هایی است که هر کدام دسته بندی خاصی را به شما نمایش خواهند داد.
Inbound Links: لینک هایی که به وب سایت شما ارجاع داده شده است در این قسمت مشخص خواهد گردید.
Linking Domains: دامنه هایی که به وب سایت شما لینک داده اند در این قسمت مشخص می گردد.
Anchor Text: در این قسمت می توانید مشاهده کنید که به ازای چه کلماتی بیشترین لینک ها به سایت شما داده شده است. همچنین مشخص می گردد به برای آن کلمه کلیدی ، از کدام سایت ها ورودی دریافت شده است.
Top Pages: در این قسمت بهترین صفحات شما بر اساس PA)Page Authority) بیان شده است و شما می توانید مشاهده کنید که برترین صفحات وب سایت شما کدام صفحات هستند. همچنین میتوانید تعداد لینک های خارجی یا External Links و برخی اطلاعات دیگر نیز را مشاهده کنید.
Discovered and Lost: در این قسمت شما می توانید تعداد لینک هایی که به سایت شما داده شده و یا از بین رفته است را در طول مدت زمانی که اکانت شما در حال تحلیل است، مشاهده نمایید. Discovered برای لینک های کشف شده و Lost برای لینک های از بین رفته خواهد بود.
Opportunities: در این قسمت مقالاتی معرفی شده است که می تواند ارزش بسیار بالایی برای شما داشته باشد. این مقالات منابع فوق العاده ای برای آموزش کامل اکانت موز پرو هستند :
- The Beginner’s Guide to Link Building
- The Value of Seeking and Earning Links
- All Links Are Not Created Equal: 20 Graphics on Google’s Valuation of Links
- Link Building 101 – The Almost Complete Link Guide
- A Quarter-Million Reasons to Use Moz’s Link Intersect Tool
- High-Value Tactics, Future-Proof Link Building – Whiteboard Friday
Spam Score: در این قسمت نموداری وجود دارد که مشخص میکند نمره اسپم (Spam Score) سایتهایی که به سایت شما لینک داده اند چه مقدار بوده و از چه تجمعی برخوردار است. شما با بررسی این نمودار و حذف سایت هایی که نمره اسپم بالایی دارند می توانید اعتبار سایت خود را افزایش دهید.
منوی Site Traffic
در این قسمت شما می توانید ترافیک وب سایت خودتان را مشاهده کنید. لازم به ذکر است که اطلاعات این قسمت مستقیما از گوگل آنالیتیکس استخراج شده است. در نتیجه برای مشاهده اطلاعات در این قسمت حتما بایستی اکانت خود را به به گوگل آنالیتیکس متصل نمایید.
منوی Custom Reports
در این قسمت شما می توانید گزارشات دلخواه خود را ایجاد کرده و آنها را دانلود نمایید. البته گزارشاتی که خود اکانت موز به شما ارائه می دهد به اندازه کافی کامل هستند و تقریبا نیازی به استفاده از این گزینه نخواهید داشت.
منوی Campaign Settings
تب General: در این قسمت شما می توانید تنظیمات مختلفی که در هنگام ساخت سایت ایجاد کرده بودید را تغییر دهید.
- در قسمت Site Basics شما نام و آدرس وب سایت خودتان را می توانید تغییر دهید. همچنین می توانید تنظیمات مربوط به ایمیل های ارسال شده از طرف اکانت موز را انجام دهید.
- در قسمت Competitor Sites شما می توانید سایت های رقیب را که در ابتدای تنظیمات معرفی کرده بودید تغییر دهید. حتی نام انتخابی آنها را نیز می توانید در این قسمت تغییر دهید.
- و در نهایت در قسمت Branded PDF Reports Logo شما می توانید لوگوی خود را قرار دهید تا در گزارشاتی که با فرمت PDF قابلیت ذخیره شدن را دارند لوگوی خود را به صورت اتوماتیک قرار دهید.
تب Rankings: در قسمت Search Engine Settings شما می توانید موتورهای جست و جوگر خود را مجددا تنظیم نمایید. همچنین در قسمت Manage Labels می توانید لیبل های خود را تنظیم نمایید.
نکته دیگر اینکه شما از قسمت Keyword Exceptions و کلیک بر روی Manage Keywords می توانید کلمات کلیدی وب سایت خودتان را مجددا تنظیم کنید. پس از کلیک بر روی Manage Keywords باید بر روی add Keywords کلیک کنید و کلمات کلیدی جدید را معرفی کنید. توجه داشته باشید که می توانید فایل CSV نیز به موز تعریف کنید.
تب Site Crawl: در قسمت Site Crawl Manage Ignored Issues شما می توانید مشخص کنید که چه مشکلاتی برای شما اهمیت ندارند و از موز میخواهید که این مشکلات را برای سایت شما نادیده بگیرد.
