تخفیف ویژه برای کاربران قدیمی تاپ ادورت فعال شد

آموزش ساخت نقشه سایت

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-npcul’ admin_preview_bg=”]

آموزش ساخت نقشه سایت

  • سایت مپ یا همان نقشه سایت چیست؟
  • وجود سایت مپ از نظر سئویی چه اهمیتی دارد؟
  • سایت مپ به چه صورت ساخته شده و به چه صورت در کنسول وب مستر باید تعریف گردد؟
  • نقشه سایت خود را چطور به گوگل بفهمانیم؟!
  • انواع مختلف سایت مپ یا همان نقشه سایت چه مواردی هستند؟
  • ارورهایی که ممکن است در هنگام ثبت سایت مپ رخ دهد چه مواردی است؟

نقشه سایت یا سایت مپ (Sitemap) چیست؟

اکثر ما با شنیدن کلمه ی نقشه به یاد نقشه های جغرافیایی می افتیم. در همه ی این نقشه ها آدرس یا نمای کلی از هر مکان به خوبی قابل مشاهده است. در کل خاصیت یک نقشه ی خوب این است که بتواند یک دید کلی از ماهیت یک چیز برای ما به نمایش بگذارد.

سایت مپ در واقع یک فایل متنی است که آدرس تمامی صفحات وب سایت در آن جمع آوری و گنجانده شده است. نقشه سایت یا همان سایت مپ یک شمای کلی از سایت در اختیار مرورگران می گذارد که موتور جست و جو را قادر می کنند به هنگامی که یک کاربر اقدام به جست و جو درباره ی یک موضوع کرد، به راحتی بتواند آن کاربر را به سایت شما ارجاع دهد. وظیفه اصلی نقشه سایت این است که کمک کند ربات های موتور جست و جوی گوگل به راحتی بتوانند صفحات سایت را مورد بررسی قرار دهند. همچنین این امکان برای موتور های جست و جو فراهم می شود که از تغییرات و ویرایش هایی که در سایت صورت می گیرد مطلع شوند. این مشخصات شامل این موضوعات شده:

  • تعداد صفحات وب سایت شما چند صفحه است؟
  • کدام یک از صفحات برای شما اهمیت بالاتری دارد؟
  • اولویت صفحات به چه صورت است؟
  • چه موقع صفحات وب سایت شما آپدیت شده است؟
  • چند وقت یکبار تغییراتی در صفحات خودتان اعمال می کنید؟
  • چنانچه وبسایت شما به چند زبان باشد مشخصات صفحات زبان های دیگر به چه صورت است؟

اگر شما وبسایت بزرگی داشته باشید و یا وب سایت شما دارای صفحاتی باشد که به یکدیگر لینک نشده باشند (در اصطلاح صفحات ایزوله باشند) موتور های جستجوگر به سختی می‌توانند تمام وب سایت شما را بررسی کنند. اما با استفاده از سایت مپ شما میتوانید به سادگی ساختار و چیدمان وب سایت خود را به موتورهای جستجوگر معرفی کنید. همچنین اگر به وب سایت شما به تازگی راه اندازی شده باشند و لینک های خارجی کمی به سایت شما وارد شده باشند می توانید با استفاده از سایت مپ شناخت دقیقی را برای خزنده های موتور جستجوگر ایجاد کنید. شما همچنین می توانید برای ویدیو ها و عکس های وب سایت خودتان نیز سایت مپ جداگانه تدارک ببینیدو در آنها ، زمان اجرایی ویدیو ، طبقه‌بندی ها ، نرخ سازگاری ویدیو ، موضوعات عکس و ویدئوها و انواع مختلف آنها را بیان کنید. به این نکته توجه داشته باشید که سایت مپ تا حدود زیادی خزنده های موتور جستجوگر را راهنمایی کرده و می‌تواند گام بلندی در مسیر صحیح وب سایت شما باشد.