تب Traffic: شما می توانید اتصال اکانت خود به گوگل آنالینیکس را انجام دهید تا ترافیک موجود را بررسی کنید.
ابزارهای رایگان Moz pro:
1. Open Site Explorer:
با این ابزار می توانید لینک ها و بک لینک های سایت را بررسی کنید.
2. Keyword Explorer:
یکی از ابزارهای پرطرفدار موز، Keyword Explorer می باشد که با استفاده از ان می توانید کلمات کلیدی را تحلیل کنید و مناسب ترین کلمات کلیدی را برای سایت خود انتخاب کنید تا در دنیای کسب و کار اینترنتی بیشترین مشتری را جذب کنید. در ادامه شما را با ابزار Keyword Explorer به صورت تصویری آشنا خواهیم کرد.
برای شروع وارد اکانت موز پرو خود شوید، سپس وارد Keyword Explorer شوید:
حال کلمه کلیدی مد نظر خود را در کادر وسط صفحه وارد کنید و مانند تصویر زیر بر روی جستجو کلیک کیند. توجه داشته باشید که در اکانت 30 روزه موز پرو تنها می توانید 5000 کلمه کلیدی را مورد بررسی قرار دهید.
معرفی قسمت های مختلف Keyword Explorer
بعد از بررسی کلمه کلیدی، تصویر زیر را خواهید دید که در این قسمت به معرفی تک تک آمار نشان داده شده می پردازیم.
monthly volume (حجم جستجو شده در ماه):
این عدد تعداد دفعاتی می باشد که این کلمه کلیدی در موتور جستجو انتخاب شده، سرچ شده است.
difficulty (سختی کلمه کلیدی):
در این قسمت درصد سختی کلمه کلیدی را مشاهده می کنید، یعنی اینکه رقابت در این کلمه کلیدی به چه میزان دارای سختی است و با توجه به سئو سایت های برتر با این کلمه کلیدی مشخص می شود. هرچه رقبا قوی تر و سایت های آن ها بهتر باشد این عدد بالاتر است.
Organic CTR:
میزان کلیکی می باشد که از سرچ های طبیعی دریافت می کند. کلیک هایی که از تبلیغات و رتبه بندی صفحات موتور جستجو دریافت می شود در این آمار Keyword Explorer لحاظ نمی شود.
priority (اولویت بندی):
شاید از خود بپرسید که آیا پارامتری است که به طور کلی امتیاز یک کلمه کلیدی را مشخص کند یا نه؟ در جواب باید گفت که بله اولیت بندی این عدد را به شما نشان خواهد داد. در واقع این عدد یک جمع بندی از سه پارامتر قبلی است و هرچه بالاتر باشد کلمه کلیدی پربازدید تر خواهد بود و به راحتی می توانید در آن رقایت کنید.
در ادامه دو بخش دیگر در انتهای داشبورد Keyword Explorer را معرفی خواهیم کرد:
Keyword suggestions:
در این قسمت Keyword Explorer کلمات مرتبط به کلمه کلیدی مورد بررسی قرار گرفته را به شما پیشنهاد می دهد تا از ان ها در سایت خود استفاده کنید و بیشترین جذب مشتری را داشته باشید.
SERP Analysis:
در این قسمت Keyword Explorer سه سایت برتری که در این کلمه رتبه ی یک تا سه را دارند، را نشان می دهد. یعنی زمانی که شما این کلمه کلیدی را جستجو کنید، این سه سایت به ترتیب اول تا سوم برای شما نمایش داده خواهد شد.
افزونه Mozbar
افزونه Mozbar یکی از قابلیت های بسیار محبوب Moz است که عملکردی مشابه افزونه الکسا دارد. این افزونه برای مرورگر گوگل کروم می باشد و اطلاعاتی نظیر page authority و domain rank را برای تحلیل رقبا در اختیار شما قرار می دهد.
اما نکته ی مهم این است که برای استفاده کامل و سودمند از ابزار های Moz بهتر است، اکانت ماهانه ی آن را خریداری کنید تا به تمامی امکانات و ابزارهای Moz دسترسی داشته باشد. و همینطور اینکه بررسی های مربوط به PPC و یا همان تبلیغات گوگل (گوگل ادوردز) باید در الکسا بررسی شود، Moz این قابلیت را ندارد.
منم قبلا با الکسا کار کردم ، موز هم فکر میکنم همون امکانات الکسا رو داره ، یعنی نیازه هردوتاشون و داشته باشیم؟
سلام. اندک تفاوتی بین الکسا و موز وجود داره و اون اینه که تمرکز moz بیشتر بر روی بک لینک ها و کلا وضعیت لینک دهی های سایت شماست ، چه لینک های داخلی و چه لینک های خارجی ، اما الکسا تقریبا تمرکزش روی کلمات کلیدی هستش. میشه گفت هر دو همپوشانی هایی هم دارن. در کل به اطلاعات موز تا حدودی بیشتر از الکسا میشه اعتماد کرد