نقشه سایت

رابطه سایت مپ با سئو سایت چیست؟

قبل تر گفته شد که نقشه های سایت باعث می شوند که ربات های موتور جست و جو به سرعت و آسانی در بین صفحات شما به حرکت در آیند و محتوای شما را شناسایی کنند. همین امر باعث بهبود سئو سایت و افزایش سرعت سایت می شود. همچنین این امر می تواند ورودی از گوگل وب سایت شما را بالا ببرد پس باید به عنوان یکی از معیار های اصلی در سئو سایت در نظر گرفته شود. داشتن یک سایت مپ این اطمینان خاطر را به شما می دهد که موتور جست و جو حتما قادر به دیدن صفحات شماست. و همچنین می تواند یک دور نمای کلی از تمامی فعالیت های شما در وب سایت تان برای کاربر ارائه نماید. داشتن یک سایت مپ علاوه بر افزایش رتبه سایت در گوگل سبب افزایش بازدید سایت تان نیز می شود. همچنین بعضی از کاربران که تمایل به دیدن سایت مپ دارند می توانند به راحتی آن را پیدا کنند و از آن استفاده نمایند.

چگونه موتور های جست و جو از نقشه استفاده می کنند؟

با ساخت sitemap و قرار دادن آن در پوشه ی اصلی سایت خود این امکان را برای موتور های جست و جوفراهم می کنید که به راحتی بتوانند به آن دست یابند. سعی کنید که نقشه سایت را به صورت sitemap.xml ذخیره کنید. این امر سبب می شود یافتن فایل سایت مپ برای موتور های جست و جو راحت تر باشد.

انواع نقشه  سایت

به طور کلی نقشه سایت در دو دسته طبقه بندی می شوند. در ادامه ی مطلب به توضیح هر کدام می پردازیم:

نقشه های XML

XML در واقع مخفف کلمه ی Extensible Markup Language یا همان زبان نشانه گذاری قابل گسترش می باشد. در فرآیند ایجاد نقشه ها برای ارسال لینک ها و آدرس های سایت و به طور کلی اطلاعات سایت و موتور جست و جو می بایست از فایل هایی با فرمت XML استفاده نمود. در واقع سایت مپ می بایست که فرمتی به اسم  XML داشته باشد. بعضی از موتور های جست و جو هستند که فقط قادرند از سایت هایی با نقشه های XML اطلاعات را دریافت نمایند. این نوع از سایت مپ ها هم دارای مزایا و هم دارای معایبی است. از مهم ترین مزایای نقشه های XML این است که تمام آدرس صفحات وب سایت شما برای موتور جست و جو قابل شناسایی می شود. از دیگر مزایا می توان به این اشاره کرد که شما قادر خواهید بود در نقشه های XML صفحاتی از سایت را که دارای اهمیت بیشتری هستند را مشخص نمایید تا تمرکز موتور جست و جو بیشتر بر روی آن ها قرار بگیرد.

نقشه های HTML

نقشه های HTML میتوانند به عنوان یک چارچوب استاندارد شده برای اصولی کردن و سئو داخلی سایت استفاده شوند. استفاده از نقشه های HTML دستیابی کاربران را به تمامی صفحات وب سایت سهولت می بخشد. علاوه بر این مورد سبب دیده شدن بهتر و بیشتر سایت توسط موتور جست و جو می گردد. توصیه شده که برای وب سایت هایی با تعداد صفحات کم، برای آسان تر شدن کار از نقشه های HTML استفاده شود. این نوع از سایت مپ ها اجازه میدهد که کاربر به آسانی به یک وب سایت مرتبط با متنی که در حال خواندن است هدایت شود. یکی از مهم ترین فواید سایت مپ ها این است که اگر سایتی تازه تاسیس باشد و یا اینکه محتوای آرشیو شده زیادی داشته باشد می تواند در پویا ساختنش موثر باشد. مقایسه نقشه های HTML و XML: نقشه های XML   بیشتر برای شناسایی صفحات توسط موتور های جست و جو در نظر گرفته شده اند. این در حالی است که نقشه های HTML بیشتر برای سهولت کار کاربران نوشته و طراحی می شوند.

آموزش ساخت سایت مپ

شما با استفاده از افزونه یاست (Yoast) و همچنین افزونه های ساخت سایت مپ نظیر (Google XML Sitemaps) می توانید به سادگی از پس ایجاد و مدیریت سایت مپ (sitemap) بر بیایید. پیشنهاد ما استفاده از افزونه های ساخت سایت مپ است. چرا که هر گونه تغییراتی را در وب سایت به صورت اتوماتیک داخل فایل sitemap به ثبت می رساند تا موتورهای جستجوگر از آن مطلع شوند. توجه داشته باشید که نقشه سایت باید فرمت قابل قبول برای سایت مپ داشته باشد همچنین باید برای ربات های گوگل در دسترس باشد و هیچگونه ممنوعیتی جهت ورود به آنها وجود نداشته باشد. شما باید مجوز دسترسی ثبت نقشه سایت را برای استفاده از این ابزار در سرچ کنسول خودتان ایجاد کرده باشید اگر مجوز نداشته باشید شما می توانید به جای آن آدرس سایت مپ را در فایل ربات تکست درج کنید در ادامه آموزش ساخت سایت مپ به چندین روش گوناگون برای شما شرح داده شده است.

ساخت نقشه سایت با ابزارهای آنلاین

بعضی از سایت ها همچون سایت XML-Sitemaps , websiteseochecker این امکان را برای شما فراهم می آورد که با چند کلیک ساده بتوانید برای سایت خود یک نقشه سایت طراحی کنید. برای انجام این کار فقط کافی است آدرس وب سایت خود را در قسمت مشخص شده در این سایت وارد کرده و بعد از چند دقیقه که ربات های این سایت به طور کامل سایت شما را بررسی کردند، می توانید سایت مپ های خود را دانلود کنید. سپس با بارگذاری این نقشه در هاست خود کار شما به اتمام می رسد.

ساخت نقشه سایت با استفاده از ابزار آنلاین XML-Sitemaps

این نوع نقشه ها که از طریق این سایت ها تهیه می شوند فعال نیستند و لازم است حتما به روز رسانی شوند و یا نقشه ی جدیدی تهیه نمایید. سایت های دیگری نیز وجود دارند که با پیمودن روندی مشابه با آنچه توضیح داده شد، میتوانید از آنها استفاده کنید. این سایت ها عبارتند از:

عموم این سایت ها نقشه اصلی وب سایت شمارا بر اساس چیدمانی مشابه چیدمان زیر در نظر می گیرند.ساختار کلی نقشه سایت

ساخت sitemap برای وردپرس

استفاده از افزونه‌های سازنده نقشه سایت وردپرس

برای ایجاد سایت مپ در وردپرس، افزونه های بسیار کاربردی و کارسازی نیز طراحی و تهیه شده است. با نصب این افزونه ها در وردپرس یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگری، به راحتی می توانید سایت مپ مورد نظر خود را بسازید. مزیت این نوع افزونه‌ها این است که به صورت مداوم به روز رسانی می شوند و نیازی به تهیه ی نقشه ی جدید نیست. چرا که این به روز رسانی ها به صورت خودکار و غیر دستی صورت می پذیرند. با معرفی صفحات آبدیت شده شما به گوگل توسط این افزونه ها گام بلندی در وضعیت سئویی وب سایت خود برخواهید داشت.

حالت اول: ساخت نقشه سایت با افزونه yoast

ساده ترین روش برای ایجاد سایت مپ در وردپرس استفاده از افزونه Yoast SEO است. افزونه Yoast SEO مجموعه ای جامع از ابزار را برای بهینه سازی سئوی پست ها به شما ارائه می دهد.

  • ابتدا باید افزونه Yoast SEO را نصب و فعال کنید.
  • پس از فعال سازی ، به مسیر” SEO > General “یا “سئو > عمومی” بروید و سپس روی تب “امکانات” کلیک کنید.
  • در این قسمت، گزینه “نقشه XML سایت” را بیابید و مطمئن شوید که روشن است.

ساخت سایت مپ با افزونه yoastتغییرات خود را ذخیره کنید و سپس برای اطمینان از ساخته شدن سایت مپ روی علامت سوال کنار عبارت “نقشه XML سایت” و سپس روی “مشاهده نقشه سایت” کلیک کنید تا لیست و آدرس سایت مپ های ایجاد شده را مشاهده کنید. Yoast SEO نقشه های مختلفی را برای انواع مختلف محتوا ایجاد می کند. به طور پیش فرض ، نقشه ای برای پست ها ، صفحات ، نویسنده ها و دسته ها را ایجاد می کند. اگر در سایت خود از پلاگین woocommerce استفاده میکنید، در این صورت نقشه ای برای محصولات شما نیز ایجاد می کند. با این حال ، هنگام معرفی نقشه سایت به موتورهای جستجو ، فقط باید از فایل فهرست اصلی نقشه سایت استفاده کنید.

حالت دوم: ساخت sitemap وردپرس با افزونه Google XML Sitemaps

این روش برای کاربرانی که مایل به استفاده از Yoast SEO نیستند ، توصیه می شود. اولین کاری که باید انجام دهید این است که افزونه Google XML Sitemaps را نصب و فعال کنید. پس از فعال سازی ، این افزونه بطور خودکار نقشه سایت XML را برای وب سایت شما ایجاد می کند.البته توجه داشته باشید که حتما تنظیمات این افزونه را در حالت صحیح باید قرار بدید که در ادامه ذکر شده است. برای آشنایی با تنظیمات افزونه به مسیر “تنظیمات > XML sitemap” بروید.ساخت sitemap وردپرس با افزونه Google XML Sitemapsدر قسمت بالا ، افزونه اطلاعاتی را در مورد وضعیت سایت، به شما ارائه می دهد. اگر افزونه قادر به پینگ هر موتور جستجو نباشد ، به شما اطلاع خواهد داد. این قسمت شامل گزینه های اصلی یا basic options است که شما می توانید در آن می توانید اطلاع رسانی آپدیت ها به موتور جستجو را غیرفعال کنید، میزان حافظه پی اچ پی را افزایش دهید و …. تنظیمات پیش فرض برای بیشتر سرویس های میزبانی وردپرس به درستی کار می کند. در مرحله بعد ، بخش صفحات اضافی را مشاهده خواهید کرد. از اینجا می توانید به صورت دستی صفحات را به نقشه سایت XML خود اضافه کنید. این امر در صورتی مفید است که وب سایت شما دارای صفحات HTML استاتیک باشد که توسط WordPress CMS ایجاد نشده باشد.ساخت سایت مپ با افزونهپس از آن می توانید اولویت پست ها را در افزونه تنظیم کنید. به طور پیش فرض ، از تعداد نظرات برای محاسبه اولویت پست استفاده می شود.postpriorityدو بخش بعدی صفحه تنظیمات افزونه، به شما اجازه می دهد محتوایی را از نقشه سایت وردپرس خود حذف کنید و یا اضافه کنید. به عنوان مثال ، اگر یک فروشگاه تجارت الکترونیک را اداره می کنید ، در این قسمت می توانید نوع “محصولات” را به نقشه سایت خود اضافه کنید.تنظیمات نقشه سایتدر قسمت بعدی می توانید فرکانس و اولویت مطالب نقشه سایت خود را تنظیم کنید. تغییر این مقادیر، توسط موتورهای جستجو به عنوان یک نکته در نظر گرفته می شود و ممکن است بر اساس معیارهای خود ، آنها را دنبال کنند یا نادیده بگیرند.تنظیمات sitemapدر انتها، فراموش نکنید که تنظیمات خود را ذخیره کنید. می توانید با افزودن sitemap.xml به آدرس وب سایت خود ، آن را مشاهده کنید. مثلا: https://www.example.com/sitemap.xmlxmlsitemap

ثبت سایت مپ در گوگل وبمستر تولز

وارد داشبورد وبمستر خود شوید. از ستون کناری چپ روی “Sitemaps” کلیک کنید.ثبت سایت مپ در گوگل وبمستر تولزآدرس نقشه سایت خود را در زیر قسمت “Add a new sitemap” اضافه کرده و روی دکمه ارسال کلیک کنید. Google اکنون URL نقشه سایت شما را به کنسول جستجوی Google شما اضافه می کند. ممکن است خزیدن وب سایت شما توسط گوگل، زمانبر باشد. بنابراین پس از مدتی ، شما می توانید آمار اولیه نقشه سایت را ببینید.

واژه نامه سایت مپ داخل کنسول وب مستر

تصویر زیر تصویری است که شما در محیط گوگل وب مستر مشاهده خواهید کرد. اینکه چه اطلاعاتی در این تصویر نمایش داده شده در ادامه برای شما ذکر گردیده است.واژه نامه سایت مپ در کنسول وب مسترثبت شده (submitted): تاریخ آخرین ثبت نقشه سایت در داخل کنسول وب مستر آخرین بررسی (last read): تاریخ آخرین پردازش سایت مپ توسط موتور جست و جو گر گوگل وضعیت (status): در این ستون شما نتیجه اقدامات گوگل را بر روی سایت مپ وب سایت خودتان مشاهده خواهید کرد.

  1. موفقیت (Success) : نقشه سایت شما (Sitemap) با موفقیت بارگذاری شده و توسط گوگل پردازش شده است.
  2. دارای خطا (has errors) : نقشه سایت شما با موفقیت بارگذاری شده ، اما دارای خطاهایی است که باید برطرف شود. البته باقی موارد صحیح موجود در سایت مپ توسط گوگل پردازش شده است. با کلیک بر روی سایت مپ می توانید لیست خطاها را مشاهده کنید.
  3.  عدم وجود قابلیت شناسایی (couldn’t fetch) : در این حالت گوگل به شما اعلام می کند که سایت مپ ارسالی از طرف شما توسط ربات های گوگل قابل شناسایی نیست. برای دانستن دلیل این موضوع کافیت در ابزار URL inspection tool ، یک Live Test از سایت مپ خود بگیرید.

URL های شناسایی شده (discovered URLs) : تعداد URL های لیست شده در نقشه سایت هست. توجه داشته باشید که URL های تکراری فقط یکبار شمارش میشوند.

خطاهای رایج در سایت مپ

  1. URLs not accessible: آدرسی از صفحات وب سایت شما هست که گوگل امکان بررسی اون رو ندارد. حتما از ابزار URL inspection tool برای بررسی آن لینک استفاده کنید.
  2. URLs not followed: ربات های گوگل نتونستن که همه url های لیست شده در نقشه سایت رو شناسایی کنن. به طور مثال برخی آدرس ها ریدایرکت های زیادی داشته و یا آدرس اونها درست نوشته نشده.
  3. URL not allowed: برخی url های شما با دامنه یا دایرکتوری (زیرمجموعه) های متفاوتی هستن که این مورد از دید گوگل مجاز نیست، یا اینکه با مسیر اشتباهی صفحات وب سایت را تعریف کرده اید. در رابطه با دامنه هم توجه داشته باشید که Https یا Http و همچنین وجود یا عدم وجود www کاملا مهم است.
  4. Compression error: سایت مپ خود را به صورت فشرده تعریف کردید که باید از حالت فشرده شده خارج شود.
  5. Empty sitemap: فایل ارسالی شما خالی بوده و هیچ لینکی داخل اون ذکر نشده.
  6. Sitemap file size error: Your sitemap exceeds the maximum file size limit: حجم فایل سایت مپ شما خیلی بیشتر از حالت استاندارد است. می توانید سایت مپ خود را در چندین فایل و چندین قسمت به گوگل معرفی کنید.
  7. Invalid attribute value: وجود تگهای XML نادرست
  8. Invalid date: استفاده از یک سایت مپ با فرمت تاریخی نادرست. ( فرمت درست: 2020-03-18 و یا 2020-08-21T19:00:10+00:00)
  9. Invalid tag value: استفاده از محتوی با تگ نادرست
  10. Invalid URL: وجود url های نادرست در سایت مپ ، به احتمال زیاد کاراکتر خاصی در url های شما جا به جا و یا حذف شده است.
  11. Invalid URL in sitemap index file: incomplete URL: صحیح و کامل نبودن آدرس نقشه سایت
  12. Invalid XML: too many tags: استفاده از تگ های تکراری
  13. Missing XML attribute: تگ هایی که شما استفاده کردید تمام صفت های مورد نیاز را ندارند. شاید برای یکی از تگها این اتفاق رخ داده باشد و شاید برای تمام تگ ها.
  14. Missing XML tag: استفاده از تگ های نادرست و یا از دست رفته
  15. Missing thumbnail URL: از بین رفتن مسیر قرارگیری url و عدم وجود مسیر و جایگاه درست در url. منظور همان زیر مجموعه و مسیری است که در مقالات یا برگه های نشان داده می شود.
  16. Missing video title: عدم وجود عنوان درست برای ویدئوهای سایت. هر ویدیو باید داشته باشد.
  17. Incorrect sitemap index format: Nested sitemap indexes
  18. یک یا چند URL در نقشه سایتتون مربوط به نقشه سایت دیگه‌ای هست. در صورتی این خطا دیده میشه که شما چند نقشه سایت داشته باشین.
  19. Parsing error
  20. این خطا در گزارش Sitemaps یعنی، گوگل نمیتونه کدهای XML نقشه سایتتون رو تجزیه و تحلیل کنه. اگر در کدها خطاهای دستوری داشته باشین این ارور دیده میشه.
  21. Temporary error
  22. این خطاها موقت هستن و پس از چند ساعت از بین میرن اگر خطا همچنان پابرجا بود نقشه سایتتون رو دوباره ثبت کنین.
  23. Too many sitemaps in sitemap index file
  24. اگر نقشه سایت شما بیش از 50000 آدرس باشه. نقشه سایت رو به قسمتهای کوچکتری تقسیم کنین و دوباره به سرچ کنسول معرفی کنین. خطا شبیه به این هم داریم با عنوان Too many URLs in sitemap
  25. Unsupported format: فرمت نقشه سایت اصلا صحیح نیست.
  26. Path mismatch: Missing www: در سایت شما یک URL با www ثبت شده باشه اما در نقشه سایت www نداشته باشد. Incorrect namespace
  27. این خطا در گزارش Sitemaps یعنی، لینکهای نادرست یا تگهای اشتباه از نظر تایپی باعث بروز این خطا میشن. Leading whitespace
  28. فایلهای XML باید با XML declaration آغاز بشن که ورژن XML را نشان میده. اگر در ابتدای فایل نقشه سایتتون فضای خالی داشتین بهتره اونو حذف کنین تا به استاندارد XML نزدیک بشین.
  29. HTTP error: درست نبودن url نقشه سایت
  30. گوگل با این خطا مواجه میشه موقعی که برای دانلود نقشه سایتتون به ارور مثلا 404 برمیخوره. مطمئن بشین که URL نقشه سایت شما درسته و سایت مپ شما در اون مکان قرار داره.
  31. Thumbnail too small و یا Thumbnail too large: استاندارد نبودن تصویر شاخص. (کمترین اندازه برابر 120*160 پیکسل)
  32. Video location and play page location are the same: بدین معناست که URL های محتوای ویدئو و پخش کننده ویدئو باید متفاوت باشند.
  33. Sitemap contains urls which are blocked by robots.txt: محدود کردن دسترسی گوگل به نقشه سایت در فایل robots.txt

[/av_textblock]

[av_iconlist position=’right’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=’17’ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” custom_content_size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=’custom’ custom_title=” custom_content=’#777777′ color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_border=” animation=” alb_description=” id=” custom_class=’next-article-card’ av_uid=’av-kmbyo8xf’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’درباره ی بخش های دیگر گوگل وب مستر بیشتر بیاموزید…’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ heading_tag=’h2′ heading_class=’heading-next-articles’ link=” linktarget=” linkelement=” av_uid=’av-wvhztb’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’بخش Performance در گوگل وب مستر تولز’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ heading_tag=” heading_class=’next-article’ link=’post,24906′ linktarget=” linkelement=’both’ av_uid=’av-qx3svj’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’گوگل وب مستر تولز’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ heading_tag=” heading_class=’next-article’ link=’post,13886′ linktarget=” linkelement=’both’ av_uid=’av-31b9cdm’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’زمان ایندکس شدن در گوگل’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ heading_tag=” heading_class=’next-article’ link=’post,14549′ linktarget=” linkelement=’both’ av_uid=’av-26oqucq’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Mobile Usability در گوگل وب مسترتولز’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ heading_tag=” heading_class=’next-article’ link=’post,24916′ linktarget=” linkelement=’both’ av_uid=’av-18as87e’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’خطای Coverage در وب مستر’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ heading_tag=” heading_class=’next-article’ link=’post,24858′ linktarget=” linkelement=’both’ av_uid=’av-rkmeyy’][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’حذف کلی سایت از گوگل با removal’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ heading_tag=” heading_class=’next-article’ link=’post,25295′ linktarget=” linkelement=’both’ av_uid=’av-1ac8w0d’][/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_comments_list av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-w2snwt’]

2 دیدگاه دربارهٔ «آموزش ساخت نقشه سایت»

    • پلاگین Google XML Sitemaps ، پلاگین خوبیه ، تا حدود زیادی میتونه نیاز شمارو از داشتن سایت مپ برطرف کنه

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید